Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się i ja z rana.
Lena cudownie wyglądałam i w ciąży i teraz z Franiem!
U nas też urlop straszny, wczoraj przelezalam cały dzień, a wieczorem z bezsilności pojechaliśmy na basen. Stasiek jeszcze w nocy do nas przyszedł spać i czuję się jakby mnie autobus przejechał.. W ogóle myślałam, że ma gorączkę, bo dość ciepły był, a termometr pokazuje 36.7.... -
Dzień dobry dziewczyny
2 dni do donoszonej ciąży
Łącze się w bólu jeśli chodzi o koszmarna noc, mega gorąco było i na dodatek o 6 rano mega skurcz łydki mnie złapał
Mam nadzieję że dzień będzie dla nas wszystkich bardziej łaskawy niż nocEmiilka, Karma88, lamka, Siwulec, summer86, Patrycja20, Achia, Aga9090, Flowwer, emi2016, Lunaris, KateHawke, Rucola, Nadzieja22, Sarna84, MamaFabianka, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, ja też pół nocy nie spałam, ten upał mnie wykończy. Mam dziś podły nastrój, jeszcze 11 dni do wizyty i strasznie mi się dłuży. Mam nadzieję, że jak zadzwonię za tydzień to ta lekarka pozwoli przyjechać w 32 tc, jakby kazała czekać do 35 to chyba osiwieje. Powiem, że robi mi się rozwarcie to może będzie to miała na względzie
-
Cześć dziewczyny,
Ja tez dołączam do tych z koszmarna nocą. Druga z rzędu nieprzespana
Ja już po ktg, teraz czekam na wizytę. Wedlug zapisu nic nie wskazuje porodu. Uparte mam to dziecko, pewnie po tatusiu -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Luna a tą wizytę masz w Łodzi teraz, tak?
Bajeczko powinnam się uczyć cierpliwości od Ciebieteraz ja zaczynam odliczać
Ewela trzymam kciuki, że mimo takiego zapisu ktg coś ruszy i mały uparciuch na dniach będzie już na świecie :* -
Dzień dobry, my się odróżnimy, bo dziś akurat noc była cudna Franio przespał od 22:50 do 3:40 - szok
później już nie było szału, ale i tak zaliczam noc do udanych
byliśmy na pobraniu krwi wiec nieśmiało poproszę o kciuki za wyniki mojego małego dzielnego faceta
Karma88, StaraczkaNika, Luna1993, Aga9090, Jeżowa, Kaczorka, pilik, emi2016, Rucola, KateHawke, olik321, Nadzieja22, Flowwer, Phnappy, Emiilka, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Luna tak paradoksalnie jestem osobą która jest mega niecierpliwa u mnie choćby już to za późno hehe jednak pobyt w szpitalu zmusił mnie do takiej jakby pokory i cierpliwości ale to tylko z pobytem mam tak bo z wszystkim innym nie jestem już cierpliwa hehe
a odliczanie pomaga przynajmniej mi
Lena wyniki na pewno będą super -
Ewela - ale uparciuch z Twojej Anastazji. Musi jej tam być bardzo dobrze i w sumie to się nie dziwię, że się nie pcha na te upały. Też bym wolała je przeczekać w jakimś miłym, ciemnym miejscu
Bajka i Luna - odliczamy razem z Wami.
Luna, zaraz będziesz mieć magiczną trójkę na suwaczkuBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Współczuję nieprzespanych i gorących nocy:( ja co prawda przespałam ciągiem od 1 do 8, więc nie mogę narzekać, ale ten dzień nie będzie lepszy niż wczoraj pod względem upałów...
Ewela oj to Ci uparciuszek, a właściwie uparciuszka... Wie, że gorąco i woli stabilną temperaturę w brzuszku. Ale życzę Ci by wkrótce się zaczęło COŚ dziać.
Lena oczywiście, że trzymamy kciuki za walecznego Frania!
Luna mam nadzieję, że tak jak chcesz wizyta będzie w 32 tygodniu, myślę, że pojawiające się rozwarcie powinno przekonać panią doktor. Oby było po Twojej myślia te 11 dni... Jakoś zleci, nie obiecuję, że szybko, ale na pewno miną :*
A tak poza tym to chciałam powiedzieć, że mam męża w domu na urlopie i jednocześnie bardzo się cieszę, ale trochę też mnie denerwuje, bo on tak bardzo chcę z tego urlopu skorzystać, a ja nie bardzo mam ochotę na większość rzeczy, które proponuje... No ale on to taki typ co to w miejscu nie usiedzi, to jakoś będę za nim starała się nadążyć, najwyżej padnę gdzieś po drodze -
Dzień dobry!
U nas też okropnie gorącow nocy Franek znowu płakał i jak ja już przysypiałam to mnie wybudzał. O 1 już dałam spokój i kazałam mu przyjść do siebie. Tym sposobem prawie zaspaliśmy do przedszkola na śniadanie
szkoda że w wolne dni tak nie pośpi
Zaraz zmykam na miasto, muszę ogarnąć kawkę z psiapsiółkamii ZUS. Wieczorem 2 zajęcia na szkole rodzenia.
Ewelcia ja sobie odliczałam do maksymalnej daty porodu -było mi łatwiej. U Ciebie już 40+4 także ostatecznie za tydzień/półtorej będziecie razemw perspektywie tych tygodni to już tak niewiele (choć wiem że się strasznie dłuży).
Rucola, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry, dziś ukrop chyba jeszcze większy
pijcie dużo wody!
ja za godzinkę jadę do endokrynologa- ciekawa jestem co mi powie :p
w nocy ja raz się obudziłam i nie mogłam zasnać i się wierciłam i wstałam do WC a wracając wystraszyłam męża, który aż usiadł na łóżku i pyta co się stało ;p
Luna 11 dni szybko zleci-pomożemy w tym
Bajka już? kurczę a tyle tego odliczania było :p
ja standardowo dostaje smsy od siostry- dot niej, nie omieszkała napisać że jedzie w sob nad jeziorko i kupiła strój z 15zł w pepco.a wie że w tą pogodę ja siedzę w domu! już jej pisałam wcześniej żeby mi darowała wiadomosci o wodzie, jeziorze i kąpielach.
wkurzyłam się i jej nie odpisuje :p -
Według lekarza nic porodu nie zwiastuje,ale od ostatniej wizyty mała jest znacznie niżej w kanale. Następne ktg w sobotę i później wizyta w poniedziałek/wtorek.
Najgorsze jest to czekanie.
No i mała wg jego sprzętu ma ok 3600. -
nick nieaktualny
-
dzień dobry!!!!!!
Ja dla odmiany spałam od 11 do teraz....z przerwa o 6.30 na śniadanie, bo Syncio się domagał. My w domu mały calutki czas pozasłaniane zasłony i rolety, nie mam zewnętrznych ale mamy te w oknach, plus ciemne, mało przepuszczalne zasłony i w domu mamy naprawdę znośnie!!!!
W nowym mieszkaniu tez pójdziemy tym tropem, tym bardziej że nie lubię firanek, zarówno ze względu na wyglad jak i na wymagania które stawiają gospodyniom domowymi dodatkowo od razu montujemy klimę. Może uda się w całym mieszkaniu
Ewela jesteś bardzo dzielna. Któras z Dziewczyn pisała tutaj że gorszym od ciąży w upały jest tylko połóg w upały, więc moze Malutka chce Ci tego oszczędzić.
Lunka jestem pewna, ze doktor przyjmie Cię w 32tc jeśli powiesz o rozwarciu. Najwyżej każe przyjechac za kolejne 2 tygodnie, jesli uzna to a konieczna.
Bajka juz juz już prawieZosia jest mega grzecznym dzieckiem, oby po drugiej stronie brzucha tak jej zostało
Ja dziś mam dzień przy kompie, robię ostatnie zamówienia. Lenka jeśli przeczytasz, to napisz mi prosze jaką tą niańkę macie z Ali? W zasadzie mamy małe mieszkanko, ale emek uparł się żeby kupić, to kupimy coś z Ali, bo cena nie odstrasza a jakość produktów chińskich jest naprawdę dobra. Aktualnie oboje mamy telefony z Chin i napiszę Wam, ze kosmos. Za 350 zł mamy telefon o parametrach telefonu z pl za ponad 3000 zł....lamka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ewelcia dorodna córa
wie co robi że nie chce na ten upał wychodzić
Uciekam moje Kochane! lepiej wrócić do domu przed obiadem.