Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Asmag forte jest ogólne polecany ja tu jem w dawce 3x2
i e sumie każda tutaj łyka tak magnez
Ja mam ten i to podobno lek nie suplement
https://www.aptekagemini.pl/magne-b6-forte-60-tabletek-powlekanych.html
Jakieś mądrzejszye głowy sie wypowiedzią?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 17:57
-
nick nieaktualnyZaraz jedziemy do SR- miło się ładnie ubrać i umalować :p
Jutro zaczynamy 21 TC
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b67a476e445c.jpgBocianiątko, Lusesita, KateHawke, Jeżowa, Luna1993, olik321, -Mamunia-, Aga9090, Patrycja20, lamka, Kaczorka, Rucola, Minie Black, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris, Angelika83, pilik, Emiilka, Bajkaaa, blue00, Flowwer, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Mamunia - gratuluję córeczki (60% córeczki:)) - jak się czujesz poza tym?
Agulineczka - piękny brzusio
Co do lodów - u mnie były idealne na mdłościkaktusy spoko, ale ja zajadam się twisterami - tymi zielono-śmietankowymi.
A dzisiaj nic przełknąć nie mogłam z nerwówdopiero teraz sobie robię obiad... od rana byłam na 4 kinder czekoladach i mleku
agulineczka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
A oto i ona. Dziewczyny nic mi nie piszcie o lodach wodnych dla mnie dzień bez słodyczy to dzień stracony a nie mogę smakować przed jutrzejsza glukoza.
Phnapyy nie mam siły chodzić nic nie jem oprócz słodyczy których też już nie mogę, waga spada że zaraz lekki wiaterek mnie porwie, ale ważne że z dzieckiem wszystko dobrze. A wy jak się czujecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 23:36
StaraczkaNika, summer86, Patrycja20, Malgonia, Lusesita, Aga9090, Lena21, Achia, lamka, Rucola, KateHawke, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris, Angelika83, pilik, Emiilka, Bajkaaa, blue00, Flowwer, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Phnappy wrote:Mamunia - gratuluję córeczki (60% córeczki:)) - jak się czujesz poza tym?
Agulineczka - piękny brzusio
Co do lodów - u mnie były idealne na mdłościkaktusy spoko, ale ja zajadam się twisterami - tymi zielono-śmietankowymi.
A dzisiaj nic przełknąć nie mogłam z nerwówdopiero teraz sobie robię obiad... od rana byłam na 4 kinder czekoladach i mleku
Też twisterki wcinałam ale na zgagęw ciąży już nie jestem i nadal wcinam, ale na szczęście mają mało kalorii.
-
Mamunia współczuje tych mdłości
życzę aby odpuściły w drugim trymestrze.
A maluszek śliczny
Achia, śliczny brzusio. Jak patrzę na Wasze to zaczynam tęsknic za swoim, choć nie myślałam wcześniej, że to możliwe.
Yoselyn, daj znać koniecznie co u Ciebie.-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Właśnie porównuję mój ma 100 mg jonów magnezu, a asmag forte 34 mg jonów.
Ja mam ten i to podobno lek nie suplement
https://www.aptekagemini.pl/magne-b6-forte-60-tabletek-powlekanych.html
Jakieś mądrzejszye głowy sie wypowiedzią?
Aga jeśli potrzebujesz leczyć niedobór magnezu sięgnij po lek, jeśli tylko uzupelniasz dietę może być suplement.
Magne tak jak piszesz ma więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 18:57
-
nick nieaktualnyLusesita wrote:Aga jeśli potrzebujesz leczyć niedobór magnezu sięgnij po lek, jeśli tylko uzupelniasz dietę może być suplement.
Magne tak jak piszesz ma więcej. -
nick nieaktualnyLusesita wrote:Przy skurczach dobry jest magnez z potasem np. Aspargin.
-
Lusesita wrote:Przy skurczach dobry jest magnez z potasem np. Aspargin.
I tym się właśnie różni Asmag czy Aspargin od MagneB6 czy innych - ma potas, który też jest ważny
Od zwykłego magnezu skurcze mi nie mijały a po Asparginie jak ręką odjął.
A ja dziś jak odkurzacz się czuję - chodzę i szukam co jeszcze mogę wciągnąć.. nawet te upały mi nie przeszkadzają.
W południe robiłam chleb w jajku, bo akurat miałam na to zachciewajkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga ja na Twoim miejscu spróbowałabym magne b6 lek, czyli ten produkt:
https://www.magneb6.pl/Produkty/MagneB6%20Produkty/magne-b6---lek-otc
ewentualnie aspargin, który też jest lekiem i ma dodatkowo potas, którego niedobór też wpływa na skurcze łydek. Często leki mają lepszą wchłanialność, dlatego nawet mniejsza dawka może lepiej działać.
I do tego kup sobie wodę mineralną wysokomagnezową, np. muszyniankę lub ustroniankę z magnezem, albo wody z magnezem i potasem np. staropolankę 2000.
Sanka super chłopak, gratulacje.Widać, że jest dumny ze swojej płci haha.
Mamunia gratuluję 60% dziewczynki.
Jeżowa skąd obrazeczki?
Mi dzisiaj ten wiatrak w domu ratuje tyłek, bo nie da się żyć...Aga9090, -Mamunia-, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka właśnie ten co biorę to lek otc (tak pisze i farmaceutka mi mówiła, że niby ten jest z dużą dawka magnezu, większa niż aspargin i asmag forte) eMka jutro wyślę po jakąś lepszą wodę, bo kupił mi teraz najtańsza z biedry (!). I tez chce uniknąć tym razem twardnienia brzucha i wolę więcej magnezu niż znowu jeść nospe po 6x dziennie
-
Hej kochane, mój m mi dziś zribił taka niespodziankę, że został z nami w domu i super, bo we dwójkę zawsze łatwiej i sporo rzeczy ogarnelismy, ale nie mogłam się dokopać do forum
aż się stęskniłam i teraz dotarłam do aktualnych wieści
Czy Flo się odzywała ? Może mi umknęło w natłoku wiadomości
Bajeczko wszystkiego najcudowniejszegow nagrodę za tyle dni w szpitalu niech każdy kolejny będzie wspaniały ! Spełnienia marzeń
Achia to jest bardzo przykre kiedy rodzina zawodzimam nadzieję, że będzie dibrze między Wami, ale dziewczyny mają rację, najlepiej mieć swoje rzeczy i się nie prosić jeśli macie taka mozliwisc
Rucolka, Mamunia, Sanka gratuluje wizyt udanychcudne zdjęcia i buziek i jajuszek
Lunka fighterko nasza ! Jesteś super mamą i ze wszystkim sibie poradzicie, w Łodzi będziecie mieć najlepsza opiekę
Emilko jesteś forumową bizneswomentrzymamy kciuki !
Poduszke miałam tą sama co Achia i najwiecej z niej korzystam teraz przy karmieniu
Brzuszki macie przepiękneja już za moim zatęskniłam, szczególnie że dziś dostałam zdjęcia z sesji... wrzucam na chwile
[uWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 22:10
-Mamunia-, lamka, Jeżowa, Aga9090, Phnappy, Lusesita, Bocianiątko, olik321, KateHawke, Rucola, Minie Black, Kaczorka, JustynaG, Luna1993, Nadzieja22, Patrycja20, Lunaris, 91Ewela09, Achia, ibishka, Angelika83, Ania1003, Amal, Emiilka, Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny