Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie mdleję ale bardzo chce mi się spać i mam wzdęcie po tym.
ale mdłości już przechodzą. Tarzan po mnie przyjedzie i idę spać do domu.
No tak, jest jeszcze Franek, ale budyń z mózgu mam. U mnie Dominik będzie miał tak na drugie.A mimo to zapomniałam, hahaha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 11:35
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Sanka, Filippo dla dziecka poczętego w Rzymie? Bardzo na tak
Mój mąż też Filip
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 11:41
Sanka, Achia, pilik lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Witam sie i ja
dziś na śniadanie mialam pyyyyszna owsiankejadłam aż uszy mi sie trzesly
lamka, KateHawke, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Moj eMek ma na imię Cezary. Jest 100% optymistą. Uwielbiam jego tekst "Ave Cezar! Ave ja!" i robi przy tym taką minę narcyza
Jeżowa, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiuszki które wczoraj przywieźliśmy od koleżanki za grosze
50-62.
Podzieliłam na kolory i białe, czapeczek mnóstworzeczy są śliczne. No i już mamy wszystko
ale zauważyłam że nie ma w sumie kaftanikow,już się nie używa raczej?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0700903f02f5.jpgLena21, olik321, Rucola, Karma88, Amal, Nadzieja22, Yoselyn82, lamka, KateHawke, Anna Stesia, Lusesita, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nogi mi do tylka wchodzą
nie śpię od 5, od 7 siedzę w kuchni zajmując sue jednocześnie Franiem bo znów mamy dziś gości a mąż wróci dopiero po 14. Ja lubie gości, to bardzo miłe, że wszyscy tak czekają żeby nas zobaczyć itd, ale przygotowywanie 5 z rzędu imprezy jest wykańczające już nie wspominając o moim portfelu - oczywiście każdy mówi nic nie szykuj, ale jeśli kuzynki męża przyjeżdzają do nas raz na kilka lat (widujemy się głównie na rodzinnych zlotach albo na mieście) to przecież ich nie ugoszcze woda i paluszkami
Wybaczcie, jakoś tak się musiałam wyżalić, choć może nie powinnam narzekać bo moje dziecko to i tak anioł -
Lena my tez tak niedawna mielismy ale z mieszkaniem. Co chwilę ktoś wpadał zobaczyć i tak jak mówisz paluszków nie podasz..
U nas dzis nic nie będą robić, jutro święto więc tez nie..dajemy małemu jeszcze szanse.
Ja dziś puchne jak bąk mimo że w sumie tylko leżę..
Mały ma ok 3,7kg
Anna Stesia, ibishka, pilik lubią tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:Witam się
Rucola zobacz co zanabyłam w pepco:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39751f7b8144.jpg
hła hła hła może to teściówy zadzwonię żeby mi kupiłaAle mi się żarcik udał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 12:20
Achia, Vivanillka, KateHawke, Anna Stesia, Karma88, ibishka, Aga9090, Lunaris, Lena21 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lena, ja podziwiam, że z malutkim dzieckiem w ogóle możesz coś zrobić! Mój bilans na dzisiaj to ugotowanie jajek
Achia, śliczne ubranka. A kaftaniki dość niepraktyczne. Ja miałam kilka, bo w szpitalu wymagali. Po powrocie ze szpitala nie założyłam ich ani razuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 13:00
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Lena, ja podziwiam, że z malutkim dzieckiem w ogóle możesz coś zrobić! Mój bilans na dzisiaj to ugotowanie jajek
Achia, śliczne ubranka. A kaftaniki dość niepraktyczne. Ja miałam kilka, bo w szpitalu wymagali. Po powrocie ze szpitala nie założyłam ich ani razudzięki
-
W ramach ciekawostki. Na stronie GOV można ściągnąć dane dotyczące najpopularniejszych imion w Polsce (dane na podstawie bzy PESEL na dzień 17.01.2017 roku):
Oto lista 10 najpopularniejszych imion damskich i męskich (na stronie jest podanych 100)
ANNA - 1070289
MARIA - 641366
KATARZYNA - 610634
MAŁGORZATA - 589281
AGNIESZKA - 555034
BARBARA - 513625
EWA - 492688
KRYSTYNA - 473347
ELŻBIETA - 447809
MAGDALENA- 431025
PIOTR 700645
KRZYSZTOF 664887
ANDRZEJ 598507
TOMASZ 540143
JAN 532322
PAWEŁ 513654
MICHAŁ 478982
MARCIN 454241
STANISŁAW 438801
MAREK 405108
Achia Ja kupiłam 2szt kaftaników ze względu na to, że dostałam sporo body na krótki rękaw a mam bardzo mało na długi. I stwierdziłam, że mogą się przydać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 13:25
-
nick nieaktualny
-
A co do imion to stwierdzam że każde coś w sobie ma i może się podobać, ale uważam że imiona których zdrobnienie nie ma związku z firmą podstawową powinny figurować jako osobne imiona np. Małgorzata i Gosia. Ale to tylko moje zdanie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, u mnie w przychodni przed wizytą robią KTG.
Pierwsze miałam w 32tc, drugie w 35tc, trzecie w 37tc no i teraz w piątek będę mieć kolejne.
Ale z tego co kojarzę, to różnie lekarze do tego podchodzą.
Polskie Towarzystwo Ginekologiczne rekomenduje KTG po 40tc.
A jeśli chodzi o imiona to niektóre zdrobnienia są wynikiem przekształceń...
Małgorzata - Małgosia - Gosia
Joanna - Joasia - AsiaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 13:58
-
nick nieaktualnya ja na palcach jednej ręki mogę policzyć ile osób mówi do mnie per Joanna :p
a zdrobnienia JOASIA to nie znosze! imię lubie,ale to zdrobnienie jest dobre dla 5latki. jak ktoś tak do mnie mówi to mam wrażenie braku szacunku. no bo do 31 letnie kobiety JOASIU? Asia, Aśka,Joanna-tak. no takie mam odczucia, ale wiecie- to mój filmWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 14:01