Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Olik koniecznie daj znać co zdecydują w szpitalu.
Aga no weeeź, ja mam taką ochotę cały czas na spaghetti i pomidory, że nie pytajCzy dobrze widzę talerz z Ikei?
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już naszykowałam ziemniaki na frytki
Teraz czekam aż mąż wróci. Mam nadzieję, że nie odpokutuję za te ilości ziemniaków w ostatnim czasie wysokim cukrem
A właśnie, pytanie na pewno do Niki, bo kiedyś o tym pisała. O której i co zjeść przed badaniem glukozy około 8 rano?
Aga mam takie same, ale szare i grafitowe. One z takiej kamionki są, co nie? Ja mam w sumie cały zestaw na 12 osób, małe i duże talerze, głębokie talerze, miseczki i 4 półmiski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 17:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yos, Flo - fajnie, że się odezwałyście i super, że wszystko u Was ok
ja też czasem nie mam czasu nic napisać, ale jakiegoś like daje
Luna - bardzo Ci współczuję tych emocjinie umiem niestety nic konstruktywnego poradzić. Myśl pozytywnie :*
Aksamitna - będziemy mocno zaciskać kciuki za transferWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 20:14
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olik, postaraj się nie stresować, najważniejsze że zostało to sprawdzone i w porę wychwycone, teraz bedziecie pod obserwacją i dopilnują, żeby maluszek wyszedł w bezpiecznym dla niego momencie.
M.in. ze wzgledu na te przepływy chodziłam pod koniec ciąży do innego lekarza. Pamiętam jak poszlam na konsultacje ws. niskiego przyrostu wagi Ani i lekarz sprawdzał 3 lub 4 rodzaje przepływów, a mój prowadzący badał jedynie przepływ w pepowinie. -
nick nieaktualny
-
Yos, Flowwer - dziękuję że się odezwałyscie.
Malka, daj znać czy u Was wszystko ok!Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Ja już naszykowałam ziemniaki na frytki
Teraz czekam aż mąż wróci. Mam nadzieję, że nie odpokutuję za te ilości ziemniaków w ostatnim czasie wysokim cukrem
A właśnie, pytanie na pewno do Niki, bo kiedyś o tym pisała. O której i co zjeść przed badaniem glukozy około 8 rano?
Aga mam takie same, ale szare i grafitowe. One z takiej kamionki są, co nie? Ja mam w sumie cały zestaw na 12 osób, małe i duże talerze, głębokie talerze, miseczki i 4 półmiski. -
Aga9090 wrote:Nadzieja ja mam zestaw Dinera i zestaw FÄRGRIK
Ale grafitowe mocno się rysują od sztućców
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Wiesz co, ja w tym stanie wyjątkowym to jem normalnie, bo gdybym nie zjadła późnej kolacji, to bym chyba nie dotarła na badania rano. Jak Ci zależy na obrazie jaki masz cukier na codzień i czy taki nie szkodzi maleństwu to jedz normalnie, tylko dziś już bez słoďkiego, owoców i innych wysokowęglowych pyszności. No i w ciąży zaleca się badanie 8 h po posiłku, ale właśnie ostatni posiłek musi być taki niskowęglowy, żeby wyniki nie były przekłamane. Ja na to nie patrzę - kolację jem jak zawsze a pobranie i glukoza wypadają w porze śniadanka - wtedy mam realny obraz sytuacji.
-
nick nieaktualnyBrzusio rośnie w tempie kwadratowym już chyba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5868eaf83e9.jpg
Biorę się za nadrabianie wasPhnappy, Aga9090, -Mamunia-, KateHawke, Achia, Bajkaaa, Nadzieja22, Lunaris, KateKum, Lusesita, Patrycja20, Flowwer, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:U nas średnio. Łożysko jest juz dojrzałe i mały ma zły przepływ w zyle w mózg czy jakoś tak... nie zrozumiałam do końca bo się zestresowałam.
Dostaliśmy skierowanie do szpitala, jedziemy cos zjeść i tam zdecydują czy mnie zostawią czy wystarczy co 3-4dni ktg
Dodatkowo wedlug jej sprzętu, a dla mnie jest najbardziej wiarygodny, mały przez 3 tyg przybral 400gram. Więc nie za wiele..#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021