Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziń Dybry wszystkim
Dołączam do grona nocnej masakry. No kto to widział tyle dni ciepła w Polsce. Jak nie było X lat tyle ciepła to jak my jesteśmy w ciąży to się akurat lato puszy że swoją pogodą...a ja bym taaak pojechała nad morzeeee! Ale z Kato do Sarbinowska tyle kilometrów że nie wiem czy dałabym radę. A poza tym boję się że coś mi się akurat tam zacznie dziać i zostawią mnie w szpitalu tyyyle km od domu. No nic, pozostają kaktusy
Ewela to piękna waga już! Ale ja jej się nie dziwię - czeka na ochłodzenie żeby siebie i mamy nie męczyć w upały
Jeżowa ja na mojego mam sposób - kazałam mu mieszkanie malowaćzajęcie ma na jakiś czas
Luna lekarka na pewno się zgodzi na 32tc. I będziemy odliczać z Tobą
Lena Franio zasłużył na buziaczki od wszystkich e-cioci za odwagę i grzeczność :* :* :*
Bajka jeszcze dwa dni. A potem będziemy liczyć dni w dwupaku OD donoszonej
Achia ta twoja siostra to trochę wredna i na złość robi...To niemiłe i ja bym na pewno od niej wózka i tego wszystkiego nie brała. Bo na bank ci rzuci tekstem że ona właśnie zaszła i masz jej natychmiast oddawać.Rucola, Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Achia dziwna ta Twoja siostra.
Mąż w pracy, ja na kanapie z laptopem przed wiatrakiem. Innej opcji dziś nie ma, bo upał już potworny. Ja na tym etapie ciąży się męczę w ten skwar, więc podziwiam Was na końcówkach.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Achia dziwna ta Twoja siostra.
Mąż w pracy, ja na kanapie z laptopem przed wiatrakiem. Innej opcji dziś nie ma, bo upał już potworny. Ja na tym etapie ciąży się męczę w ten skwar, więc podziwiam Was na końcówkach.
Dobrze że mam drugą, młodszą i ta jest normalnapilik lubi tę wiadomość
-
Sorry za to stwierdzenie.
Ale kurde zna chyba sytuacje, a zachowuje się co najmniej dziwnie. Trochę mało wyczucia z jej strony.
No, ale już wielokrotnie widziałyśmy tu różne rodzinne relacje...Emilka
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Sorry za to stwierdzenie.
Ale kurde zna chyba sytuacje, a zachowuje się co najmniej dziwnie. Trochę mało wyczucia z jej strony.
No, ale już wielokrotnie widziałyśmy tu różne rodzinne relacje...
najlepsze jest to że my miałyśmy zawsze bardzo spoko kontakt, od jakiegoś czasu coś jej "odwaliło". mam nadzieję że to etap przejściowy po prostu. a jak nie to...to będę się wtedy zastanawiać co zrobić.
i gadalismy z mężem- nic od nich nie bierzemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 09:57
KateHawke, Rucola, Karma88, Jeżowa, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,u mnie też ciężka noc.Obudziłam się o 2-iej i potem miałam problem z ponownym zaśnięciem.Jak się już udało zasnąć to śniły się dziwaczne rzeczy jak plaga pająków,latający statek czy ja jako salowa w szpitalu przemieszczająca łóżka
.Do 5 rano ze trzy pobudki,także czuję,że dziś za dnia będę odsypiać
.Witam nowy kolejny przenoszony tydzień
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Witajcie,u mnie też ciężka noc.Obudziłam się o 2-iej i potem miałam problem z ponownym zaśnięciem.Jak się już udało zasnąć to śniły się dziwaczne rzeczy jak plaga pająków,latający statek czy ja jako salowa w szpitalu przemieszczająca łóżka
.Do 5 rano ze trzy pobudki,także czuję,że dziś za dnia będę odsypiać
.Witam nowy kolejny przenoszony tydzień
przypomniałaś mi że śniły mi się węże!
edit; info z sennika:
zobaczyć kilka węży – ktoś ważny będzie chciał podjąć z tobą współpracę bądź nawiązać bliższą relację
nie jest źleWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 10:04
-
nick nieaktualnyJa i tak coś czuje, że nawet jeśli będzie bez zmian na echo to ona i tak zaleci poród w łodzi, bo już ostatnio to proponowała. Także nastawiam się na to i będę w tygodniu gotować dla emka i Tosi i mrozić
wiecie co jest najgorsze? Że niemalże cały październik emek ma egzaminy (chce się dostać na studia), każdy piatek-niedziela i on już zapowiedział, że jeśli akurat wtedy wypadnie termin cc to nie podejdzie do któregoś egzaminu. Ja się na to nie zgadzam, bo robi to dla naszej rodziny, a przyjechać będzie mógł po wszystkim np w poniedziałek. Muszę go jakoś namówić, albo po prostu opłacę mu te egzaminy i nie będzie miał już wyjścia
mi by było łatwiej jakby był przy mnie, ale jak akurat wypadnie dzień kiedy będzie zdawał to naprawdę wolę żeby podszedł. Po 10 latach i tak mu się było ciężko zabrać do nauki
Jezowa mój od jutra ma urlop i też się boję, że będzie mnie wkurzałale z drugiej strony to Wasz ostatni urlop we dwoje także korzystajcie
Rucola co do chińskich telefonów to emek ma xiaomi, strasznie się śmiałam i byłam źle nastawiona, że będzie badziew a sama bym teraz taki chciała! Telefon marzenie, a mój htc się sypie (akurat się gwarancja skonczyla)
Achia myślę, że hormony jej buzują bo się bardzo nastawiła na ciążę i może dlatego nie myśli logicznie. Mam nadzieję, że jej szybko przejdzie
Olik u mnie tak samo, jem duże śniadanie a później tylko owoce w sumieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 10:08
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Dziewczyny co jecie w takie upały?
Bo u mnie śniadanie wchodzi jak ta lala ale potem ciężko mi cokolwiek przełknąć.. nigdy w upały nie miałam apetytu ale teraz potrafię naprawdę mało jeść.. A chyba to średnio dobre dla malucha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia super, że też polecasz, bo będziemy musieli mi za jakiś czas kupić telefon jak moje padło się rozsypie do końca
myślę, że jak opłacę, on się zdenerwuje, ja się poplacze, że robię to dla naszego dobra i tak bardzo mi smutno to zmięknie
z reszta chyba planowane cesarki są w tygodniu a nie w weekend?
-
hmm czyli nie mam się co martwić, u mnie też tylko owoce wchodzą i kawa mrożóna z hektolitrami wody
zbieram się na ten skwar na ktg.. jak nie umrę po drodzę
Ewela bardzo Ci współczuje tych upałów i czekania.. ja z dnia na dzień czuje się coraz ciężęj. Nie myślałam, że tak będzie. Jeszcze tydzień temu spacer/zakupy? Chętnie! Teraz tylko bym leżała..
Lunka też myślę, że Pani dr weźmie Cię szybciej na wizytę. Musi! My tu wszystkie zaczarujemy, żeby tak było!
Co do emków.. mój od 2 dni jest na szkoleniach, wyjeżdza rano wraca wieczorem i chyba dobrze.. bo mnie cały dzień nic się nie chce. A i tak potrafię się rozłościć, że rano wyleje na siebie pół flakonu i chodzi po mieszkaniu a ja później siedzę w tych jego perfumach i upale ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 10:20
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik- tak jak nie piłam kawy w ciązy bo byłaa bleee tak teraz mrożona jest codziennie
Luna- mężowi też kupujemy xiaomi bo zaraz jego też sie rozleciwiesz ile razy mi spadł i byłam pewna że już po szybie? a tam nic, a mam tylko folię - jakoś zapominam kupić szkło i chyba już nie kupię
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Blue przypomniałaś mi mój sen
Śniło mi się że urodziłam i pytam położną jak Natalka a ona mi na to że to chłopak a nie dziewczynka i pokazuje mi jego klejnotyno to pytam czy eMek już wie. A ona mi na to że wie ale jest "niedysponowany". Poszłam za nią a tam eMek leży na łóżku bo zemdlał z wrażenia
normalnie jak się obudziłam to śmiałam się dobre 10 minut
olik321, Nadzieja22, Achia, blue00, Karma88, lamka, Jeżowa, Kaczorka, Aga9090, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Ja też mam za sobą kiepską noc, co chwilę się budziłam z gorąca, nawet raz to myślałam, że będę tulić porcelanę...
-
Hej dziewczyny
U mnie w mieszkaniu jest znośnie. Wczoraj było 26-27 stopni.
Ale w nocy i tak się nie przykrywałam bo mi było gorąco.
A rano wstałam i poszłam do laboratorium na pobranie krwi. Skorzystałam z pierwszeństwa dla ciężarnych.
Jeżowa, a może uda się porobić coś co sprawi frajdę zarówno Tobie jak eMkowi?
Achia, niech Cię mąż zawiezie nad jeziorkoW końcu taki wypad też może być na "leniwą królową" jak to ujęła mamaginekolog.
Ewela, duża ta Twoja córcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 10:30
-
Kawka mrożona! Smaka mi narobiłyście i lecę sobie zrobić.
Luna ja bym z M pogadała, że co jak co, ale te egzaminy niech zdaje i nie kombinuje. Jak już się zebrał to niech walczy do końca.Luna1993 lubi tę wiadomość
Emilka
Dziewczyny, co do telefonów - mój mąż informatyk, więc maniak sprzętu wszelakiego też ma xiaomi i jest zachwycony. Za to na służbowego iphone klnie strasznie
Rucola- co do klimy w mieszkaniu. My mamy i choć rzadko włączamy (bo ja źle znoszę) to jednak w takich chwilach, kiedy jest tak jak ostatnio, jest zbawienna. Każdemu znajomemu polecam - nawet jak nie ma kasy to początku to ZAWSZE polecam zrobienie na etapie urządzania rozprowadzenia (tak, by potem nie kuć w świeżych ścianach) i np. kupienie samych urządzeń po roku jak się człowiek po remoncie odkuje. W użytkowaniu miesięcznie to praktycznie mało zauważalne kwoty, a dodatkowo można się tym dogrzać np. w październiku, gdy np. ogólnie miesiąc jest ciepły i nie chcemy włączać jeszcze pieca na cały dom, a np. siedzimy wieczorem i nam zimno to siup, 15 minut klimy w trybie grzania i ciepło.Rucola, Luna1993 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyJustyna- myślę nad tym ale nie wiem które jezioro jest najbliżej nas żeby nie jechać za daleko..i mam jednak jakąś obawę mimo wszystko...na razie wiezie mnie służbowym autem do lekarza i mamy klimę -jaka radość!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 10:38