Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach pojechaliśmy do poradni neonatologicznej się zarejestrować i udało się dostać do lekarki na oddziale - zapisała nas dopiero na 20.09 ale przynajmniej zerknęła na wyniki i trochę mnie uspokoiła, że przy wartości 10.1 jeszcze będziemy działać lekami i nie położy nas w szpitalu, a to już była dla mnie ogromna ulga - teraz many actiferol start + acitiferol 15 podawać na raz, za dwa tygidnie kolejna kontrola, jeszcze mocz z posiewem żeby wykluczyć ewentualna infekcje jakąś ukrytą.
Może byłby to może nawet miły dzień rocznicy gdyby nie to że pożarlismy się z Emkiem, w sumie od pierdoly się zaczęło, ale oboje byliśmy dziś zestresowani i zmęczeni i już potem poszłotakże siedzimy na kanapie, każdy ze swoim telefon w pełnej ciszy a mi głowa pęka od nadmiaru emocji... miał byc masaż krocza penisem a chyba będzie spanie z kurami
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:a co z Lady E ?
do tej pory nie moge w to uwierzyc ze to sie dzieje naprawdę!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
JustynaG wrote:Taaa... niedługo będziemy mogły zorganizować "MamaParty" :d
Myślicie, że ktokolwiek wynająłby domek dla samych mamusiek z dziećmi??Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Pamiętasz jej historię? Jest w ciąży naturalnej
Flower, wiesz może co u Berthy? -
Lena cieszę się że wyniki Frania nie takie złe jak się obawiałaś. Oby leki pomogły!
Ja mam stresa znowu, wczoraj się cieszyłam ze waga w końcu rośnie, pokazała 4kg, a dzisiaj spadek i to 50g i teraz mam stresa strasznego i się zastanawiam czy siku i kupa mogą ważyć 50g (wczoraj po ważeniu zrobiła, a dzisiaj przed raczej), ech, takie stresy matek..
Bardzo mi przykro że tak się potoczył Wasz dzień -
Lena, dobrze, że jeszcze można działać lekami, wyobrażam sobie, jakim koszmarem jest dla Ciebie samo słowo "szpital". Przykro mi, że rocznica nie potoczyła się tak, jakbyście tego chcieli... Ale pogódźcie się przed snem, może jeszcze masaż krocza penisem dojdzie do skutku (polecam na ból głowy!).
Pilik według mnie siusiu i kupcia spokojnie mogą ważyć 50g!
A i Olik - cudownie, że Was przenieśli!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 20:20
-
Achia, wybierasz się?
https://825251-3.evenea.pl/
Bo ja się zastanawiam czy warto... -
Flowwer wrote:Pamiętasz jej historię? Jest w ciąży naturalnej
ooo nic nie pisała ze w ciąży, chyba ze cos przegapilamMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola co do imion to jesli sie potwierdzi synuś to chyba Mikołaj, Szymus, Krzysiu, Grześ, ale nie wiem jeszcze do końca. Wole imie zagraniczne jak np Marcos a na polski to MarekMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
W nawiązaniu do dzisiejszej rozmowy o facetach...
Trafiłam dziś na taki artykuł. http://mumandthecity.pl/mezczyzna/
Polecam!
Achia , wyświetliło mi, że już nie ma miejsc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna chyba dam to mojemu do przeczytania
Znów mnie wkurzył, nie zrobił nadal tego co było do zrobienia, choć 3 godziny jest w domu. Wypowiadam umowę z siłownia, skoro nie ma czasu na obowiązki domowe to na siłownię tym bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 20:56
-
Dobry wieczór!
Nadzieja gratuluję synka
Olik ale masz przygody! dobrze że Was przenieśli i fajnie że mogłyście się spotkać dziewczynysuper jest ta nasza "mała" forumowa rodzinka
Lena oby terapia była skuteczna dla Frania! Kciuki!
Lunka nosz jacie! tych facetów to bym normalnie lała regularnie żeby nie zapominali co w życiu jest ważne! dbaj o siebie (i Zuzie), wiesz jak jest- sama nie zadbasz to nikt o Ciebie nie zadba
Pewnie coś jeszcze zapomniałam po drodze doczytując popołudnie ale muszę iść się wykąpać, padam na twarz. Jak by mnie wycięło to dobrej nocy wszystkim!
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna, weź mu sypnij.... Tak wiesz, przez łeb, w ramach terapii wstrzasowej
Edit. Tak na poważnie, w dorosłym toku rozumowania, jak znam siebie też by mnie szlag trafial od środka i nie wiem co bym zrobiła, znając mnie, pewnie awanturę, a znając mojego pewnie by się dostosowal... Ale spanie na kanapie to jak w banku!
Lena, mam nadzieję, że leki w końcu zaczną działać tak jak powinny!
Olik, dobrze, że was przenieśli, będziesz spokojniejsza!... Ale walizkę to miała piękną (powaznie) psycho-sasiadka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 21:13
Luna1993, olik321, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Ja w ogóle nie rozumiem, jak można taką pasjentke kłaść na sali z kimś innym, skoro jej własnego dziecka nie chcieli jej dać :o sama bym się jej bała...
-
nick nieaktualnyTo też prawda. Ale wiesz kochana jak jest w szpitalu, tam kobiety po poronieniu albo roniace kładą na patologie ciąży... Pamiętam jak urodziłam Tosie, to zawieźli mnie do sali, gdzie była dziewczyna w moim wieku, urodziła 3 dziecko, a się okazało że miało serduszko w jamie brzusznej... Dziecko na intensywnej i następnego dnia transportowane do innego szpitala. A ona biedna musiała słuchać płaczu mojej Tosi
mi by serce pękło