Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucola POSZŁO
Melevis też wysyłam zaproszenie i proszę o wszelki wskazówkimyslisz że damy radę? czy jednak warto choć 1 zaprosić tą taką panią doradczynię?
ja umieram, niby słońce sie chowa ale znów mi okrutnie gorąco.. jutro ma zelżeć,ale w środę mają być 32 stopnie! no przegięcie...
planuje napisać siostrze, że nie chcemy od nich rzeczy. macie jakiś pomysł jak ując to sensownie- żeby nie wyszło, że się obrażam,ale żeby jednak dac jej trochę do myślenia?;p bo mam wrażenie, że co wymyślę to wychodzi wrednie
Iza skuś się, skuśja siknęłam nawet jakoś po 12tc? tak wiesz, żeby zobaczyć jak szybko kreska się pojawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 14:26
Rucola, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wyszla mi dzisiaj opryszczka na wardze, dawno jej nie mialam, ech ..moge mascia cynkowa posmarowac?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAchia może coś w stylu, że bardzo dziękujesz, ale poszukasz sobie na olx, bo skoro planują drugie dziecko to jej się bardziej przydadzą te rzeczy. A dla Was też lepiej jak byście mieli swoje własne, bo może kiedyś będzie rodzeństwo
Achia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wysłałam wam zbiorczą wiadomość
Achia ja uczyłam się sama od A do Z, ale jeśli masz możliwość zaproszenia doradczyni to na pewno nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 14:41
Aga9090, Achia, summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny wyszla mi dzisiaj opryszczka na wardze, dawno jej nie mialam, ech ..moge mascia cynkowa posmarowac?
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Melevis, prześlesz mi też proszę?
Yoselyn, ja miałam na dalszym etapie (w II i III trymestrze) i wtedy już lekarz pozwolił mi Hascovirem smarować. Nie wiem jak maść cynkowa, wydaje mi się, że jest raczej bezpieczna. U mnie dobrze podsusza opryszczkę spirytus salicylowy.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Dziewczyny zapodałam na obiad taką porcję carbonary ze nie umiem się podnieść
Ale maluch zadowolony bo wierzga.
Też poproszę instruktaż do masażu krocza
Co do seksu to u nas na SR i gin mówili żeby zacząć od donoszonej ciąży. Bo z medycznego punktu widzenia tylko sperma i dręczenie sutków przyspieszają poród i żeby nie przyspieszyć bo sobie za bardzo
Podawałam wyżej linki ale podrzucę jeszcze raz:
instrukcja: http://www.rodzicpoludzku.pl/Porod/Naciecie-krocza-czy-mozesz-tego-uniknac.html
filmik (myślę, że pomocny): https://www.youtube.com/watch?v=K0QyYX07drM
Ale jeśli ktoś współżyje całą ciążę to chyba nie ma sensu się teraz wstrzymywać. Ewentualnie nie zwiększać częstotliwości.
Achia wrote:Dziewczyny,dziękiJa miałam ochotę napisać że skoro widzę że jest problem z transportem tych rzeczy to...plus to co pisałyście
A po co Ci to? I jakieś komentarze rodziny?
Lepiej grzecznie z klasą podziękować i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 14:52
Anna Stesia, Achia, Luna1993, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze chciałam tak dużo napisać, ale synek ciągle marudzi i ciężko znaleźć chwilę. W każdym razie Ewela - trzymam kciuki za szybki i w miarę bezbolesny poród!
Minie - wyglądasz obłędnie!
Yoselyn, odpoczywaj, kochana!
Luna, dawno chciałam Ci to napisać- jesteś super! Bije od Twoich wpisów takie ciepło! Widać, że kochasz męża i się o niego troszczysz! Oby z córcia było dobrze!
Flowwer, uściski dla Szymusia! Szkoda, że w szpitalu spotkalo Cie tyle przykrości. O uściski dla dzielnej Majeczki i jej synka!
Lena, trzymam kciuki za Franusia, żeby mu się hemoglibina wyrownala! Myślę, że przy odpowiedniej suplementacji będzie dobrze!
Ogólnie to patrzę na naszą listę i widzę, że najbliższe tygodnie będą obfitowaly w bobasy!91Ewela09, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelevis- także dziękuję również!
a czy wezmę doradcę to pewnie będzie zależeć jak mi będzie szła samodzielnie nauka. Ja z tych co raczej muszą zobaczyć, ktoś je musi poprawić itp. ale kto wie, może mam naturalny talent do motania?:p
JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
Maja, serdeczne gratulacje! Uściski dla Ciebie i Kubusia
Flowwer, wzruszyłam sie czytając Twoj wpis
Minie, promieniejesz w ciąży
Ania, dasz radę, jestes silna babka. Jeśli czujesz, że kp Cię przytlacza, spróbuj kpi, a jeśli to nie dla Ciebie to tak jak napisałt dziewczyny, na mm też rosna zdrowe dzieci. Trzymam kciuki abys znalazła równowagę w tej nowej rzeczywistości.