Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga9090 wrote:Ja już po wizycie... Sprawdził tylko łożysko, które dalej jest nisko, 7 mm od szyjki ale mam się nie martwić, bo się podobno podniesie.
Mam nadzieję, że na polówkowych dowiem się już więcej,bo tu następna wizyta 29.08..a polowkowe przypomnij kiedy masz?
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Karma a ta bakteria jest groźna w ciąży?
Nie mam pojęcia.
Napisałam do gina, bo jutro i tak widzimy się na usg połówkowym i odpisał, że przepisze mi lek na to.
Co do luteiny to ja od wtorku zamiast duphastonu mam brać luteinę 100mg 2x1. Tylko nie miałam jej na ryczałt i zapłąciłam w cholerę dużo. Nie napisze ile, bo kupiłam dwa opakowania i do tego 3 opakowania tardyferonu i za wszystko wyszło ponad 200zł...Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Bajkaaa wrote:Kaczorka trzeba by na pierwszej stronie dopisać Szymka Flowwer
I coś zrobić. Z pananbo ona też już urodziła ale skoro dziewczyny chciały by jej nie było na liście to może trzeba by usunąć
No zbieram się do tego, tylko muszę do kompa się dorwać. Może teraz w weekend się uda, jak mąż będzie w domu.
W takich temperaturowych warunkach nawet nie odpalam kompa :pBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny
Już ogarnęłam temat
Zdradzę Wam, ze była dziś u mnie już ex-testerka z Dinusiów, nasz najnowszy nabytekMam nadzieję, ze szybko się tu pojawi
reset, Karma88, lamka, Achia, Kaczorka, Bocianiątko, Malgonia, Jeżowa, blue00, JustynaG, olik321, Aga9090, Nadzieja22, Phnappy, Minie Black, by7mistake, Lena21, KateHawke, Bajkaaa, Lunaris, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyNie no Rucolka, następnym razem to ja wnioskuję o jakieś wspólne selfie dla dinozaurzyc.
Kochane czy któraś z Was robiła lipidogram i/lub białko S wolne w diagnostyce? Robiłam wczoraj rano i jeszcze nie mam wyników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 16:38
Rucola lubi tę wiadomość
-
U nas średnio. Łożysko jest juz dojrzałe i mały ma zły przepływ w zyle w mózg czy jakoś tak... nie zrozumiałam do końca bo się zestresowałam.
Dostaliśmy skierowanie do szpitala, jedziemy cos zjeść i tam zdecydują czy mnie zostawią czy wystarczy co 3-4dni ktg
Dodatkowo wedlug jej sprzętu, a dla mnie jest najbardziej wiarygodny, mały przez 3 tyg przybral 400gram. Więc nie za wiele..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 17:20
-
lamka wrote:Nie no Rucolka, następnym razem to ja wnioskuję o jakieś wspólne selfie dla dinozaurzyc.
Kochane czy któraś z Was robiła lipidogram i/lub białko S wolne w diagnostyce? Robiłam wczoraj rano i jeszcze nie mam wyników.
U mnie wysyłają to białko do badania na uniwerek, więc zawsze długo schodzi. Może u Was krócejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 17:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Zrobiłam dziś z swojskich pomidorów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f446f34e791.jpg
Idę sprawdzić, czy mam w domu produkty na takie coś - coś we mnie się domagaAga9090, Nadzieja22, lamka lubią tę wiadomość