Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam, że lubię małe miasta - poszłam do ukochanego lumpa i za 11 złotych kupiłam kolejny zestaw ciuszków:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1056e03adc9d.jpg
Dlaczego we Wrocławiu nie znam takich miejsc?Amal, Aga9090, Karma88, Lunaris, Lusesita, Nadzieja22, Rucola, Phnappy, Minie Black, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Phnappy, ale masz piękny brzusio i przecudną czekoladową opaleniznę!
Lusesita, cudowna ta Twoja malutka!
Lena, pokój wygląda fenomenalnie. Sama bym taki chciała dla mojej Małej.Ale póki co, ma zrobiony kąt u nas w sypialni a pokój Małej pozostaje jeszcze niewykończony.
Achia, wiele osób powtarza ten frazes "ciąża to nie choroba" i myślę, że będzie powtarzany jeszcze bardzo długo. Dopiero ludzie, których dotkną dolegliwości ciążowe rozumieją i przestają tak gadać.
Pisałaś, że przydałyby Ci się spodnie ciążowe. Wyobraź sobie, że ja nie mam ani jednej sztuki spodni ciążowych! Jak już musiałam założyć portki to zakładam leginsy, które nosiłam przed ciążą.
Summer, najważniejsze, że jesteście już po szczepieniach
Jestem po ostatniej wizycie u mojego gina prowadzącego. Mała waży około 3kg. Raczej mogę się spodziewać długiego, szczupłego dziecka.
GBS ujemny. Szyjki nie sprawdzał. Choć na podstawie USG, wydaje mi się, że Mała jest coraz niżej (sporo poniżej linii majtek).
A to mój niedzielny brzuszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f35a289ec0b7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 14:40
Aga9090, Achia, Karma88, Lunaris, Yoselyn82, Patrycja20, Jeżowa, Bajkaaa, KateHawke, Lena21, Lusesita, Nadzieja22, Luna1993, Rucola, lamka, Phnappy, Minie Black, malka, olik321, Emiilka, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi jakoś niewygodnie w zwykłych legginsach. Nawet jak są pod brzuszkiem to mam wrażenie że mnie uciskają.
Brzuszek masz piękny ! I to już chyba niedługo co?Czekamy na Marcela a potem Ty, czy Rucola?
Super że GBS ujemny!JustynaG lubi tę wiadomość
-
JustynaG brzusio cudny
ciesze ze sie wynik dobry!
summer dobrze ze juz po szczepieniu. Mam nadzieje ze nocka bedzie spokojnaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 14:48
JustynaG, summer86 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justyna cudownie wyglądasz!
pasuje do Ciebie długie, szczupłe dziecko
Phnappy tak samo cudny brzuszek, gdzie Ty mieścisz te swoje kochane bliźniaki? Pozwolę sobie stwierdzić, że póki co nie różni się chyba rozmiarem od tych pojedynczych brzuszków, ale pewnie w końcu wyskoczy bardziejw każdym razie ślicznie wyglądasz :*
JustynaG, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Achia, dlatego leginsy zakładałam tylko do fizjo.
A tak - całą ciążę w sukienkach!
No ale rozumiem, że jak Ty rodzisz w grudniu to raczej jakieś portki by się przydały.
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Achia, dlatego leginsy zakładałam tylko do fizjo.
A tak - całą ciążę w sukienkach!
No ale rozumiem, że jak Ty rodzisz w grudniu to raczej jakieś portki by się przydały.
-
Ja śmigam w legginsach/alladynkach/szortach. Będzie kicha na końcówce, bo to jednak zima będzie.
Kurczę, a ja ostatnią focię mam z 18tc. To zapodaję z dzisiaj - 21+2.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5127bc3011ad.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 20:15
Aga9090, Yoselyn82, JustynaG, Jeżowa, KateHawke, Achia, Lunaris, Patrycja20, Nadzieja22, Luna1993, lamka, Phnappy, Minie Black, Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Piekne brzuszki dziewczyny . Phnappy marzyłam o bliźniakach. Cudnie wygladacie. Olik codziennie czytam o Twoich zmaganiach. Dzielna jesteś jednak my kobiety jesteśmy super mocne.
U mnie leżenia ciąg dalszy.wczoraj byłam na dodatkowej wizycie u mojego gina. Szyjka 3.83 chyba dobrze? ale i dostałam luteinę. I mam pytanie do dziewczyny. Czy mialyscie takie dziwne drgania w pochwie? Jakby bąbelki wychodziły?
Rucola lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Ale śliczne brzuchałki Justyna i Karma
10kg pomidorów obrobione, teraz mała przerwa, bo brzuch mnie zaczął boleć. Jeszcze 5kg zostało na dzisiaj, a od jutra dalej lecimy z tematem, bo już tato dostarczył 2 skrzynki. -
Bobisia wrote:Piekne brzuszki dziewczyny . Phnappy marzyłam o bliźniakach. Cudnie wygladacie. Olik codziennie czytam o Twoich zmaganiach. Dzielna jesteś jednak my kobiety jesteśmy super mocne.
U mnie leżenia ciąg dalszy.wczoraj byłam na dodatkowej wizycie u mojego gina. Szyjka 3.83 chyba dobrze? ale i dostałam luteinę. I mam pytanie do dziewczyny. Czy mialyscie takie dziwne drgania w pochwie? Jakby bąbelki wychodziły?
ale to normalne. A szyjka ładną ma długość. Oszczedzaj się i bierz lutkę a będzie dobrze
-
Bobisia wrote:Piekne brzuszki dziewczyny . Phnappy marzyłam o bliźniakach. Cudnie wygladacie. Olik codziennie czytam o Twoich zmaganiach. Dzielna jesteś jednak my kobiety jesteśmy super mocne.
Widzicie??? Nie tylko ja tam mam#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Achia wrote:Justyna- o jakim jeziorze kiedys wspominałaś gdzie jeździłas?
Marchowo. -
Summer ucałuj dzielną Anulcię!!!
Kurcze nie spotkałam się żeby którakolwiek przy szczepieniach stosowała plasterki EMLA. Orientowałyście się czy można?
Lusesita Dominika śliczna, aż się wierzyć nie chce że taka rozrabiara z niej!!
Justyna pytałas lekarza po czym wnosi, że dziecko jest długie i szczupłe? mówił o jakiś konkretnych pomiarach? Brzuch sliczny, wierzyć się nie chce że to ten tydzien.... ja w końcu w niedzielę jadę z emkiem na sesję to wyślę Wam co niecoa biustonosz widzę ze w użytku
Lusesita, summer86 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, to moje stwierdzenie
Bo skoro brzuszek i główka tydzień to tyłu a kość udowa tydzień do przodu... to ja takie wnioski wysnułam
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny piękne brzuszki
mój juz trochę widać. Ale krąglosci dodają mu moje nadprogramowe kilogramy także ten... Wczoraj gdy już spałam a raczej już bardzo mocno zasypiałam eMek położył mi rękę na brzuchu. Maluch tak zaczął się wiercic że mnie obudził a eMek pierwszy raz poczuł pływającego bombelka
aż mu się łezka zakręciła w oku.
PS. Rucola ja tego bodziaka z lewkiem dorwalam w pepco ba korkowej w Warszawie. Nie wiem skąd jesteś :-pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 16:41
JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Rucola, na ulotce tych plasterków jest chyba napisane, że nie stosuje się przed 3 m-cem życia. Chciałabym przy okazji kolejnego szczepienia móc je już zastosować..
Rucola lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Rucola, to moje stwierdzenie
Bo skoro brzuszek i główka tydzień to tyłu a kość udowa tydzień do przodu... to ja takie wnioski wysnułam
Justyna, nasza miała być długa i szczupła (też nózka wychodziła do przodu a brzuszek do tyłu), tymczasem urodziła się 50 cm kruszynka, ale na wychudzoną nie wyglądała (3170 waga).JustynaG lubi tę wiadomość