Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga- mąż mi poszedł po składniki bo narobiłaś ochoty;)- a jutro też będę sama, bo on jedzie do drugiej pracy masować umęczonych ludzi więc musiał mnie zaopatrzyć :p
A mi nadal jest gorąco mimo że już zrobiło się znośnie, masakra jakaśani się położyć nie mogę ani nic.i brzuch też coś dziś nie współpracuje.
A koleżanka stwierdziła że mam duży brzuch już :p dawno mnie nie widziała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 18:51
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja właśnie wróciłam z biedry, kobieta w kasie dziwnie na mnie patrzyła (dopóki nie zobaczyła brzuszka) jak wypakowalam z koszyka ze 30 kaktusow.....
I chyba idzie u mnie burza!tzn grzmi, ale pewnie przejdzie bokiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 18:52
Achia, Nadzieja22, Phnappy, summer86, olik321, JustynaG, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Minie- brawoooo
A właśnie, mamaginekolog wrzuciła film-na FB chyba tez- jak radzić sobie w upały z niemowlęciem. Temat na czasie dla wielu z Was
Oglądalam i nawet podesłałam link 2 osobom, które kazały malej wodę podawać z powodu upałów. -
Dobry wieczór!
Co za masakra! dalej okropnie ale jakoś dziś udało mi się przetrwać bez spotkania z podłogą
Od rana na działce -wywoziłam rzeczy na imprezę niedzielną. Potem do serwisu z samochodem- bagatela 1500zł Pan mnie podsumował, oczywiście auto odzyskam dopiero za kilka dniw ZUSie załatwiłam odszkodowanie zagubione przez pocztę to akurat prawie całość pójdzie na samochód... a tak się cieszyłam że coś zostanie na po porodzie
Po południu zabrałam synka na basen bo normalnie się nie da znieść tego gorąca. Teraz jestem wypluta nie wiem czy od upału czy od wody. Dobrze że jutro sobota!
Admirałkacudowne wieści! wszystkie kciuki zaciśnięte za Wasz transfer!
Flo całkowicie zrozumiałe zniknięcie z okazji zakochaniawspaniałych pierwszych dni w domku.
Yos udanego wypoczynku, już 12 tc także jeszcze chwilka i będzie lepiej i bezpieczniejna wizycie siedzimy oczywiście z Tobą pod drzwiami
Olik mnie nie służy większość tabletek (HEmofer w ogóle nie działał. Tardyferon powodował mega bóle brzucha, Sorbifer też) obeznie jako tako znoszę Chela-Ferr bio complex (codzienne biegunki i skurcze jelit to pikuś przy tych innych lekach) ale szczerze nie wiem czy mi coś podnosi poziom żelaza bo będę sprawdzać pierwszy raz po dłuższym czasie nie badania (przed ciążą po prostu brałam i nie badałam morfologii od czasu do czasu robiłam sobie zastrzyki). Wcinam też buraka suszonego w tabletkach 2-3x dziennie i zacznę kupować sok bo jest coraz gorzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 19:28
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Ja jak zawsze na szybko:
Yos i Flo Tak się cieszę, że się odezwałyście !
Luna Rozumiem Twój strach i bardzo Ci tego stresu współczuję.. Mam nadzieję, że wada okaże się mniej poważna niż w tym momencie zakładają... Życzę Wam tego z całego serca !
AksamitnaBędę z Wami myślami, trzymam kciuki żeby wszytko poszło dobrze !
Aga Toksoplazmozy mońa nei zauważyć, czasem moze być lekki stan podgorączkowy, czasem objawy przeziębienia, czasem nic. Zwykle przechodzi zupełnie bezobjawowo, dlatego tak ważne są badania - większość nie wie czy przeszła.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga toxo to raczej ma przebieg jak przeziębienie- katar, temperatura. Ja miałam nawet nie wiem kiedy- wyszło na badaniach w ciąży z Frankiem że mam przebytą.
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie nadrobię. Jakoś te upały mnie wykańczają i nie mam już sił na forum
do tego co chwilę mam gości, dom trzeba ogarnąć no i Fela zajmuje mi zdecydowaną większość czasu.
Lena pytałaś o pediatrę.
Bardziej chyba w Twoich okolicach to wiem, że dziewczyny polecają bardzo lekarza w Niedobczycach, który przyjmuje prywatnie ale ponoć można do niego dzwonić dzień i noc. L. Stołtny. A tak to nie wiem. Ja jestem z Felą zapisana do najbliższej przychodni. Pani doktor wydawała się sensowna na pierwszej wizycie.
Aksamitna, będę trzymać kciuki z całych sił!
Lena21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My wracamy do domu. Ktg idealne, wód duzo więc mam w środę mam przyjść do szpitala na ktg i kontrolę.
Aga9090, Lunaris, Rucola, Achia, Karma88, Jeżowa, Nadzieja22, JustynaG, Lena21, KateHawke, Bajkaaa, Flowwer, Emiilka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Zawsze to weekend na swoim
olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga może to od jakiegoś środka czystości, może coś Cię ugryzlo i poszła reakcja alergiczna, może faktycznie ogórki, albo jakaś przyprawa . Jak nie jest bardzo silna ta wysypka i nie puchnie to może jednorazowo się zdarzyło. Oby
A hormony ciążowe i pociazowe zaostrzają takie reakcje, ja po ciąży byłam rok na sterydach w zastrzykach tak mi się zastrzyło AZS
Olik a uspokoiło Cię to trochę? W domu zawsze lepiej, może w ciągu tego tygodnia samo się zacznieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 20:17