Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucola POSZŁO

Melevis też wysyłam zaproszenie i proszę o wszelki wskazówki
myslisz że damy radę? czy jednak warto choć 1 zaprosić tą taką panią doradczynię?
ja umieram, niby słońce sie chowa ale znów mi okrutnie gorąco.. jutro ma zelżeć,ale w środę mają być 32 stopnie! no przegięcie...
planuje napisać siostrze, że nie chcemy od nich rzeczy. macie jakiś pomysł jak ując to sensownie- żeby nie wyszło, że się obrażam,ale żeby jednak dac jej trochę do myślenia?;p bo mam wrażenie, że co wymyślę to wychodzi wrednie
Iza skuś się, skuś
ja siknęłam nawet jakoś po 12tc? tak wiesz, żeby zobaczyć jak szybko kreska się pojawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 14:26
Rucola, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wyszla mi dzisiaj opryszczka na wardze, dawno jej nie mialam, ech ..moge mascia cynkowa posmarowac?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAchia może coś w stylu, że bardzo dziękujesz, ale poszukasz sobie na olx, bo skoro planują drugie dziecko to jej się bardziej przydadzą te rzeczy. A dla Was też lepiej jak byście mieli swoje własne, bo może kiedyś będzie rodzeństwo
Achia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wysłałam wam zbiorczą wiadomość

Achia ja uczyłam się sama od A do Z, ale jeśli masz możliwość zaproszenia doradczyni to na pewno nie zaszkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 14:41
Aga9090, Achia, summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w 1 trym też miałam i kupiłam plastry i one były fajne także ja polecam jeYoselyn82 wrote:Dziewczyny wyszla mi dzisiaj opryszczka na wardze, dawno jej nie mialam, ech ..moge mascia cynkowa posmarowac?
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Melevis, prześlesz mi też proszę?

Yoselyn, ja miałam na dalszym etapie (w II i III trymestrze) i wtedy już lekarz pozwolił mi Hascovirem smarować. Nie wiem jak maść cynkowa, wydaje mi się, że jest raczej bezpieczna. U mnie dobrze podsusza opryszczkę spirytus salicylowy.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Dziewczyny zapodałam na obiad taką porcję carbonary ze nie umiem się podnieść

Ale maluch zadowolony bo wierzga.
Też poproszę instruktaż do masażu krocza
Co do seksu to u nas na SR i gin mówili żeby zacząć od donoszonej ciąży. Bo z medycznego punktu widzenia tylko sperma i dręczenie sutków przyspieszają poród i żeby nie przyspieszyć bo sobie za bardzo
Podawałam wyżej linki ale podrzucę jeszcze raz:
instrukcja: http://www.rodzicpoludzku.pl/Porod/Naciecie-krocza-czy-mozesz-tego-uniknac.html
filmik (myślę, że pomocny): https://www.youtube.com/watch?v=K0QyYX07drM
Ale jeśli ktoś współżyje całą ciążę to chyba nie ma sensu się teraz wstrzymywać. Ewentualnie nie zwiększać częstotliwości.
Achia, ja bym chyba odpuściła komentarz dotyczący transportu. Siostrze i tak w pięty nie pójdzie a wyjdzie, że to Ty jesteś niewyrozumiała bo ona coś Ci chciała dać a Ty jeszcze masz jakieś tam oczekiwania.Achia wrote:Dziewczyny,dzięki
Ja miałam ochotę napisać że skoro widzę że jest problem z transportem tych rzeczy to...plus to co pisałyście 
A po co Ci to? I jakieś komentarze rodziny?
Lepiej grzecznie z klasą podziękować i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 14:52
Anna Stesia, Achia, Luna1993, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze chciałam tak dużo napisać, ale synek ciągle marudzi i ciężko znaleźć chwilę. W każdym razie Ewela - trzymam kciuki za szybki i w miarę bezbolesny poród!
Minie - wyglądasz obłędnie!
Yoselyn, odpoczywaj, kochana!
Luna, dawno chciałam Ci to napisać- jesteś super! Bije od Twoich wpisów takie ciepło! Widać, że kochasz męża i się o niego troszczysz! Oby z córcia było dobrze!
Flowwer, uściski dla Szymusia! Szkoda, że w szpitalu spotkalo Cie tyle przykrości. O uściski dla dzielnej Majeczki i jej synka!
Lena, trzymam kciuki za Franusia, żeby mu się hemoglibina wyrownala! Myślę, że przy odpowiedniej suplementacji będzie dobrze!
Ogólnie to patrzę na naszą listę i widzę, że najbliższe tygodnie będą obfitowaly w bobasy!
91Ewela09, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelevis- także dziękuję również!
a czy wezmę doradcę to pewnie będzie zależeć jak mi będzie szła samodzielnie nauka. Ja z tych co raczej muszą zobaczyć, ktoś je musi poprawić itp. ale kto wie, może mam naturalny talent do motania?:p
JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
Maja, serdeczne gratulacje! Uściski dla Ciebie i Kubusia

Flowwer, wzruszyłam sie czytając Twoj wpis
Minie, promieniejesz w ciąży
Ania, dasz radę, jestes silna babka. Jeśli czujesz, że kp Cię przytlacza, spróbuj kpi, a jeśli to nie dla Ciebie to tak jak napisałt dziewczyny, na mm też rosna zdrowe dzieci. Trzymam kciuki abys znalazła równowagę w tej nowej rzeczywistości.