Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka dokładnie to samo towarzyszyło mi na początku, nagle zalewala mnie fala niemocy, w jednej chwili robiło się słabo i niedobrze, wymiotów z tego nie było, niedługo później przechodziło.
I kichanie tez miałam, pewnie rozpulchniona hormonami ciążowymi śluzówka za to odpowiada. -
nick nieaktualny
-
aiwlys masz micro brzuszek na pewno po porodzie nikt nie będzie wierzyć że co dopiero urodzilaś.
aiwlys lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
A ja mam pytanie wózkówe, dziewczyny już z dzieciaczkami - co macie i byście poleciły?
Pamietam, że Ania dość obeznana w temacie - możesz coś powiedziec o anex sport? I słyszałaś może jakieś opinie o wózkach firmy Tutek i wózku dymex titan (zakochałam się w kolorach, ale jestem zielona w temacie a opini zbyt nie widzę) -
Bajkaaa wrote:Aha dziewczyny czy wy też tak mialyscie że nagle źle się czulyscie tak jakby słabo niedobrze a po chwili przechodziło? Bo nie wiem na ile to objaw ciąży a na ile moja głowa, bo ja jem normalnie (wręcz za dużo) więc to nie z głodu
Też mam takie spadki energii. Ciężko mi wyjaśnić z czego to wynika. Bo nie zamęczam się jakoś przesadnie. Na pewno całego mieszkania na raz nie jestem w stanie sprzątnąć. Muszę to robić z przerwami. A to dopiero początek ciąży...
aiwlys wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1161da8c313e.jpg
Rodzimy się za dwa tygodnie! ❤☺
Chciałabym tak wyglądać tuż przed porodem!
Mam nadzieję, że jak będę tyła to tylko brzuszek a nie cała. Ale zobaczymy...aiwlys lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Bajka mi co chwile piszczy w uszach i mroczki w oczach, serce wpada w galop a przy dluzszej rozmowie tchu mi brakuje jak u astmatyka nos non stop zatkany i kicham co chwilę, śmieje się że mam alergię na ciążę
Nie szczególnie na to zwracam uwagę bo raz jest lepiej raz gorzej ale to normalne w naszym stanie.
Delektuje się tym stanemmi88, Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Byłam dziś w Auchan, poszłam do kasy pierwszeństwa bo kolejka była trochę krótsza. Pan kasjer jak doszłam do kasy pouczył mnie że powinnam iść od razu do kasy a nie czekać i nikomu nic do tego, bo on nie zawsze zauważy i zaprosi
Technicznie myślę że byłoby ciężko się we pchać bez "zaproszenia" bo każdy od razu swoje rzeczy na taśmę pakuje... Ale wiara w ludzi przywróconapilik, olik321, Rucola, Lusesita, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
moniśka... wrote:Ja teraz robie zakupy tylko w auchan, wlasnie ze wzgledu na kase pierwszeństwa. Jak jest kolejka to podchodze ze osoba ktora wyklada sie i mowie ze ja z pierwszeństwem i wykladam sie ze swoimi rzeczami.
-
U nas zawsze są dwie otwarte i zawalony tak samo hak nie bardziej. Dziś była wyjątkowo krótsza kolejka. Przed świętami tez stałam w niej jak sierota, z 10 osób przede mną a bezpośrednio przede mna dwa młode byczki koło 25 lat... Aż mnie korciło żeby żeby zapytać "przepraszam a panowie to w ciazy czy niepełnosprawni? "
Emi co u Was? Jesteście już razem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 21:17
-
Jak jest zamknieta to podchodz do kazdej jednej i mow ze tamta nieczynna i tyle. Ja w pierwszej ciazy nie korzystalam z tego ale stwierdziłam ze teraz bede, w koncu to sie nam nalezy. I jeszcze porobie na zlosc tym wszystkim babciom ktore wiecznie sie wpychaja bo nie maja sily stac a jak tylko autobus jedzie to potrafia biec na przystanek
Jadranka, Ruth lubią tę wiadomość
-
Bym zapomniała - w Auchan jest przecena na bodziaki - po 3 i 5 zeta! Brała bym więcej ale już dużo tego mam koszulka z liskiem tez za piątkę gatunkowo są super
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc21d9d84376.jpg
Nie wiem czy tam promocje są równocześnie, tak jak w lidlach, ja jestem z Krakowa jakby coWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 21:34
pilik, Flowwer, Lusesita, Rucola, staraczka1111, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Bajka nie panikuj (mówię Ci to Ja, która jeszcze kilkanaście tyg wstecz, panikowalam z tego samego powodu)
Potrafiłam obudzić się jak eM wstawal do pracy i panikowac ze lzami w oczach że cycki mnie nie bolą, że sutki nie są tkliwe. I tak przez cały dzień, po czym na wieczor zaczynaly boleć 2 razy mocniejMelevis lubi tę wiadomość