Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucola- niedawno koleżanka wysłała mi całą instrukcję masażu- ona dzięki temu uniknęła nacięcia. wysłać Ci?
aczkolwiek położna w szkole rodzenia mówiła,że czasami to i tak natną, bo muszą- żeby nie zrobiła się większa szkoda. jak rodzimy to one widza jak sytuacja i robią to co dla nas najlepsze- tak to tłumaczyła przynajmniej. mam nadzieję,że tak właśnie to sie odbywa
u nas czuć znów upał.. mam plan że nawet z psem nie wyjdę. jutro ma być u nas niby 23 stopnie- no mam nadzieje!Rucola lubi tę wiadomość
-
Minie ja zamawiałam kurtkę z bon prix.
Brałam rozm.34 A spokojnie pasuje na 36. Do porodu szłam mając w pasie 100cm, a w kurtce nie odpięłam żadnego zamka żeby zrobić sobie dodatkowe miejsce na brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 11:19
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flower cudownie się Ciebie czyta, tak się cieszę z Waszego szczescia, to takie niesamowite, że te wszystkie lata starań i walki wieńczy taki sukces i szczęście
Bajeczko!! Juupppii!! Czekamy na Zosienke
Gratulacje dla Mai, witamy Kubusia na świecie!
Ewela kciuki aby się rozkręciło!
Minie śliczny brzuszek!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 11:28
Minie Black, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Tyyle nadrabiania że zapomnę zaraz połowy rzeczy
Maja ogromne gratulacje! Wycałuj od e-cioci Kubusia
Flo ty się nic nie przejmuj, nie musisz nadrabiać każdej strony. Czasem tylko skrobnij cośi wybuziaczkuj Szymcia :*
Ania ja nie karmiłam nigdy ale wiem że dziewczyny mają rację: szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. Nie musisz KP żeby dziecko było zdrowe i szczęśliwe. A co do nakładek to ten ktoś za przeproszeniem w doopie był i gunwo widział... Znam mnóstwo dziewczyn które musiały mieć nakładki a ich dzieci są zdrowe, śliczne i szczęśliwe. Trzymam mocno kciuki!
Bajkaaaa donoszona! Noo i co my teraz liczyć będziemyjuż wiem : 1-wszy dzień donoszonej
No i zapomniałam co jeszcze mam napisać... Na pewno że trzymam kciuki za wizyty (jutrzejsze? Albo już powinnam iść spać)
Bajkaaa, Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to my w 20 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f6f1b098615.jpgKaczorka, olik321, Yoselyn82, Achia, Jeżowa, Lusesita, Luna1993, Flowwer, Minie Black, Bajkaaa, Izape_91, blue00, Nadzieja22, Rucola, malka, Emiilka, KateHawke, Lunaris, MamaFabianka, Angelika83, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Rucola , to są miejsca parkingowe dla kobiet w ciąży? Widziałam takie dla rodzin z dziećmi ale typowo dla ciężarnych to nie... no chyba, że właśnie na tym rodzinnym miejscu mogę parkować.
hahaha. Masaż krocza penisem :d Masaż olejkiem wykonujemy codziennie a ten polecany przez Twoją położną to jak często?
Minie ja już mam powyżej 100cm a jeszcze nie urodziłam...
a Ty brzuszek masz prześliczny!Minie Black, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny prześliczne brzuszki
piłeczki ukochane!
Minie chyba w każdej kolejnej ciąży brzuszek szybciej rośnie, zwłaszcza na początku, myślę, że wcale nie znaczy to, że końcowy efekt będzie większycieszę się, że dzisiaj czujesz się lepiej, oby Stasiowi się też polepszyło
Ja popijam kawę mrożoną i oglądam powtórki Przyjaciół i Rachel właśnie urodziła, oczywiście morze łez wylanemąż kacuje po wczoraj, więc plus jest taki, że ja też mogę trochę odpocząć, a minus taki, że zajmuje mi dużą część łóżka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 12:24
Minie Black, pilik lubią tę wiadomość
-
Ktg w granicach normy, tzn akcja skurczowa jest ale to jeszcze nie porod. Slowa lekarza: brak szyjki i rozwarcie minimalnie, czekamy spokojnie.
Musimy czekać aż samo się zacznie, kolejna wizyta we wtorek
malka, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezowa uwielbiam Przyjaciol!!! Ja ryczalam na odcinki z testem ciazowym Rachel.
Ewela kurcze, moze bedzie jak u dziewczyn, nic nic i nagle pojdzie.
Ogarnelam podwozie, bo nie wiem jak bedzie robic usg. Co wizyta idzie przez brzuch i dowcipnie, wiec nastawiam sie na oba.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:36
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:36
Sarna84, pilik lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza wspaniała wiadomość! CUDOWNIE
Minnie jeśli Klara wyjdzie z jednodniowym opóźnieniem, to urodzisz równo rok po mniepiękny brzuszek! Rucola, Aga i Blue Wasze oczywiście też
Ania wiem, że to wszystko na początku jest mega frustrujące, ale niestety - nie da się ułożyć dziecka pod siebie, przynajmniej na początku. Ono nam dyktuje warunki, na swoich własnych zasadach. Ma prawo wisieć na cycku przez bite 5h, ciumlając jedynie od czasu do czasu, ma prawo krzyczeć pół nocy i budzić się co 5 minut. Ale zazwyczaj trwa to ksiazkowo ok. 3 miesięcy, po tym czasie całkiem inne dziecko. Nasz początek wyglądał tak, że podchodziłam do młodej zadaniowo, a nie z miłością. Trzeba przebrać, nakarmić, uśpić, ululać. Taka rzeczywistość.
Ewela u mnie o 10:30 cisza na KTG i rozwarcie na 0,5cm, a o 14 mała już na świecie
Aga9090, Rucola, JustynaG, blue00, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość