Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja Was podczytuję, ale przed wyjazdem mam jeszcze tyle roboty, że dziś chyba spać nie pójdę, zwłaszcza, że odbieramy Młodą i już mi zapowiedziała, że farbuje dziś włosy bibułą, a ja będę robić za asystenta fryzjera
a tu nic nie spakowane!
Jesteście dzielne i cudowne - zarówno obecne mamusie, jak i te in spesummer86, Bajkaaa, Lunaris, Sarna84, Sanka, Emiilka, Rucola, JustynaG, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyOlik ogromne gratulacje !!! Mega Cię podziwiam, jesteś silna babka ja to bym się chyba poddała i błagała o CC a Ty do końca opanowana podeszłas do porodu po prostu rewelacyjne
synusia masz przeuroczego.
Jak napisałaś że miałaś super położne i lekarza to mnie utwierdzilas w przekonaniu że ja też jednak będę na klinikach rodzić .
Jeszcze raz szacunek dla Ciebie i wiele wiele radości : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 06:41
summer86, lamka lubią tę wiadomość
-
Veritaserum, koleżanka na Klinikach też w tym roku duże dzieciątko rodziła sn i również chwaliła personel
veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Veritaserum ja polecam poród tutaj. Tylko lepiej się rodzi w dni wolne czy wieczorem..od rana jest tasmiociag i sama nie potrafiłam się skupić zs pierwszym razem.
Teraz położne były u mnie 3 razy w nocy. Juz mnie umyły i generalnie bardzo miłe są.
Na porodowce jedynie wez sobie starszą położną, doświadczenie robi swoje:)
No i lekarza mialam super uparł się że urodzę naturalnie i pomagał jak tylko mógł. Szewczuk chyba się nazywa. Super koles wszystko ze spokojem i dokładnie sprawdzał A do tego rozladowywal atmosferę
Dziękujemy za wszystkie gratulacje
P.s. Dziewczyny co na hemoglobine przy karmieniu? Czekam jeszcze na decyzję czy będą przetaczac mi krew...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 07:42
lamka lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Olik! Niesamowite ze go urodziłaś sn!!!
A co do Hb to mi spadła o około 2 jednostki - do 10, a po 8 tygodniach miałam 13,6 czyli lepiej niż przed ciążąJem wszystko po trochu.
A jak chcesz specjalnie podkoksić Hb to jedz czerwone mięso -
Reseciku, udanego urlopu! Wypoczywaj i relaksuj się, bo zasłużyłaś na to.
Kaczorka i jak wczoraj Alutka? Nadal marudna?reset lubi tę wiadomość
-
Olik cudownie, że mimo trudów jest w Tobie tyle pozytywnych emocji na wspomnienie samego porodu. Dziewczyny, jak wiele zależy od personelu, dzięki fajnej i pomocnej położnej, mimo bólu, stresu, braku siły, krwi i potu, można naprawdę super wspominać poród, a urodzić bez traumy to coś pięknego dla startu w macierzyństwo i dla planowania kolejnych ciąż.
Cierpliwa ale miałam nosa! Gratuluję Kochana! -
nick nieaktualny
-
Flowwer - Cierpliwa urodziła 18.08.? Bo nie wiem jaką datę porodu jej wpisać.
Olik - dzielna byłaśw ogóle po Twoich wpisach nie widać, że ciężki poród za Tobą!
Bajka - ja wbrew pozorom wieczorem zawsze miałam/mam więcej energii do życia/działania. Rano często budziłam się zmęczona tak, że ręką mi się ruszyć nie chciało
Ale super, że udało Ci się pospać chwilę i humorek trochę lepszyudanej sesji życzę! To może być dla Was fajna zabawa
Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że też w pierwszych tygodniach nie miałam się w co ubierać. A teraz rzeczy sprzed ciąży są luźne
Summer - Alutka wczoraj mniej marudziła. Ale bardzo wymuszająca się zrobiła. Potrafi rozbeczeć się w sekundę, gdy tylko coś jest nie po jej myśli.
No i już wszędzie włazi, więc musimy wszystko z szafek pozabierać, bo wszystko ściąga. -
nick nieaktualnyOlik Szewczuk jest wspaniały !! Moja koleżanka u niego prowadzi ciążę on ma ogromne doświadczenie ,poczucie humoru i w ogóle same superlatywy o nim czytalam. Dobrze że mimo ciężkiego i dlugiego porodu trafiłaś na niego !! Ja żałuję że nie prowadzę u niego ciąży ale już za późno na zmiany
Bardzo się cieszę że jesteś zadowolona. Ciesz się teraz syneczkiem -
Dzień dobry,
Oliku ja polecam poza preparatami sok z buraka (z jabłkiem z Hortexu nawet mi wchodzi) piję na zimno i ciepło do obiadu. Bardzo Ci spadło?
Marcelek cudownymiłej niedzieli- pierwszej na świecie i z rodzicami po drugiej stronie brzucha!
smutno że znowu coś u mamygin, nie mam instagrama a w którym tyg urodziła?
-
nick nieaktualnyMamaginekolog o tyle "miała dobrze", że wiedziała o tym już od paru mcu i przyznała w tyg że synek będzie miał hipotrofie. Na pewno to już był 3 trymestr,mowila że chciała tak z 2,3 tyg Jeszcze pobyć w dwupaku więc może to był ok 30tc? Dobrze że ma na pewno świetną opiekę!