Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola tu jest miejsce do narzekania więc nie żałuj sobie.
Minie a to cham. Ciasto zajumać?! Od ciężarnej da świeżej mamuśki? Toż to kara musi być!
U nas dziś pomidorówka z wczorajJutro męza nie mam, ale coś musze dla siebie obcykać.
Rucola lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Rucola, nawet nie wiesz jak Cię rozumiem. Od kilku dni jestem tak nieporadna... i nie mam sił i chęci na nic. Aż się zastanawiam jak ja siły znajdę na poród?
-
nick nieaktualnymam wyniki w moczu, żadnych ketonów, białka, erytrocytów
ciężar - 1,013 (norma 1,015 więc jakby za lekki :p) ale ph górna granica bo 7. to by też tłumaczyło kolor wkładki na pasku lakmusowym. czekam jeszcze na morfologię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 15:59
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie to może trzeba zapoznać Klare z Marcelem?
A noz widelec cos z tego będzie.. No i Marcel miał by słoiki od teściowej hahaha
My też dziękujemy za spotkanie i prezenty. Dziewczyny jak gwiazdy wyglądały z brzuszkami
Teraz widzimy się u Jezowej na porodowce:)
lamka, Karma88, Minie Black, Rucola, JustynaG, Phnappy, KateHawke, Siwulec, Amal, pilik, Jeżowa, Lunaris, Nadzieja22, Kotowa, malka, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pocieszcie mnie trochę bo jestem przerażona. Dziś jestem sams w pokoju z nową dziewczyną i wzięli mnie na rozmowę ze mam uważać na malego bo ta dziewczyna ms jakieś problemy psychiczne I nie dostanie swojego dziecka narazie.
A mały jeszcze jak na złość ms lampy i nie możemy za bardzo wychodzić z pokoju.. -
nick nieaktualny
-
Olik, nie wiem jak w tej sytuacji pocieszyć, ale ja bym poprosiła o przeniesienie do innej sali. Przecież trzeba chociażby do toalety pójść i na chwilke dziecko zostawić. Chyba że często ktoś jest u Ciebie i ma wtedy oko na Marcelka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow, Olik, idź na rozmowę z ordynatorem i zażądaj przeniesienia. Teraz potrzebny Ci spokój a nie stres czy tej dziewczynie coś nie odwali
Luna, na bank macie ram sklepy czynne do 23 (Tesco?) albo i całodobowe - zakupy zostaw mężowi, bo noszenie ciężarów jest bardzo niewskazane. Najwyżej zamówisz jakieś drobiazgi dla siebie i Tosi z dowozem, a on niech chodzi głodny jak jest taki sprytny.
Brudną łazienkę czy kuchnię zwyczajnie olej - od tego się nie umiera. Wiem co mówię - nie sprzątałam wieki, a to co robi mąż... hmm... tego się jednak nie da nazwać sprzątaniem... to jakby artystyczne rozsmarowywanie brudu zmieszanego z chemikaliami.
Yosel, Phnappy, Nadzieja - oby tak dalej!
Achia - takie odchyły w morfologii w ciąży to nie odchyły, chociaż jakiś sok z buraczka by nie zaszkodziłWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 16:43
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie czekam na emka i pójdę albo ja albo on pogadac. Powiedzieli mi że mały może być pod lampami na oddziale noworodkowym ale ja nie chce go oddawać juz.
Tak Lamka ta co fote robiła. Nie ms piżamy do karmienia, nie zna numeru ojca dziecka, dla dziecka właśnie ktoś jej przyniósł ciuszki bo tez nie miała jakas masakra... -
nick nieaktualnylamka wrote:Tylko pamiętaj, że w razie niedoborów B12 to albo suplementacja albo mięsko i jajka, bo B12 nie występuje w produktach roślinnych.
ale jajka brzmią spoko
właśnie mój pies spadł z kanapy, ale nic jej się nie stało. ale zrobiła to w tak śmiesznny sposób że żałuję że nie nagrałam -
nick nieaktualnyOlik w szoku jestem (tą laską), walizki z ochnika to nie zapomniała.... Dramat.
Walcz koniecznie o przeniesienie! Powiedz, nie wiem, że boisz sie, że Ci dziecko zabierze, bo dziwnie się zachowuje!
A ja byłabym szczerze zachwycona zostając kiedyś ulubiona teściową Marcelaale bym mu pierogow lepila!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 16:57
lamka, Rucola, Jeżowa, Karma88, pilik, Nadzieja22, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Wcięłam właśnie trzy kawałki jeszcze ciepłego ciacha ze śliwkami.. coś czuję, że jesienią po przeprowadzce wrócę do częstszego pieczenia.
lamka, Minie Black, Karma88, pilik, Nadzieja22, Lusesita, malka, Emiilka lubią tę wiadomość