Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Emi ja mam igg i igm ujemne, to wiem że mam uważać. Tylko zrobiła mi się jakaś wysypka na rękach, trochę swędzi i pierwsze skojarzenie to toxo...
Tak jak napisałam nie ma typowych objawów - można to przeoczyć, na pewno nie wysypkaNie chodziło mi o przytyk do Ciebie z tymi badaniami, tylko o to, że z racji że najczęściej przebieg jest bezobjawowy trzeba robić badania
A co do wysypki po ogórkach kiszonych i wodzie z ogórków - mi się zdarza taka i bez ciążyA tak jak piszą dziewczyy - w ciąży wszystko może uczulić, ja nie mam i nigdy nie miałam uczulenia na truskawki, a w ciąży byłam po nich cała zsypana...
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:35
Achia, Aga9090, Jeżowa, Lunaris, StaraczkaNika, lamka, Sarna84, 91Ewela09, blue00, Karma88, olik321, Patrycja20, Nadzieja22, Minie Black, reset, JustynaG, emi2016, Rucola, Lena21, KateHawke, Amal, malka, Kaczorka, Bajkaaa, Flowwer, Emiilka, -Mamunia-, Barbarka1984, Tosia2323, Ania1003, summer86, Bocianiątko, gg88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Tak jak napisałam nie ma typowych objawów - można to przeoczyć, na pewno nie wysypka
Nie chodziło mi o przytyk do Ciebie z tymi badaniami, tylko o to, że z racji że najczęściej przebieg jest bezobjawowy trzeba robić badania
A co do wysypki po ogórkach kiszonych i wodzie z ogórków - mi się zdarza taka i bez ciążyA tak jak piszą dziewczyy - w ciąży wszystko może uczulić, ja nie mam i nigdy nie miałam uczulenia na truskawki, a w ciąży byłam po nich cała zsypana...
myślę, że to ogórki, bo zaczęłam je jeść na potęgę po operacji i od tego czasu mi się to pojawia..
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Iza Flowerkowy brzuszek przytuliłaś
oby teraz zaczęła się zielona fala na Dinusiach!
Karma88, emi2016, Flowwer, Emiilka, -Mamunia-, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże spróbuj coś do kąpieli hipoalergiczne? Biały jeleń np. Może to coś do mycia Cię uczula . Może proszek. Niestety to może być wszystko
doczytalam że ogórki bardzo namiętnie jadasz
to pewnie to
Ja czekam aż Tośka zaśnie i będę rozmawiać z emkiem o Zuzi. Aż się boję, że on ma te same myśli co ja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 20:35
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:35
-Mamunia- lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Może spróbuj coś do kąpieli hipoalergiczne? Biały jeleń np. Może to coś do mycia Cię uczula . Może proszek. Niestety to może być wszystko
doczytalam że ogórki bardzo namiętnie jadasz
to pewnie to
Ja czekam aż Tośka zaśnie i będę rozmawiać z emkiem o Zuzi. Aż się boję, że on ma te same myśli co ja... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmkowi coś spadło. Powiedział 'ja pier', ale nie dokończył. Tosia patrzy na niego i mowi: pierdole? Nie powstrzymał uśmiechu i teraz cały blok słyszy jak moje dziecko biega po domu krzycząc ja pierdole. Sąsiedzi pomyślą, że jakaś patologia
Minie Black, Karma88, Lunaris, Aga9090, JustynaG, emi2016, Jeżowa, Lena21, blue00, KateHawke, Kaczorka, lamka, Nadzieja22, Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape cieszę się że do nas dołączyłaś
Ja mam mieszane uczucia.. dobrze że czuje ruchy prawie cały czas.
Mam wściekłość na medicover juz odwołałam tam wizytę bo po cholerę chodzić.
Do szpitala mogę podejść w każdej chwili. Mały wszystkie inne przepływy ma dobre. W środę kontrola i ktg w szpitalu, wtedy mamy termin według owulacji i usg, więc postanowią co dalej.
Mi trochę słabo było po tych wszystkich badaniach, na samym ktg chyba z godzinę mnie trzymali. -
Luna1993 wrote:Emkowi coś spadło. Powiedział 'ja pier', ale nie dokończył. Tosia patrzy na niego i mowi: pierdole? Nie powstrzymał uśmiechu i teraz cały blok słyszy jak moje dziecko biega po domu krzycząc ja pierdole. Sąsiedzi pomyślą, że jakaś patologia
I tak od 6:30. Wcale się nie dziwię dziecku, że woli negliż przy tym upale. A fazę na "okulwaa" miała jakoś z miesiąc temu, ale już zapomniała chyba.
Zaproponuj mężowi, żeby następnym razem odpowiedzial "ja pierrrWSZY!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 21:04
Luna1993 lubi tę wiadomość