Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Phnappy Ty się w kostium nie mieścisz?
W Decathlonie są niedrogie ciążowe
dziś u nas jakby troszkę cieplej, możliwe że skoczymy na ostatnią kąpiel w jeziorze...
Choc pojawiły się chmurki.. zobaczymy jak mąż wróci z pracy
Mnie troszkę wkurzył wydźwięk postu.bo niby było napisane że to zależy od lekarza, ale ten dopisek ,że ciąża to nie choroba jakoś mnie wnerwil. Post napisalo studio fitnessPhnappy, Aga9090, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Summer dzisiaj szczepienie? Trzymam kciuki, żeby Ania dzielnie to zniosła i Ty też
My idziemy we wtorek i też się już zaczynam stresować
Ania, te znam 210. Myślę, że się u Ciebie sprawdzi. Bardzo przyjemnie się ją wiąże.Ania1003, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik, po ilości stron myślałam, że Marcel jest juz z Tobą! Kochana, życzę Ci dużo siły, odpocznij teraz ile się da!
Ilość stron widze, że wzięła się z inwazji brzuszkówmoja waga ciągle bez zmian, wydaje mi się, że nawet brzuszek mi spadł trochę... No nic, trzeba więcej majonezu dawać do wszystkiego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/261aabbf0192.jpg
Mi się udało dzisiaj upolować spodnie z New looka ciążowe za 10 złi trochę szmatek dla Klarksona -za kolejne 10 zł w sumie, na drugie damy jej Promocja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d73e0a1ef55.jpgAchia, Lunaris, lamka, Yoselyn82, olik321, Karma88, Rucola, KateHawke, Phnappy, Lusesita, Patrycja20, Nadzieja22, Amal, Lena21, Bajkaaa, Sarna84, JustynaG, Tosia2323, malka, -Mamunia-, Emiilka, pilik, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Phnappy Ty się w kostium nie mieścisz?
W Decathlonie są niedrogie ciążowe
dziś u nas jakby troszkę cieplej, możliwe że skoczymy na ostatnią kąpiel w jeziorze...
Choc pojawiły się chmurki.. zobaczymy jak mąż wróci z pracy
Mnie troszkę wkurzył wydźwięk postu.bo niby było napisane że to zależy od lekarza, ale ten dopisek ,że ciąża to nie choroba jakoś mnie wnerwil. Post napisalo studio fitness
Wejść wejdę, ale po 1. mój biust wygląda jak dwa placki, po 2. mam 4 pośladki
popatrzę w decathlonie, dzięki
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie zobaczyłam reklamę "6 razy córka" strasznie mi się spodobał ten program na TLC. Kolejny sezon teraz leci w niedzielę o 12.00 Polecam bardzo mi poprawiał samopoczucie jak już padałam na twarz z 1 dzieckiem
Małżeństwo długo starało się o dziecko, doczekali się córki a jak postanowili mieć więcej to za jednym razem urodziło się 5same laski! Podziwiam ich naprawdę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4ea540bc125.jpg
Ps a teraz o 13 ma być "Wyzwanie-pierwsze dziecko" może też będzie ciekawe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 12:46
Phnappy, Nadzieja22, JustynaG, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Jutro druga oksy.
Chyba nawet trochę się cieszę. Odpocznę i fizycznie i psychicznie.
Lekarz stwierdził ze tak będzie lepiej dla mnie bo macica wymeczona skurczami i podobno mniej moze reagować na dzień po dniu oksy. I dla malego bo zarsz wyjedzie ze od 48 H jem raz dziennie i on też.
Przepraszam moze pozniej Was nadrobie.
Dziwnie się chodzi z główka między nogami i rozwarciemRucola, Jeżowa, lamka, Karma88, Yoselyn82, Nadzieja22, blue00, Amal, Sarna84, Jadranka, Emiilka, pilik, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oliku odpoczywaj i najedz się do syta
jutro wielki dzień!
-
olik321 wrote:Jutro druga oksy.
Chyba nawet trochę się cieszę. Odpocznę i fizycznie i psychicznie.
Lekarz stwierdził ze tak będzie lepiej dla mnie bo macica wymeczona skurczami i podobno mniej moze reagować na dzień po dniu oksy. I dla malego bo zarsz wyjedzie ze od 48 H jem raz dziennie i on też.
Przepraszam moze pozniej Was nadrobie.
Dziwnie się chodzi z główka między nogami i rozwarciemAle jak już pisałam, jutro piękna data!!!!
Wypoczywaj. Mam nadzieję, ze stres z Twojego porodu zostanie mi ujęty przy moim#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Olik mi po trzeciej oksy odeszły wody, wtedy już bardzo szybko poszło. Tylko ja miałam podawane jednej nocy. Dobrze że możesz odpocząć :* przy rozwarciu powinno pójść po drugiej (miałam 3 bo mi się rozwarcie ni robiło większe niż 2 cm)
U mnie jedna trwała 6h.. -
nick nieaktualny