Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kocham owsiane ciasteczka to pewnie i owsianka mi wejdzie bez problemu
Spokojnej nocy dla Ani.Yoselyn82, summer86 lubią tę wiadomość
-
ja owsianke kocham, nie wyobrażam sobie bez niej życia
z owocami najlepsza no i na mleku - ja gotuje wsyzstko razem - płatki z mlekiem, a potem jak przestygnie dodaję dodatki i zajadam. Teraz staram się mleko ograniczyć, więc bardziej na wodzie, niestety już nie taka dobra jak na mleku
Yoselyn82, summer86 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dzieki dziewczyny za rady
A ja zrobilam sobie znow owsiankenormalnie zachcianka na maksa!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/460da2dd73b4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 20:19
Aga9090, summer86, Lunaris, KateHawke, Izape_91, Flowwer, staraczka1111, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Yos ja mam w szafce tylko kaszke manną, bo hawerfloki mi się skończyły
A ja wole grysik z kakao z odrobiną masla lub z cynamonem zamiast hawerfloków szczerze mówiąc :-pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 20:40
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Ja jużwszystkiego chyba próbowałam, i kasze manne i jaglanke, ale owsianka bije wszystkie
summer86, Yoselyn82, Aga9090 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyJa albo gotuje 50g płatków górskich + 100ml mleka + 100-200ml wody i na koniec dodaje owoce i chia/orzechy.
Albo zalewam płatki wrzątkiem, przykrywam na parę minut, po czym dodaje jogurt i owoce + chia/orzechy.
Olik jak się czujesz?
Wróciłam właśnie ze szkoły rodzenia, bardzo podobały mi się zajęcia - było o lęku przed porodem i ćwiczenia oddechowe. -
Bajkaaa wrote:Ja lubię owsianke tylko na słono.
ja tak samojakie to pyyyyszne
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLamka my każde zajęcia zaczynamy od krótkich ćwiczeń oddechu
powinnam w domu też ćwiczyć, niby to chwilka a zapominan. Serio!
Tak piszecie o owsiance że chyba jutro kupięmy zawsze jaglanke z owocami wcinamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 21:14
-
Cześć kobietki jak patrzę na te wasze brzuszki to tęsknię za swoim. Flowwer urodziła?
malka, KateHawke, Bajkaaa, Flowwer, summer86, pilik lubią tę wiadomość
-
Staraczka!!! jak się masz?
Tak- Flower rozpruta i w domu z synkiem -
nick nieaktualny
-
Amal wrote:Laski czy wam tez na brzuszkach wyrosło pełno włosków? Zaczynam się jak małpka czuć a że jestem brunetka to są. one widoczne..#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lena, ja też nie lubię owsianki
Amal, ja to dopiero małpka, a to początek ciążyOby się więcej tego nie natworzyło do końca. Chociaż w sumie co ja mogę na to poradzić?
Trzeba się pokochać jakim się jest i tyle -
Rucola wrote:Ja mam brzuch jak kiwi, ale włoski są jasniutkie i tylko pod słońce widać
Mój mąż na głowę Anulki mówił żartobliwie kiwipoczatkowo jej włoski tak wyglądaly
Lena, w nocy Ania się kręci i troszkę postękuje, ale śpi i temperstura nie przekroczyła 38. Dziękujemy za troskę!
Kaczorka, szkoda że sie przeciąga z tym wynikiem. Postaraj się znaleźć dużo zajęć na weekend żeby nie myśleć tyle.
Staraczkanapisz koniecznie co u Was!
-
summer86 wrote:Mój mąż na głowę Anulki mówił żartobliwie kiwi
poczatkowo jej włoski tak wyglądaly
Lena, w nocy Ania się kręci i troszkę postękuje, ale śpi i temperstura nie przekroczyła 38. Dziękujemy za troskę!
Kaczorka, szkoda że sie przeciąga z tym wynikiem. Postaraj się znaleźć dużo zajęć na weekend żeby nie myśleć tyle.
Staraczkanapisz koniecznie co u Was!
To dobrze, że wszystko ok
My tez właśnie cyckujemy i wpadłam zobaczyć czy przypadkiem u Olik coś się nie zmieniło