Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaG wrote:Dziewczyny, Lody Kaktusy są w Biedronce po 0,99zł
Przy zakupie 2szt.
-
A mi aż głupio się przyznać... bo kupiłam 2szt i zjadłam w drodze do domu.
Więc jeśli zastanawiałybyście się jak daleko mam do Biedronki - dokładnie 2 zjedzone KaktusyAchia, Karma88, Luna1993, Rucola, Nadzieja22, summer86, Jeżowa, Aga9090, Bajkaaa, KateHawke, Patrycja20, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Justyna brawo Ty.
My posiedzislismy w basenie na podworku, jak mi lekko bylo i przyjemnie. Teraz siedze przed wiatrakiem i wciagam... Druga miske zupy pomidorowej. Mamo!!! Jaka ona dobra wyszla!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
JustynaG wrote:Dziewczyny, Lody Kaktusy są w Biedronce po 0,99zł
Przy zakupie 2szt.
Ciąży nie mam, zgagi też nie mam, to chociaż tanie kaktusy będę miećJustynaG, Nadzieja22, Karma88, olik321, Bajkaaa, Jeżowa, KateHawke, summer86, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
A ja się witam w 25 tyg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ee1ba8f6c7c.jpg
olik321, StaraczkaNika, Achia, Karma88, Bajkaaa, Jeżowa, Bocianiątko, Aga9090, KateHawke, JustynaG, Nadzieja22, Rucola, Kaczorka, Minie Black, Luna1993, Phnappy, -Mamunia-, Patrycja20, Lena21, lamka, Lunaris, Angelika83, Emiilka, blue00, Flowwer, Sanka, emi2016 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Emilka nie jadłam w sumie lodów jeszcze dziś, za to piłam kawę urodzinowa bo koleżanka mi postawiła a niedługo będzie druga koleżanka to z nią zjem lody:)
Co do odliczania to narazie odliczam do soboty a potem już nie będzie do czego bo dopiero w poniedziałek będzie jakaś decyzja co ze mną będą robić hehe
Dziewczyny każda z nas jest tu waleczna nie zapominajcie o tym!
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Agulineczka piękny brzuszek!
Aicha zazdroszczę deszczu... we Wrocławiu nie padało od piątku.. dziś jest 35 stopni i nie ma czym oddychać.
U mnie dziewczyny dzień lenia na maksa.. rano tylko byłam na ćwiczeniach a od powrotu zjadłam kg śliwek ( wiem będę tego żałować ;p) i wypiłam 3 litry wody.. na nic innego nie mam ochoty
Do tego kończę książkę i zaczną się nudy
Czytałyście ten artykuł mamyginekolog o leżeniu w ciąży?
https://mamaginekolog.pl/lezenie-odpoczywanie-oto-pytanie/
Do mnie on nawet przemawia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 17:08
agulineczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik też go czytałam. Też mi się wydaje że ma sens i staram się mniej więcej tak postępować. Bo w sumie tak mi właśnie zalecił lekarz. Zobaczymy za tydzień w piątek jak to na mnie działa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 17:16
-
Weźcie mi te upały... Normalnie w tej ciąży to nie mogę funkcjonować w takiej temperaturze. Normalnie bym dawała radę ale teraz to pocę się jak szczur, czuję że powietrze jest duszne, a jak poszłam rano do sklepu to myślałam że zemdleję. Pani przy kasie powiedziała że kasa nr 15 jest jak co dla ciężarnych - wyśmiałam ją i zapytałam czy kiedykolwiek widziała żeby ludzie tam ciężarne przepuszczali
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia
Coś dla Ciebie i innych psich mam:
https://m.trojmiasto.pl/zwierzaki/Cztery-lapy-pies-a-narodziny-dziecka-n125655.html
Ale nas zalało, co?
U mnie wyjaz z osiedla możliwy tylko w górę, bo w stronę Raduni ulica zmienia się w rzekęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 17:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Achia
Coś dla Ciebie i innych psich mam:
https://m.trojmiasto.pl/zwierzaki/Cztery-lapy-pies-a-narodziny-dziecka-n125655.html
Ale nas zalało, co?
U mnie wyjaz z osiedla możliwy tylko w górę, bo w stronę Raduni ulica zmienia się w rzekę
U nas wygląda jakby nie padalo..ale widzę tylko jedną ulice. Zobaczymy resztę jak będziemy jechać do szkoły rodzenia :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 17:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny