Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olik, to jest trudna sprawa. No bo jednak, jak lekarz mówi, że trzeba być w gotowości... no to starasz się być gotowa. Dlatego powiedziałam, że jeśli nie urodzę przed terminem to będę zawiedziona. Choć na ten moment to się jeszcze boję porodu.
Poza tym... do 13 sierpnia to jeszcze kupa czasu. Spokojnie zdążysz urodzić i wyjść ze szpitala
Rucola, ja zacznę pakować torbę w poniedziałek. Taki mam plan
Aksamitna, trzymam kciuki! We wrześniu będą się zwalniać brzuchy więc oby się udało któryś przechwycić. -
Aksamitna
trzymamy kciuki
Co do mnie to śmiejemy się z koleżanką że mamy karę bo... Od początku
Byłam wcześniej 3 tyg z taką fajną dziewczyna ale wypisali ja do domu a po tygodniu musiała wrócić. Chciałysmy żeby ją dali do mnie do pokoju i teoretycznie przy zwolnionym łóżku mieli ja przenieść ale ze ogólnie nie ma żadnych miejsc nigdzie w szpitalach to lekarze trzymają miejsce dla swoich i moja koleżankę nie przenieśli do mnie mimo iż zwolnił się łóżko... Ale okazało się pilnie nowa dziewczyna potrzebuje miejsca więc dali ja do mnie. Niestety okazało się że urodziła po 3 godzinach (pisze niestety bo to nie był jeszcze czas na rdzenie a dziewczyna miała dziecko z kilkoma wadami) no ale wykorzystaliśmy moment i położne z nocnej zmiany przeniosły moja koleżankę do mnie
byłyśmy mega szczęśliwe a rano okazało się że nagle nas przenoszą z dwuosobowego pokoju do 4 osobowego!! Masakra nawet nie wiedziałam że taki tu jest
i śmiejemy się że za karę teraz siedzimy w takim pokoju... No a do naszego pokoju poszła już jakąś dziunia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajka- przynajmniej pozwiedzasz szpital
choć rozumiem że jakbyście tylko we dwie były to byłoby fajniej
Ode mnie wyszły koleżanki, poplotkowałyśny sobie w końcu
Dziś faktycznie czuć że nie ma 30st ale wiadomo, 28 to też duzo, tylko mam wrażenie że dziś mi jest dużo bardziej gorąco niż wczoraj. Wachluje się, piję a mam wrażenie że nic nie pomaga i gorzej mi niz wczoraj
Aksamitna- będziemy bardzo mocno trzymac kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 15:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę 3 razy dziennie 100mg. Dzisiaj akurat kupowałam i za 3 opakowania niecałe 14 zł wyszło.