Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:Olik w szoku jestem (tą laską), walizki z ochnika to nie zapomniała.... Dramat.
Walcz koniecznie o przeniesienie! Powiedz, nie wiem, że boisz sie, że Ci dziecko zabierze, bo dziwnie się zachowuje!
A ja byłabym szczerze zachwycona zostając kiedyś ulubiona teściową Marcelaale bym mu pierogow lepila!
Jak po mamci będzie piekna i pracowita to biorę w ciemno
Minie Black, Karma88, pilik, Nadzieja22, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
JustynaG wrote:Rucola, nawet nie wiesz jak Cię rozumiem. Od kilku dni jestem tak nieporadna... i nie mam sił i chęci na nic. Aż się zastanawiam jak ja siły znajdę na poród?
Jezu!!!! ja już nie chcę narzekać!!!! Muszę się wziąć w garść, bo przecież Lewka zobaczę za niecałe 3 godziny#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Olik - co za masakra :o :o tak jak dziewczyny piszą - spróbuj się przenieść. Jakaś dziwna babka
Ale spotkanie super, że udało Wam się zorganizować
Dziękujemy jeszcze raz za trzymanie kciukówniestety zdjęcia nie mam żadnego, no chyba, że chcecie nereczki
nie zdażyłam zapytać jak maluchy leżą, ale wydaje mi się, że bez zmian - tzn. nogi na dole, głowy na górze. Kiedy one się powinny obrócić główkami do dołu?
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Dziewczyny z Wro, zazdroszczę Wam ze mozecie się spotkać. Fajnie tak
U mnie na rzeszowskim wątku dziewczyny tez się spotykaja, ale rzadko tam zaglądam, nie czuję się tam komfortowo jak tutaj i w sumie nie miałam nigdy wiekszej ochoty się z nimi spotkac w przeciwieństwie do Was#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Taaa... niedługo będziemy mogły zorganizować "MamaParty" :d
Myślicie, że ktokolwiek wynająłby domek dla samych mamusiek z dziećmi??Rucola, Karma88, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG ale po co od razu z dziećmi? My już po drodze od Olik ustaliłyśmy plan, że dzieci do emków, a my weekendowy melanż
Phnappy nie wiem, jak jest u bliźniąt, ale pojedyncze dzieci koło 32tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 17:25
Achia, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeekendowa impreza na macierzyńskim:
2 kieliszki wódki i pozniej 2 dni kacano i bach, cały weekend minie
Edit.
Brakuje mi na forum buźki płaczącej ze śmiechu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 17:36
lamka, Bocianiątko, Jeżowa, Karma88, pilik, Lunaris, olik321, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dla tych, które zawsze przegapiają okazje.
EMPIK
20 zł rabatu przy zamówieniach za min. 100 zł - tylko do czwartku. SPRAWDŹ ➡️ tinyurl.com/rabat-20zl
Minie Black wrote:Weekendowa impreza na macierzyńskim:
2 kieliszki wódki i pozniej 2 dni kacano i bach, cały weekend minie
Edit.
Brakuje mi na forum buźki płaczącej ze śmiechu! [/u]
Minie, myślę, że co niektórym wystarczą 2 piwa 2%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 17:36
Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Phnappy nie wiem, jak jest u bliźniąt, ale pojedyncze dzieci koło 32tyg.
No to mają czaschociaż u nas to nie ma większego znaczenia i tak jestem zdecydowana na cesarkę.
Ciekawi mnie tylko jak te klocki się przekręcąmam wrażenie, że biedactwa są w dużym ścisku już teraz.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyJeżowa, chciałaś przepisy, to zaczynamy szybki kurs
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c3017e93ac7.jpg
A tak na poważnie to powiedz mi co chcesz zrobić - tzn z jakich warzyw, to Ci podeślę na fejsikusummer86, Achia, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dobra, ogarnęłam się i piszę
Potem Was poczytam
Wyniki z krwi za tydzień do odbioru, a z usg wszystko wygląda ładnie. Maluch bardzo fikał, odbijał się co chwilę plecami i wierzgał rękami i nogami. Na moim ekranie było super wszystko widać, a zdjęcia takie sobie.
Maluch ma 6,1 cm, serduszko 165 ud/min, kość nosowa i przezierność karku ok, generalnie wszystko co ma być, to jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 01:18
Aga9090, Patrycja20, lamka, JustynaG, Kaczorka, Minie Black, Achia, Phnappy, Amal, Yoselyn82, Jeżowa, Rucola, Karma88, KateHawke, olik321, Lena21, Lunaris, Angelika83, Bobisia, Lusesita, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przyznajcie się która marzy o takim powitaniu??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a4991ee2ad4.jpgKaczorka, Amal, Aga9090, StaraczkaNika, KateHawke, pilik, Nadzieja22, Lena21, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStwierdziłam że skoro mam tą pożyczoną chustę to pocwicze :p ale jednak 5 m chusty i poduszka w kształcie wałka(nie mam lalki) to średnie połączenie :p więcej tego grzechu nie popełnię
a jak Oskar się urodzi to chyba zaproszę panią coby mi dokładnie wszystko pokazała, będe się bała o nóżki, miednice i w ogóle- tak mi się teraz wydaje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb429f227abc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 18:06
Phnappy, Kaczorka, Yoselyn82, Luna1993, Aga9090, StaraczkaNika, Izape_91, KateHawke, lamka, pilik, olik321, Nadzieja22, Lunaris, malka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam juz wyniki badan. Leukocyty, erytrocyty podwyższone, hemoglobina 10,2. Glukoza 85, ale potas mam znów niski bo 2 a normy mam od 3,5 wiec potas leci mi na łeb i ba szyję. Musze zadzwonić do lekarza.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nadzieja gratuluje, piękne fotki i gratuluję chłopczyka
Rosnijcie dalej zdrowo
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Nadzieja gratuluje udanej wizyty i zdrowego synka
Rucola - kciuki !!!
Wrocławianki, fajowo ze się spotykałyście jak się jeszcze bliżej poznacie to będziecie mogły sobie dzieciaki podrzucać na wzajem żeby odpocząć czy coś
Achia, ja tam specem nie jestem ale czy ty przypadkiem nie uwiazalas tego „dziecka” do góry nogami ??
Olik zwiewaj z tej sali, albo ta laske niech odseparujaAchia, Rucola, lamka, Phnappy, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja gratuluję chłopczyka
ale tu wysyp chłopaczków ostatnio
Phnappy nie wiem jak bliźniaki, moja fiknela w 31
Achia jak Ci pięknie z tą chusta, już się nie mogę doczekać aż dodasz takie zdjęcie z Oskarem
Olik ja też bym walczyła o przeniesienie do innej sali. Bilirubina nie spada, że Marcel na lampce? Pamiętam że moja Tosia bardzo ją lubiła, bo była cieplutka i lekko drgała
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny