Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Odnośnie kas to ja dziś miałam pierwszy raz taki dylemat, stałam w kolejce (długiej) w aptece i za mną stała babeczka z dzieckiem takim kilkuletnim (tez się spieszyłam bo mąż czekał z Franiem w aucie w ten upał) i ona miała brzuszek - pierwszej chwili pomyślałam, że ciążowy i ja przepuszczę, ale mi zaświtała myśl: a co jeśli on nie jest ciążowy ? Wiecie był niejednoznaczny i bałam się że jeśli ona nie jest w ciąży to jej sprawie ogromna przykrość i w końcu się nie odważyłam jej zaproponować przepuszczenia w kolejce
Olik dobrze, że wszystko sprawdzonea Medicover faktycznie dał dupy - niby prywatna opieka medyczna a podejście jak na NFZ
nie martw się tym przepływem lekarze najpewniej wiedza co robią, gdyby było zagrożenie myśle że nikt by nie ryzykował
Aksamitna masz ogromna siłę, my tu wszystkie będziemy Cię wspierać jak się tylko da !
Iza o mamoooooo ! Supertest (a nawet 3) mam schowane w pudełeczku na pamiątkę, a triche mniej na niego zerkałam kiedy miałam już zdjęcie z usg mojej małej kropeczki
Rucola chciałabym to widziećwaleczna ciazowka
Dobrej nocki kobietkiRucola, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Ja znowu z pytaniem, pojawia Wam się czasem takie kłucie w pochwie? Nie boli jakoś specjalnie, tylko zakluje i tyle. Na wszelki wypadek starałam się dziś więcej leżeć i jutro tak samo#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Na mnie emek mówi SCANIA
a waleczna zrobiłam się dopiero w ciąży
a co do przepuszczania w kolejce, to czasem mi ktoś zaproponuje ale ja ogólnie zawsze staję w kolejce i czekam grzecznie, głównie z tego powodu, ze ja się naprawdę dobrze czuję, ponadto od 2 miesięcy nie chodze do pracy, nigdzie się nie spieszę.... Mam ogólną wyluzkęcałe życie w biegu a akurat teraz nie musze się spieszyć, więc korzystam
Ale za to korzystam z miejsc parkingowych dla ciężarnych, raz nawet zwróciłam uwagę panu stojącemu na takim miejscu, poprosiłam ze skoro nie ma ciężarnej żony ani nawet dziecka to ma zjechać z tego miejsca. Zjechał a ja sobie przeparkowałamLena21, Aga9090, Achia, KateHawke, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Cześć Iza
Gratuluję pięknej kreseczki i bety
Dobranoc, chociaż upały dobrej nocy nie gwarantująIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka jak będziesz mieć opcję to moze dasz radę zaktualizować nasza liste? Proponuję też usunąć banana, jakoś nie widzę jego związku z tym watkiem....
Aga9090, Kaczorka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Lunaris wrote:Iza Flowerkowy brzuszek przytuliłaś
oby teraz zaczęła się zielona fala na Dinusiach!
I
Iza gratuluję z całego serca
Właśnie rodzi Maja.
Olik na tym etapie łożysko jest dojrzałe czekam na twój poród.
Ja cały czas niedowierzałam że mam w domu mój największy skarb.-Mamunia-, Lunaris, Jeżowa, olik321, malka, Karma88, Nadzieja22, Bajkaaa, Izape_91, Lena21, Emiilka, lamka, Achia, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja znowu nie mogę spać
kamień na klatce, jak się nie ułożę to mało tlenu, duszę się. Coś czuję że hemoglobina i żelazo skrajne
w poniedziałek idę się kłóć jak nic!
-
Ania1003 wrote:Summer od jakiego wieku dajesz Espumisan?
Jak dobrze pamiętam to 3x1?
W aptece babki mówiły że od miesiąca i M nie kupił, bo brakuje nam jeszcze 10 dni do pełnego miesiąca...
Można chyba podawać od 28 dni, ale my zaczęliśmy jakoś po 3 tygodniu, Melevis pisała że stosowali nawet od 10 dnia. Daję 3 razy dziennie po 7-8 kropli, choc aktualnie zmniejszylismy do 2 razy dziennie i chyba będziemy próbowac odstawiać.Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Iza, bardzo się cieszę, że jesteś
Kciuki za Maję, chociaż mam nadzieję, że jest już po.
Ania my tez daliśmy espumisan w 3 tygodniu. Ale teraz od paru dni już nie daję, tylko delicol czasami jak mi się przypomnie przed jedzeniem i w sumie jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 07:23
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobrym
Oczywiscie oczy jak 5zl i spac nie moge.
Ja nie wiem jak bedzie tu u nas na wsi z przepuszczaniem bez kolejki, bo,ostatnio tylko wokoldomu sie krece. Jedynie na Biedronce bede eksperymentowac co jakis czas.
Musze dzis sie ogarnac i leciec na polowkowe na 15. Poprosze Was o kciuki.
Zastanawoam sie czy ta bakteria, ktora wyszla w posiewie moze miec zwiazek z tymi moimi kluciami w dole. Musze dzis spytac.
Flo jak dajecie rade z Szymkiem?Kaczorka, -Mamunia-, blue00 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja też już spać nie mogę, zaraz będę mogła coś zjeść, to pewnie jeszcze przysne na chwilę.
Karma będę trzymać kciuki