Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cioteczki, wszystko w porządku
Dziękuję za kciuki.
Więcej info jak wrócę do domu.Karma88, JustynaG, Patrycja20, Achia, Flowwer, summer86, Aga9090, pilik, lamka, Jeżowa, Lena21, Kaczorka, Rucola, Minie Black, ibishka, olik321, StaraczkaNika, Lusesita, Phnappy, 91Ewela09, KateHawke, Siwulec, Amal, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Yos, swietne zdjęcie
Nadzieja, Phnappy cieszę się, że u Waszych maluszków wszystko ok.
Nasza malutka kończy dziś 2 m-ce, nie mam pojęcia kiedy to zleciało.
Poza tym od tygodnia karmimy się bez nakładek, gdyby nie poranne nerwy przy cycu byłby pełny sukces. Sprawdziłam, to nie wina braku nakladek, bo z nakładką reagowała tak samo.. butla wtedy teź niewiele pomaga.Yoselyn82, pilik, Aga9090, ibishka, malka, Lusesita, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phnappy i Nadzieja czyli mogę wypić toast z mleka sojowego
Yos widać, widać.... ogólnie dla mnie to niesamowite po tylu latach walki a tu naturalsik. A nawiasem najbardziej w szoku zostałam o lady.E !! Szok ja to jestem do tylu z ofYoselyn82, Phnappy, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nadzieja, Phnappy cieszę się, że u wszystko dobrze u waszych maluszków
Summer faktycznie to juz dwa miesiace, jak ten czas leci
Luna odpoczywaj i lez, nic sie nie stanie jak nie ogarniesz lazienki czy pokoju. Teraz wy jestescie najwazniejsze! A twoj m niech sie ogarnie troche!summer86, Phnappy, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Phnappy i Nadzieja czyli mogę wypić toast z mleka sojowego
Yos widać, widać.... ogólnie dla mnie to niesamowite po tylu latach walki a tu naturalsik. A nawiasem najbardziej w szoku zostałam o lady.E !! Szok ja to jestem do tylu z of
a co z Lady E ?
do tej pory nie moge w to uwierzyc ze to sie dzieje naprawdę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 14:08
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduję, że wraz z Jeżową i Minie odwiedziłyśmy dzisiaj Olik i Marcelka
chłopczyk to prawdziwy słodziak, a Olik wygląda cudnie. Spotkanie uważam za bardzo udane
Nadzieja, Phnappy super, że wszystko okAchia, Yoselyn82, pilik, summer86, Aga9090, Jeżowa, Lena21, Patrycja20, malka, Kaczorka, Sanka, veritaserum, Rucola, ibishka, Tosia2323, JustynaG, olik321, Bocianiątko, Lusesita, Phnappy, KateHawke, Siwulec, Amal, Lunaris, Nadzieja22, Kotowa, blue00, Bajkaaa, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super ze spotkalyscie sie, tez bym sie tak chciala z dziewczynami spotkac
moze kiedys sie uda
❤️❤️❤️ -
Achia wrote:Yos- poczekaj na kopniaczki- to dopiero szaleństwo i wzruszenie
juz odliczam dni aby poczuc pierwszego kopniaczka! nie moge sie doczekac!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
lamka wrote:Melduję, że wraz z Jeżową i Minie odwiedziłyśmy dzisiaj Olik i Marcelka
chłopczyk to prawdziwy słodziak, a Olik wygląda cudnie. Spotkanie uważam za bardzo udane
Nadzieja, Phnappy super, że wszystko ok
Super, że się spotkałyscie. Może kiedys jak dzieciaczki podrosną uda nam się spotkać w większym gronielamka lubi tę wiadomość
-
Potwierdzam, że spotkanie super udane
Olik wygląda jak milion dolarów zaledwie kilka dni po porodzie, a Marcelek - cudowny, do schrupania
Fajnie byłoby kiedyś zorganizować spotkanie większą grupą, wiecie, wynajmujemy cały pensjonat i jazda, impreza forumowaLena21, summer86, Patrycja20, Aga9090, Achia, Karma88, lamka, pilik, Rucola, JustynaG, olik321, Lusesita, 91Ewela09, KateHawke, Bocianiątko, Siwulec, Amal, Lunaris, Nadzieja22, Kotowa, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma przynajmniej byłoby ekonomicznie
po kielonie i na parkiet
Nawet zrobiłyśmy wspólną focię na pamiątkę, kolejne planowe spotkanie - na Borowskiej po porodzie JeżowejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 14:41
summer86, Rucola, Jeżowa, Lusesita, Bocianiątko, Siwulec, Lunaris, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny. Właśnie nadrobiłam!!!
Nadzieja gratulacje i czekamy na obszerną relację!!!
Phnappy przed Wami podwójna praca ale i podwójne szczęscie!!! Zepniecie tyłek kilka miesięcy a potem będzie coraz to lepiej
U mnie kolejny średni dzień, coś ostatnio nie mam dobrej passy ale nie będę Wam smęcić, bo moje problemy przy Waszych są śmieszne, ale jesli to zsumujemy z moim rozdrażnieniem ostatnio to wychodzi ogólna katastrofa.
Idę na zakupy, spróbuję coś ugotowac chyba ze i to dziś spieprzę, potem kąpiej i oby do wizyty....Nadzieja22 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyPotwierdzam udane spotkanie! Z okazji świętowania z dziewczynami dziś na obiad tylko zupa! Taka kara - brak 2 daniowego domowego obiadku dla męża, bo rano zachwycony zwinął mi do pracy ciasto, które było dla Olik!
Olik wygląda dokładnie tak jak sobie ją wyobrażałam - cudowna młoda mama! A Marcel to miód na moje oczy - zazdroszczę jej, że już ma przy sobie takiego cudownego małego człowieka!
Klara tez zachwycona Marcelem obkopala mnie całą - chyba żebym z zazdrości nie skisła
Chciałam jeszcze zaznaczyć, że Lamka i Jeżowa cudownie wyglądają w ciąży i mam nadzieję, że to nie było ostatnie spotkanie w tak doborowym towarzystwie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 15:27
Karma88, Achia, Jeżowa, Lena21, JustynaG, lamka, olik321, Rucola, KateHawke, Siwulec, Amal, Lunaris, Nadzieja22, Kotowa, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość