Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej . Dołączam do tych, które miały kiepska noc ..
dziewczyny od paru dni wydawało mi się ze czuje takie delikatne smyranie ale wczoraj wieczorem i dziś utwoerdzialam się ze faktycznie to to !!! Aaaaa cudowne uczucie)))
A z gorszych info u mnie w mieście zawiesili ginekologię i położnictwoKateHawke, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Reset tym bardziej, ze na nowym mieszkaniu bedziemy mieć ogrzewanie z sieci MPEC a nie z własnego piecyka gazowego tak jak mamy tu. Wiadomo MPEC grzeje od-do a gdyby nam wcześniej było zimno, to sobie Klimą dogrzejemy
My z emkiem mamy telefony LeRee. Ogromnie polecam#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyKochane ja też polecam sprzęty wszelkiej maści z Chin. Mój mąż ma telefon właśnie jakiś chiński, mamie też kupił z gearbesta. Ja akurat mam sony, ale pewnie jak nadejdzie czas to też wymienię na Chińczyka.
Do tego przez to, że mamy pieska, mąż chce koniecznie kupić do domu taki robot sprzątający a'la rumba od xiaomi. Podobno bardzo dobry i znacznie tańszy.
Achia współczuję zachowania siostry, ale na szczęście masz jeszcze jedną no i masz nas.
Lunka zaczynamy odliczanie do Twojej wizyty.
Co do jedzenia to u mnie też królują owoce, ewentualnie jogurt/serek, pomidory, orzechy, kawa z lodem.w ogóle nie gotuje... Też byłam dzisiaj pobrać krew na lipidogram i białko S.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny w taką temperaturę rzyganko i biegunka to chyba średnia opcja...? Głowa zaczyna mi pękać, żadne płyny "nie wchodzą" i zaczynam mieć stracha przed odwodnieniem.... I zaczęło się dretwienie i mówienie stóp.... Elektrolity?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 11:07
-
Minie, a może weszłaby jakaś zupka?
Albo owoce - np. arbuz?
Owoce mają sporo wody i to jednak daje Ci trochę kalorii -
Ja mam Xiaiomi i też jestem bardzo zadowolona, polecam każdemu, bo stosunek ceny do jakości jest genialny!
Luna, ale z Was ambitna rodzinkaz jednej strony rozumiem, że chcesz, by mąż poszedł na studia, a z drugiej... Kurcze, za mało masz stresów w tej ciąży, żeby jeszcze rodzić samej w obcym mieście? Nie dziwię się, że mąż chce być przy Tobie, ale wiadomo, to tylko Wasza decyzja
Kate mój ma fisia na punkcie auta, więc jak mnie bardzo zdenerwuje to mu każę pójść coś poszperać tamu nas jest o tyle problem że mamy tylko jeden pokój i siedzimy tak trochę na sobie, a on cały czas tylko pyta co porobimy i czemu siedzę na telefonie
No, ale doszliśmy do konsensusu, że jedziemy "pozałatwiać sprawy", w aucie przynajmniej jest klima, to lepiej niż w domu
Co do jedzenia, to ja mam podobnie - śniadanie ok, ale potem to owoce i lody głównie, obiad jem na kolację i to tylko jak mi się zechce... Są wyrzuty sumienia, że głodzę małą, ale z drugiej strony moje +10kg na plusie pewnie jej starczajągrunt to pić hektolitry wody i będzie ok!
Boże, Minie współczuję... W razie czego jedź do szpitala, zawsze możesz podkoloryzować ile to już trwa, ale jak nawet pić nie możesz to robi się troszkę bardziej niebezpiecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 11:15
KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie w ten upał można się raz dwa obwodnic także jakby co jedź na ip. Długo to już trwa? Może tak jak Justyna pisze jakąś zupa chociaż?
Olik, a myślałam że tylko ja robię awanturę o wylewanie na siebie perfum o 7 rano i bieganie po mieszkaniupowodzenia i daj znać jak tylko wrócisz
Jezowa ja nawet nie wiem jak wygląda cc, czy emek może być ze mna, czy to w pełnej narodzie itp. A on chyba niewiele mi wtedy pomoże. Naprawdę mi zależy żeby wszystko zdał w październiku, bo jak nie to opóźni się jego matura o rok i dupa ze studiów też na rok -
nick nieaktualny
-
Lamka, nie wiem jak to urządzenie od xiaomi na sierść psa, ale na moje długie włosy nie sprawdza się noc- pokonały trzy samojezdne odkurzacze, łącznie z jakimś modelem roomby sprzed dwóch lat! Także tego sprzętu nie polecam, lepiej zainwestować w wygodny i cichy odkurzacz.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:Lamka, nie wiem jak to urządzenie od xiaomi na sierść psa, ale na moje długie włosy nie sprawdza się noc- pokonały trzy samojezdne odkurzacze, łącznie z jakimś modelem roomby sprzed dwóch lat! Także tego sprzętu nie polecam, lepiej zainwestować w wygodny i cichy odkurzacz.
bo nie wyobrażam sobie co drugi dzień odkurzać 100m dom.
-
lamka wrote:Reset nam chodzi przede wszystkim o takie powierzchowne odkurzanie krótkiej sierści między odkurzaniami właściwymi
bo nie wyobrażam sobie co drugi dzień odkurzać 100m dom.
U nas 66 metrów podłogi bez dywanów i umarło
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamka, reset- ja słyszalam same dobre opinie o roombie a skoro piszesz że xiaomi też ma to mogłabym się zastanowić.odkurzacz mam ale nie ukrywam że zwłaszcza teraz kiedy ja nie sprzątam to taki sprzęt by się nam przydał.. będziemy kombinować bo to nie jest zakup na teraz ,zaraz
Lamka- bardzo się cieszę że mam forum!
Minie- w razie co się nie krępuj i idź do szpitala- zwłaszcza jeśli masz tak blisko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 11:45
-
Nadrabiam trzeci dzień, więc nawet się nie odnoszę do konkretów bo już pewnie dawno zapomniane
...
Z ważniejszych kwesti
Bajka wszystkiego najlepszego na wczorajsze urodziny! Dużo zdrowia dla Ciebie i Zosi, spokojnego porodu i szybkiego powrotu do domu!
Luna bardzo mi przykro że takie wieści. Jak Ci zależy na egzaminach w cc będzie planowana to myślę że też bie powinno być problemu z ustaleniem pasującego Wam terminu!
Mój miał sesje jak byłam na terminie i się śmiałam że w razie co nie zadzwonię po prostu do niego, dopiero dam mu znać po egzaminie :p ale nie było takiej potrzeby na szczęście.
Twoja Tosia jest przepiękna! A Zuzia taka podobna więc też na pewno będzie ślicznotką
Lena ale Ty piękna w ciąży byłaś! Na zdjęcie z Franiem nie zdążyłam kliknąć, ale też na pewno pięknie wyglądacie razem
Lamka pytałaś o tulik - nas ostatnie dni ratuje. Kupiłam dopiero w poniedziałek i żałuje że nie wczesnej! Ninka nie zaśnie bez zawinięcia, a jak zaśnie to moro ją super szybki wybudzi niestety, więc owijałam w otulacz bambusowy ale w nocy to się plątało, wyciągała często ręce a jak zawijałam na nowo to się rozbudzala. Tulik pomaga bardzo, przez dzień też lepiej śpi.
Mam zielonego z bambusami, bez wywietrzników, jakby która chciała to pewnie za jakiś miesiąc chętnie sprzedam bo raczej mi już wyrosnę i będziemy musieli kupić większy.
Co do niani elektronicznej - ja planuje kupić kamerkę na wifi, do 200xl kosztuje już taka sensowna i dziewczyny bardzo chwaląBajkaaa, Luna1993, lamka lubią tę wiadomość
-
U nas ktg ok. Bez widoków na poród.
W tych tramwajach z klima jest tak przyjemnie że rozważam podróżowanie całodniowe przez Wrocławpilik, Achia, Jeżowa, KateHawke, Kaczorka, Luna1993, summer86, Aga9090, agulineczka, Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Achia ja też mam 2 siostry, ale dużo strasze, przez co kontakt mamy raczej na poziomie innych spraw, niż dzieci, ale prawda jest taka, ze jesli będę czegoś potzrebować, to jestem pewna, ze staną na głowie, zeby mi pomóc. Działa to w obydwie strony oczywiście.
ja myślę, ze u was problem polega na tym, ze jesteście na dość zbliżonych etapach i wtedy wkrada się zazdrość, Twoja siostra do tej pory była jedyną mającą dziecko, w8ięc uwaga była skupiona na niej. teraz Ty będziesz mieć brzdąca, więc ona boi się o swoją pozycję, więc planuje kolejnego...
U mnie od strony emka obydwie bratowe mają po dwoje dzieci (najmłodszy w drodze) z identyczną różnicą 2 lat, z tych samych roczników. Być moze to zbieg okoliczności, ale trudno mi w to uwierzyć.
Ludzie sami wymyslają sobie jakieś chore filmy, rywalizują w swojej głowie z niewidzialnymi demonami, tracąc czas i energię. Kompletnie tego nie rozumiem, ale wiem, ze tak jest....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja mam kamerkę ale średnio jestem zadowolona. Tzn fajnie że obraz i dźwięk ale minus jest taki źr podgląd mam w telefonie
Więc jak np rozmawiam. Przez telefon lub coś po necie szukam to żeby sprawdzić co i jak to musze przerwax i uruchomić apke:) chyba że ja mam jakąś Kijowa