Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Achia przypomniała mi się taka sytuacja - w zeszłym roku taka dość bliska koleżanka zaczęła się starać o drugie (pierwsze z wpadki, jeszcze na studiach). No i pewnego pięknego dnia mówi mi. "Dominika, jak juz rozumiem teraz tę Twoją frustrację. Już trzecie podejście zaczynamy, bo właśnie dostałam okres" - i tu w płacz. Poprosiłam ją żeby sobie to pomnożyła do przez 20 i zgłosiła się do mnie jak to ogarnie. Do tej pory nie ogarnęła, a przynajmniej nie odezwała się do mnie w tej kwestii
Dziecka do tej pory nie ma, ale z tego co wiem to zmienili plany i już wcale nie chcą.
Mamunia najważniejsze żeby ładnie rosło, a co mu tam wyrośnid, czy nie wyrośnie między nóżkami to szczegóły
Teraz już będzie z górki-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmm jakieś pół godziny temu zaczęła mnie boleć głowa, położyłam się na chwilę i jak mną nagle telepnęło że musiałam lecieć przytulić się z porcelaną, myślałam że nie zdążę! Po wymiotach dalej się położyłam i nagle ból głowy minął. Dziwne strasznie, wymiotowałam tylko trochę na samym początku, już od dawna nic się nie działo... Piję dużo i na słońcu krótko byłam, tyle co do lekarza i drobne zakupy przy powrocie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmal wrote:Pozdrawiamy eciocie w ten upał, zaraz idziemy się obzerac ptasim mleczkiem co by uczcić imieniny małej i studniówkę
https://vimeo.com/282664803Amal lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny od godziny zabieram się za mycie lodówki. Już rozmrożona, szuflady umytę, tylko zostało samo urządzenie..... nie wiem jak tam pójść. Tzn wiem jak dojść do kuchni, z tym ze każda wyprawa tam kończy się zabraniem czegoś do jedzenia i powrotem przed kompa...i rzuceniem pogardliwego spojrzenia na lodówkę
Amal, Luna1993, Minie Black, summer86, Aga9090, Nadzieja22, Bajkaaa, KateHawke, Lena21, lamka, Emiilka, blue00 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, my też dziś rozmroziliśmy i umyliśmy
Tzn. mąż zrobił prawie wszystko, ale potem ja musiałam poukładać, bo on by to zrobił źle
Także ja tez mam swój wkład
Rucola lubi tę wiadomość
-
Achia, jak to rodzina potrafi czasem zawieść... Czy to nie Ty byłaś przy narodzinach siostrzeńca i mu pępowinę odcinałaś? Mieszkaliście razem kilka miesięcy? Szkoda, że gdy role mają się odwrócić to siostra zapomina o pomocy i wsparciu jakie od Ciebie otrzymała. Więc faktycznie nie ma co zdawać się na jej "łaskę", kompletuj wyprawkę sama, niech OLX stanie się Twoim najlepszym przyjacielem. Jak będziesz przeglądać regularnie to wózek w ciągu tygodnia powinnaś znaleźć, i to taki wymarzony (mi zajęło to DWA dni, nawet kolor się zgadzał!). Tak samo z resztą wyprawki, wszystko przez Internet zamówisz,jak będzie nie takie jak chciałaś, to odeślesz. Skup się na sobie i na swoim szczęściu, to jest teraz najważniejsze
Luna, mówiłam to wiele razy już, ale powtórzę, bo muszę - jesteś bardzo dzielna, podziwiam Twój hart ducha w całej tej zaistniałej sytuacji. Zuzia będzie miała najdzielniejszą mamę pod słońcem, a chwile słabości nie czynią Cię słabą, one właśnie czynią Cię silniejszą, bo po nich zawsze bierzesz się w garść z nowym zapasem energii do walki!
Sanka gratuluję chłopczyka!!! Ja może lepiej nie będę mówić, gdzie widziałam siusiaka Twojego synka, ale powiem tylko, że wyglądał na ogromnego w mojej wyobraźni
Emilka podziwiam za energię! Ale rozumiem, że masz motywację
Wszystkie się oszczędzajcie w te upały, nigdy nie wiadomo, kiedy nagle się źle poczujecie, nie warto ryzykować... Ja dzisiaj czuję się jakby mnie przerzuto i wypluto, może też dlatego wydaje mi się, że żadna z Was nie czuje się lepiej?
Moim sukcesem na dzisiaj jest wybranie obrazków do pokoju Agatki (zajęło mi to 5 godzin):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19e2670699bb.jpgAchia, reset, Luna1993, Kaczorka, Rucola, Nadzieja22, olik321, Siwulec, Bajkaaa, KateHawke, lamka, Lunaris, Emiilka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezowa śliczne obrazki! Niedługo też będę dziewczynkom odświeżać pokój, jeszcze jutro i stary ma urlop = wreszcie zrobi remont do końca!
nie jestem dzielna, naprawdę. Mam straszną huśtawkę nastrojów. Od takiego zadaniowego podejcia do sprawy, po strach i płacz. Ale staram się jak mogę ogarnąć...
I potwierdzam, też się czuje przerzuta, wypluta i do tego rozjechana przez jakiś walecJeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna-Bajla mówi że dacie sobie radę
strach jest normalny, nie ma co go wypierać. Ale robicie wszystko by Malutka miała dobry start w dobrym szpitalu i tam na pewno jej pomogą. Wam też w oswojeniu się w tej sytuacji.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90bd64e2665b.jpgRucola, Luna1993, KateHawke, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jeżowa - słodziutkie obrazki
A co do siusiaka sankowego synka to chyba widziałyśmy to samo
Achia - u Was znów chyba jakaś burza?
Mnie od tej duchoty i gorąca boli dziś w piersiach. Aż mnie poddusza..Jeżowa, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, Lody Kaktusy są w Biedronce po 0,99zł
Przy zakupie 2szt.
Achia, Rucola, Aga9090, reset, Emiilka lubią tę wiadomość