Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja20 Nie wiem skąd jesteś...
W Trójmieście już niektóre kąpieliska otwarte. A jak nie morze to są jeziorkaAlbo jakiś basen??
Achia , Przykro mi, że tak Cię rodzina zawodzi.
No i nie ma to jak "robimy dziecko bo mnie w pracy upał wkurza".
A wyprawkę skompletujesz sobie sama, bez pomocy rodziny.
Na olx pełno ogłoszeń plus wyprzedaże... Nie trzeba wychodzić z domu by zakupy ogarnąć. -
nick nieaktualnyAchia kochana tak jak dziewczyny już napisały, lepiej dołożyć trochę kasy i kupić swój własny wózek, a kto wie kiedy i Wam się przyda dla drugiego malucha
z reszta Tobie sprawi to ogromna przyjemność, że możesz kupić coś swojego, a są naprawdę fajne okazje na olx. Ja moja inglessine dorwałam po jednym dziecku za 1500 zł (nowy ok 5 ta wersja która mamy) więc trzeba szukać i na pewno coś się fajnego trafi
Co do podejścia siostry do ciąży i Ciebie to u nas jest tak samo, siostra emka w ciąży, dopiero 10 tydzień a już wielka księżniczka która martwi za wysokie ph moczu i robi ż tego tragedie. O naszych problemach z serduszkiem się zapomniało... Wiem, że to jej pierwsze dziecko, ale mogłaby też okazać trochę zrozumienia dla nas i naszej sytuacji. Wiec niestety możemy liczyć tylko na naszych emkow. Ważne, że dla Was ta ciąża jest taka wyczekana i wymarzoną. Ale wiem, że to przykre kiedy inni nie cieszą się tak jak Wy. Dobrze że mamy to forum, bo ja np bym zupełnie sama była z moimi problemami. A tutaj wspieramy się i cieszymy każda najdrobniejsza rzeczą :*
Sanka serdecznie gratuluję synka! Niech zdrowo rośnieSanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanka gratuluję syna
Aicha, znam to....
Moja siostra w czerwcu w szpitalu mówiła, że przyjedzie do mnie, pomoże mi trochę po tej operacji, a do dnia dzisiejszego nawet nie napisała smsa, a mieszka 15 minut autobusem ode mnie... Z moją matka tak samo ani nie zadzwoni nic, kompletnie nic, a tym bardziej, że ma urlop i siedzi w domu i tez blisko mieszkaSanka lubi tę wiadomość
-
Sanka dasz radę podciągnąc Tardyferonem.
Mi po miesiącu ładnie w normy wszystko wskoczyło, więc luz do ogarnięcia.
Kurde i to tak z rodziną jest. My też tak naprawdę wspieramy się z M. sami. Rodzina no jest, ale nie widzę kompletnie zrozumienia.
Achia jak macie możliwość to kupujcie sami wózek. Dobrze dziewczyny radzą.
Sanka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Sanka - gratuluję chłopca
niestety też nie wiem jak odszyfrować zdjęcie...
Sanka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
blue00 wrote:Sanka,jak na to patrzeć?
gratuluję chłopaka heh
Zaznaczyłam kółeczkiempo bokach widać fragmenty nóżek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 12:39
Achia, blue00, Luna1993, Rucola, StaraczkaNika, Emiilka, Jeżowa, pilik, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia, podziękuj za taką pomoc i sami ogarnijcie wózek i łóżeczko. Bez łaski
Sanka gratuluję synka
Mamunia a Ty co się nie chwalisz, że jednak byłaś u doktorka?Sanka lubi tę wiadomość
-
Sanka, gratuluję małego Luciano
Sanka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Sanka, gratuluję pomyślnej wizyty.
Sanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja wczoraj już nie chciałam Wam głowy zawracać. Zresztą wczorajszy dzień spędziłam przy muszli klozetowej. Pierwszy taki porządny dzień mam nadzieję że ostatni.
Maleństwo zdrowe. Cudowny widok... Wieczorem wrzucę zdjęcia mojej Rusalki.Bajkaaa, JustynaG, Emiilka, Nadzieja22, Rucola, KateHawke, Patrycja20, Minie Black, Phnappy, Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Achia wygląda na to, że Twoja siostra jest przekonana, że za chwilę będzie w ciąży i pewnie trochę się jej odwidziało rozstawać z rzeczami po starszaku, skoro zaraz znowu jej będą potrzebne
Podziwiam optymizm. Ja bym w takim razie podziękowała i kupiła własny wózeczek - przynajmniej nie trzeba się wtedy martwić, czy się nie poniszczy, a potem martwić się przy zwracaniu. Zresztą to sama frajda wybierać rzeczy dla dziecka - nie odmawiaj sobie tego.
Sanka - no pięknie pokazał - chłopak od małego wie jak się ustawić
Super, że zdrowiutki!
Mamunia super że i u Cìebie pomyślne wieści z wizytyCzyli już wiadomo że u Ciebie rośnie dziewczynka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 13:50
Sanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika tak, jest święcie przekonana że we wrześniu położy l4, i że zajmie się starszym ,który idzie do 1 klasy. tylko odpukać, jesli coś będzie nie tak i np będzie musiała leżec to nie wiem jak sobie poradzi bo jej mąż nawet obiadu nie umie ugotować. ona w tych upałach stoi przy kuchence i gotuje mu np zupę, podaje pod nos itp..
oczywiscie uważa też ze jej mąz nie ma problemów z płodnością bo ćwiczy, dobrze się odżywia, nie trzyma laptopa na kolanach itp-w koncu zawowody żołnierz!
na razie 1 okres już miała więc złotego strzału nie było.
Ale masz rację- wybiorę sobie sama rzeczy i nie będę musiała się martwić o np głupią plamę od błota jeśli się taka zdarzy.StaraczkaNika, JustynaG, Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikus pod koniec USG zapytalam się czy jest możliwość zobaczenia płci dziecka. Powiedział że na tym etapie oba narządy wyglądają bardzo podobnie i wolałby powiedzieć na 90 procent przy następnej wizycie, ale zerknął i powiedział że wygląda na dziewczynke w 60 procentach. Mi rąk obojętne aby było zdrowe bo przy każdym mierzeniu i sprawdzaniu czy jest wszystko dobrze serce biło jak młot. Mi płeć obojetna, ale jak powiedziałam teściowej która ma samych chłopakow i póki co wnuków to myślałam że w suficie dziurę zrobi.
StaraczkaNika, Luna1993, Achia, Emiilka, Nadzieja22, Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten wyjątkowy dzień!
Bajeczko, mam nadzieję, że zafundowałaś sobie dzisiaj podwójne lody! Jedna porcja z okazji urodzin - wszystkiego najwspanialszego dla najbardziej wytrwałej Mamy na OF! - druga zaś ze względu na jedynie 3 dni do donoszonej ciążyCuda się jednak zdarzają! To do jakiej daty teraz odliczamy?
Rucolko, super wieści i super waga LewciaGratuluję!
Sanka, gratuluję chłopczyka! Niech się dalej zdrowo chowa.
Mamunia, gratuluję córeczkiCieszę się, że rośnie zdrowa panna.
Lunka, masz prawo do gorszych dni i poczucia niesprawiedliwości. Tutaj zawsze możesz się uzewnętrznić. Po to jest to forum. Dziewczyny były dla mnie wyrozumiałe, kiedy panikowałam i przeżywałam swoje błahe problemy. Przykro mi, że sprawy nie potoczyły się wg Twojego scenariusza. Jestem pewna, że każda z nas byłaby przytłoczona, gdyby znalazła się w Twojej sytuacji. Jesteś bardzo silną kobietą i super mamą!
Z prywaty: u mnie postęp! Mam już mebleI kasę fiskalną
Dziewczyny, wiem, że to banał, ale pijcie dużo wody!. Ja z tego wszystkiego zapominam się potem napić i jak się dorwę do butelki, to potrafię pół na raz wyżłopać.
Miłego dnia dla nas wszystkichLuna1993, Rucola, Kaczorka, Bajkaaa, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.