X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia jestem za tym co mówią dziewczyny, kup sobie to co jest potrzebne i nie licz na nikogo, zawsze możesz sprzedać już używane rEczy i wiele przy tym nie stracić. A kupowanie to przeciez frajda!!!

Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia przypomniała mi się taka sytuacja - w zeszłym roku taka dość bliska koleżanka zaczęła się starać o drugie (pierwsze z wpadki, jeszcze na studiach). No i pewnego pięknego dnia mówi mi. "Dominika, jak juz rozumiem teraz tę Twoją frustrację. Już trzecie podejście zaczynamy, bo właśnie dostałam okres" - i tu w płacz. Poprosiłam ją żeby sobie to pomnożyła do przez 20 i zgłosiła się do mnie jak to ogarnie. Do tej pory nie ogarnęła, a przynajmniej nie odezwała się do mnie w tej kwestii ;)
    Dziecka do tej pory nie ma, ale z tego co wiem to zmienili plany i już wcale nie chcą.

Mamunia najważniejsze żeby ładnie rosło, a co mu tam wyrośnid, czy nie wyrośnie między nóżkami to szczegóły ;)
    Teraz już będzie z górki

-Mamunia- lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój siostrzeniec to też wpadka :p no nic, zobaczymy. ale nie wiem jak zareaguje jak jednak mi za miesiąc powie że zaszła...

• Sanka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm jakieś pół godziny temu zaczęła mnie boleć głowa, położyłam się na chwilę i jak mną nagle telepnęło że musiałam lecieć przytulić się z porcelaną, myślałam że nie zdążę! Po wymiotach dalej się położyłam i nagle ból głowy minął. Dziwne strasznie, wymiotowałam tylko trochę na samym początku, już od dawna nic się nie działo... Piję dużo i na słońcu krótko byłam, tyle co do lekarza i drobne zakupy przy powrocie.

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka to może być od upałów, bo sama od paru dni tule porcelane :(

Emilka ja też jak się dorwe do wody, szczególnie wieczorem to chleje całą butlę na raz, a później płacze że w nocy co godzinę latam siku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiamy eciocie w ten upał, zaraz idziemy się obzerac ptasim mleczkiem co by uczcić imieniny małej i studniówkę :)

https://vimeo.com/282664803

Luna1993, Achia, Rucola, Nadzieja22, Aga9090, KateHawke, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:

Emilka ja też jak się dorwe do wody, szczególnie wieczorem to chleje całą butlę na raz, a później płacze że w nocy co godzinę latam siku :D

skąd ja to znam :p

Luna1993 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal wrote:
    Pozdrawiamy eciocie w ten upał, zaraz idziemy się obzerac ptasim mleczkiem co by uczcić imieniny małej i studniówkę :)

https://vimeo.com/282664803
    Amal po tych słodkich zdjęciach z początku i nieśmiałych kopniaczkach takie widoki maksymalnie mnie wzruszają. Coś pięknego <3

Amal lubi tę wiadomość

• Sanka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech pewnie tak, do tego trochę przegięłam ze sprzątaniem bo mieszkanie zapuszczone a dziś teść do nas przyjechał na dwa tygodnie.

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od godziny zabieram się za mycie lodówki. Już rozmrożona, szuflady umytę, tylko zostało samo urządzenie..... nie wiem jak tam pójść. Tzn wiem jak dojść do kuchni, z tym ze każda wyprawa tam kończy się zabraniem czegoś do jedzenia i powrotem przed kompa...i rzuceniem pogardliwego spojrzenia na lodówkę :P

Amal, Luna1993, Minie Black, summer86, Aga9090, Nadzieja22, Bajkaaa, KateHawke, Lena21, lamka, Emiilka, blue00 lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, my też dziś rozmroziliśmy i umyliśmy :) Tzn. mąż zrobił prawie wszystko, ale potem ja musiałam poukładać, bo on by to zrobił źle :/ Także ja tez mam swój wkład

Rucola lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, jak to rodzina potrafi czasem zawieść... Czy to nie Ty byłaś przy narodzinach siostrzeńca i mu pępowinę odcinałaś? Mieszkaliście razem kilka miesięcy? Szkoda, że gdy role mają się odwrócić to siostra zapomina o pomocy i wsparciu jakie od Ciebie otrzymała. Więc faktycznie nie ma co zdawać się na jej "łaskę", kompletuj wyprawkę sama, niech OLX stanie się Twoim najlepszym przyjacielem. Jak będziesz przeglądać regularnie to wózek w ciągu tygodnia powinnaś znaleźć, i to taki wymarzony (mi zajęło to DWA dni, nawet kolor się zgadzał!). Tak samo z resztą wyprawki, wszystko przez Internet zamówisz,jak będzie nie takie jak chciałaś, to odeślesz. Skup się na sobie i na swoim szczęściu, to jest teraz najważniejsze <3

Luna, mówiłam to wiele razy już, ale powtórzę, bo muszę - jesteś bardzo dzielna, podziwiam Twój hart ducha w całej tej zaistniałej sytuacji. Zuzia będzie miała najdzielniejszą mamę pod słońcem, a chwile słabości nie czynią Cię słabą, one właśnie czynią Cię silniejszą, bo po nich zawsze bierzesz się w garść z nowym zapasem energii do walki!

Sanka gratuluję chłopczyka!!! Ja może lepiej nie będę mówić, gdzie widziałam siusiaka Twojego synka, ale powiem tylko, że wyglądał na ogromnego w mojej wyobraźni :D :D

Emilka podziwiam za energię! Ale rozumiem, że masz motywację :D

Wszystkie się oszczędzajcie w te upały, nigdy nie wiadomo, kiedy nagle się źle poczujecie, nie warto ryzykować... Ja dzisiaj czuję się jakby mnie przerzuto i wypluto, może też dlatego wydaje mi się, że żadna z Was nie czuje się lepiej?

Moim sukcesem na dzisiaj jest wybranie obrazków do pokoju Agatki (zajęło mi to 5 godzin):
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19e2670699bb.jpg

Achia, reset, Luna1993, Kaczorka, Rucola, Nadzieja22, olik321, Siwulec, Bajkaaa, KateHawke, lamka, Lunaris, Emiilka, emi2016 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżowa obrazki są śliczne !!!!! <3

I z całą resztą też się zgadzam ;)

Jeżowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa śliczne obrazki! Niedługo też będę dziewczynkom odświeżać pokój, jeszcze jutro i stary ma urlop = wreszcie zrobi remont do końca! :D nie jestem dzielna, naprawdę. Mam straszną huśtawkę nastrojów. Od takiego zadaniowego podejcia do sprawy, po strach i płacz. Ale staram się jak mogę ogarnąć...

I potwierdzam, też się czuje przerzuta, wypluta i do tego rozjechana przez jakiś walec :(

Jeżowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna-Bajla mówi że dacie sobie radę :) strach jest normalny, nie ma co go wypierać. Ale robicie wszystko by Malutka miała dobry start w dobrym szpitalu i tam na pewno jej pomogą. Wam też w oswojeniu się w tej sytuacji.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90bd64e2665b.jpg

Rucola, Luna1993, KateHawke, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego wszystkiego poszłam pod prysznic. Nika masz rację, emek umyje jak wróci, ja poukładam ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa - słodziutkie obrazki :)
    A co do siusiaka sankowego synka to chyba widziałyśmy to samo :D

Achia - u Was znów chyba jakaś burza?

Mnie od tej duchoty i gorąca boli dziś w piersiach. Aż mnie poddusza..

Jeżowa, Sanka lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka- grzmi. Słońce zaszło. Ale duchota i gorąc został. Obawiam się że deszczu nie będzie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Bajla tak twierdzi to ja jej wierzę ;) :) nawet się wziąłam za naukę w końcu

Achia, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Lody Kaktusy są w Biedronce po 0,99zł :) Przy zakupie 2szt.

Achia, Rucola, Aga9090, reset, Emiilka lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
‹‹ 1361 1362 1363 1364 1365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ