Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena jakaś Ty śliczna!
A Franio to po prostu aniołek!!! Flo się nie odzywała kilka dni.
Achia cudny brzuszekmam nadzieję, że na Twojej szkole rodzenia jest chłodniej niż na mojej
Mamunia gratuluję 60% córeczki, czekamy na 100%
Lamka na DaWandzie znalazłam, przejrzałam dosłownie wszystkie obrazki! Albo właściwie plakaty
lamka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusesita teraz już widzę po tym, co Aga pisała. A na stronie magnez b6 nie ma jeszcze w ogóle wersji forte i tym się zasugerowałam wcześniej.
Aga możesz jeszcze pamiętać o żywieniowych źródłach potasu np. pomidory, pomidory suszone, banany, strączki, ziemniaki, szpinak, botwinka, kalarepa.Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Lena piękna jesteś!!!!
Zdjęcia cudowne, Franio Aniołek!!!
Jak dobrze, ze się załapałam....
Co do magnezu mi najbardziej pomagało moczenie stóp w wodzie z proszkiem magnezowymaktualnie nie odczuwam braku magnezu, więc go nie stosuję
Lena21 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Lena Prześliczne fotki! Świetnie wyglądasz!
Aga , Nie miałam niedoboru ale co jakiś czas drętwieją mi nogi. Gin polecił mi Magne B6. Tylko ja łykam w razie potrzeby, maksymalnie 2 tabletki dziennie.
Będę musiała spytać na najbliższej wizycie czy nadal mogę łykać czy już nie.Lena21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z serii głupie pytania:
Kochane BRAVO ciężarna!
z moich piersi przy ucisku leci dziwna substancja - gęsta i lepka, trochę ciągnista.
Czy to znaczy że jestem w ciąży?!
Nie chcę pytać o to mojej mamy.
Wcześniej trochę mi ciekło ale to była taka woda, teraz jest inne. Zwariuję kiedyś przez te cycki. Jak wygląda siara? I po co mi ona w 21 tygodniu
Lena cudowna figura i w ciąży i po niej. Brawo Ty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 20:17
Siwulec, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agulineczka, Achia super brzuchy
Mamunia śliczna w 60% córeczka
Lena pięknie wyglądacie-Mamunia-, Lena21, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Cały dzień byłam dziś poza kompem i teraz wszystko nadrabiam!
Bajka Wszystkiego najlepszego!!!
Lena super pamiątkaślicznie wyglądasz!
Mamunia gratulacje zdrowego maleństewka
Sankawitaj w klubie siusiorkowców
-Mamunia-, Lena21, Bajkaaa, Sanka lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Nika to nadal normalne, nawet na tym etapie
Do tego wodnistego już się przyzwyczaiłam. Ale cycki jak zwykle lubią mnie denerwować i zaczęły produkcję jakiegoś kleiku, tylko po to żeby mnie zbić z tropu.
Czytałam że to czy coś leci z piersi w ciąży czy nie nijak się ma do sukcesu późniejszej laktacji. Prawda to? Zdarzyło się którejś z tych Was, którym leciało w ciąży, żeby nke chciało już lecieć po porodzie? -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:To dobrze, dzięki.
Do tego wodnistego już się przyzwyczaiłam. Ale cycki jak zwykle lubią mnie denerwować i zaczęły produkcję jakiegoś kleiku, tylko po to żeby mnie zbić z tropu.
Czytałam że to czy coś leci z piersi w ciąży czy nie nijak się ma do sukcesu późniejszej laktacji. Prawda to? Zdarzyło się którejś z tych Was, którym leciało w ciąży, żeby nke chciało już lecieć po porodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 20:31
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny