Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem i ogarniam w końcu swoje myśli.
Lenka Kochana co z tymi wynikami???? Jak wyglada sytuacja??? witaminki coś pomogły czy faktycznie niewiele? Napisz proszę, bo się niepokoimy!!!!
Olik aktualnie wychodząc wołaj pielegniarkę żeby Ci na dziecko patrzyła i spróbuj wywalczyć przeniesienie, bo bidna oka nie zmrużysz.... na szczęscie jutro do domku, prawda???
Nadzieja super Brzdącjakieś typy imion doa chłopca? Yoselyn a Ty? Jakieś typy??
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Mój lewcio fiknął na przełomie 31-32 tc czyli tak książkowo, ale wiadomo moze być i wcześniej i później
Co do bliźniaków to pewnie jest inaczej, u jednojajowych inaczej u dwujajowych tez...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Olik, kurcze, słaba sytuacja z tą współlokatorką, wyobrażam sobie, że jesteś wystraszona... Tak, jak już dziewczyny pisały postaraj się o przeniesienie, taki dodatkowy stres na pewno jest zbędny dla Ciebie!
Nadzieja, cudny Maluszek, uwielbiam te wczesne USGbardzo się cieszę, że wszystko w porządku
Phnappy dobrze, że nereczka już w normie, nie musisz się więcej tym martwić :* co do fiknięcia główką, to moja córa akurat większość ciąży była głową do dołu, ale lekarz mówił, że nawet do 36 tygodnia mają czas!
Lena, przykro mi, że kolejne zmartwienia... Daj znać, czy wiecie coś nowego odnośnie Frania
Minie, najbardziej to bym chciała zamknąć w słoikach ogórki, buraczki i coś z papryką, typu leczooczywiście mieliśmy jechać na targ po południu, ale KTOŚ tu spał
Rucola, kochana, zobaczysz Lewka, to też humor od razu Ci się poprawi! A co do narzekania, pisałam Ci już, że narzekaj, narzekaj, masz dużą pulę do narzekania nie wykorzystaną!!!
Ech i jeszcze Luna - no tak nie może być, ja rozumiem, że mąż nie robi Ci na złość nie wychodząc o czasie z pracy i nie mogąc odebrać Tosi od babci i nie robiąc zakupów, no ale kurde, Ty dziewczyno jesteś jedną nogą na porodówce, a przecież wiemy, że choć już jest w miarę bezpiecznie, to im dłużej Zuzia posiedzi w brzuszku tym lepiej. Tak jak już było pisane - zakupy internetowe pod drzwi, sprzątania ZERO, a co do opieki nad Tosią... No nie doradzę, skoro nie masz nikogo więcej niż babci do pomocy, ale też jakoś maksymalnie ogranicz ruch, na ile się da przy uroczej 3 latce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 19:01
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Jeżowa a Twoja Kluseczka się obróciła??
Ja strasznie nie lubię narzekać, wtedy mam wrażenie że jakoś sama się pogrążam w złych myślach. Zdecydowanie wolę działać a najlepiej wyżyć się na winowajcy mojego podłego nastroju :p i tym oto sposobem jestem już pogodna i zastanawiam się ile przytyłam od ostatniej wizyty :p tak tak, zaczynamy od ważenia mnie a dopiero potem podgladne Szkraba :p Najbardziej jestem ciekawa obwodu główki i wypytam o poród, o heparynę kiedy odstawić, czy widać pępowinę i w sumie ogólnie musimy się zorientować co i jak#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyJa już nie chce się żalić, bo szkoda mi słów... Powiedziałam monolog, nic to nie zmieniło. Na zakupy poszłam ja, mała odebrałam ja, dom posprzątałam po remoncie ja, Tosie wykąpałam ja. Ciekawe kiedy mam znaleźć czas na naukę. A on wrócił z pracy, zjadł, słowem się do mnie nie odzywa, bałagan już zdążył zrobić i się snuje z kąta w kat. Smutno mi i nic więcej. Padam na twarz ale siadam jeszcze do nauki. Nawet zła nie jestem bo brak mi na to sił. Tylko smutno bardzo, bo niby tak się wczoraj przejął tym plamienie a dzisiaj nie wiem co się z nim dzieje
Rucola trzymam kciuki za akuratny obwód główki Lewkażeby mama się nie stresowała za bardzo :*
-
Luna, ja bym nie poszła na zakupy i nie sprzątała po remoncie. Kąpiel dziecka rozumiem, ale pierwsze dwie sprawy nie są priorytetowe. A mężowi bym powiedziała, że jeśli urodzę przedwcześnie to w dużej mierze będzie to wina jego lenistwa i braku odpowiedzialnosci.
Bocianiątko, Lunaris, Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Luna ja Cie rozumiem, bo czesto zagryzam zeby, ide inrobie swoje. Tylko czlowiekowi robi sie w pewnym momencie cholernie przykro. Trzymaj sie Kochana. Moze M w koncu oprzytomnieje.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Przenieśli nas !!!
Teraz jadę z cycem bo już w jednym mi się guzki twarde robiąsummer86, Luna1993, lamka, Kaczorka, Nadzieja22, Achia, Minie Black, Patrycja20, Siwulec, Jeżowa, pilik, ibishka, Bocianiątko, Karma88, Kotowa, Yoselyn82, Lunaris, KateHawke, Phnappy, Rucola, Aga9090, Lusesita, Emiilka, Bajkaaa, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Olik, bardzo się cieszę!
Lena, przepraszam, przegapiłam wcześniej Twój post. Bardzo mi przykro, że wyniki nadal są złetrzymam mocno kciuki, aby lekarze szybko znaleźli sposób jak pomóc Waszemu synkowi. Życze dużo sił!
-
Luna, kurde niech się Twój M ogarnie, bo przecież Ty masz jeszcze pochodzić w tej ciąży, a nie już urodzić...
Rucola, trzymam kciuki za wizytę! Co do imienia to kompletnie się nad tym nie zastanawialiśmy, kiedyś tylko było mówione, że jak dziewczynka to Zuzia, a chłopczyk nie wiemy, ale to tak kiedyś w luźnych rozmowach. Zobaczymy na następnej wizycie co tam się między nogami dzieje i wtedy pomyślimy pewnie:) -
Rucola, czekamy na wieści z wizyty
Luna, Podziwiam Cię i serdecznie współczuję. Udało Ci się umówić do Twojego gina na podgląd sytuacji?
Jeżowa, moja córeczka też głową do dołu niemal od samego początku... -
nick nieaktualnyOstatnio słyszałam w radio, że Zuzanna to najpopularniejsze imię w pierwszej połowie 2018, wyprzedziło Julie
moja babcia wybrała dla małej najmodniejsze imię tego roku
Justynka pani z rejestracji nie oddzwonila, więc poczekam do mojej wizyty, jakby się coś działo to pojadę już bez skrupułów na ip. Niech sie sami wtedy martwią o siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 19:43
Nadzieja22, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Lunka, jak się będziecie kłaść to włącz niby do snu taki serial "moje 600 gramów szczęścia" bodajże odcinek 26 albo 27. Tam w sumie taka wciśnięta między główne wątki jest kobieta, która samotnie wychowuje dziewczynkę - wcześniaczkę. Ona tam w sumie jako jedyna mówi dosadnie o konsekwencjach wcześniactwa, o bieganiu po poradniach, lekarzach i co tam się dzieje i jakie trudne może być wychowanie takiego dziecka.
Tylko sama się nie przestrasz. Twoja Zuzinka jest już bezpieczna, ale może warto żeby mąż się przejął tym, że jeszcze przez chwilę warto powalczyć o każdy dzień! -
olik321 wrote:Dziewczyny A co robić jak takie twarde guzki s cyckach się robią? Odciągnąć to ?
Mały z jednej pije A w drugiej juz tez wyczuwam guzy
Możesz odciągnąćnajlepiej nie ściągać wszystkiego, a jedynie do momentu odczucia ulgi.
Aczkolwiek najlepiej przy nawale ręcznie spuścić mleczko z cyca -
Lena bardzo mi przykro że kiepskie wyniki Franusia
mam nadzieję, że szybko Wam pomogą!! Bardzo mocno zaciskamy kciuki.
Dziewczyny gratulacje dla wszystkich wizytujących, dobrze że same dobre wieści!
Olik przed odciaganiem dobrze jeszcze rozmasować delikatnie i tak jak mówi Kaczorka można ręcznie odciągnąć, jak mi się lekki zastój robi to też wole ręcznie. Ale jak Marcel pije i czujesz że w jednej lepiej to możesz przerzucić na drugą i może „spije”