Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:My już po! Wizyta w lux medzie, więc krótko mówiąc - 2 ręce, 2 nogi i siusiaka dalej brak
A tak na poważnie, serduszko bije 136 ud/min, mała waży 440 g i jest bardzo aktywna - tak machala wszystkimi konczynami, że małż przekonany, że drugi Minionek się gdzieś ciągle przed nami chowaz wymiarami ciągle gonimy, tp z usg niezmiennie 29 grudzień!
A o to Klarunia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5756dff24f1.jpg
Cudownie, że wszystko dobrzeDuża już dziewczynka!
StaraczkaNika, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikuś a jest jakaś inna opcja niż zwiększenie dawki?
Jezowa też myślę, że w większy ręcznik nawet fajniej zawinąć, będzie dziecku cieplutkoja nie kupiłam tych dla dzieci, tylko komplet duży + mały dobrej jakości dla dużych ludzi
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Admirałka, polubiłam bo jakimś magicznym sposobem sprawiłas że zdjęcie Minie, króre mi się nie wyświetla, nagle pokazało się u Ciebie
Minie, śliczne dzieciątkoMinie Black, admiralka lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Nikuś a jest jakaś inna opcja niż zwiększenie dawki?
Pokaże wyniki doktorowi w środę i zdam sie na jego łaskę! -
Dziewczyny wychodze ze szpitala!
)
lamka, Achia, summer86, Jeżowa, Luna1993, Rucola, Aga9090, Minie Black, KateHawke, veritaserum, Kotowa, Patrycja20, olik321, Bajkaaa, StaraczkaNika, Flowwer, Angelika83, Karma88, malka, Nadzieja22, Lena21, JustynaG, -Mamunia-, Yoselyn82, Kaczorka, Lunaris, Emiilka, Bocianiątko, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy ekstra!!!!! W domku najlepiej!!!!
Dziewczyny mi się dalej nie otwiera zapodaj. Ani nie widzę Klary ani nie mogę Wam Lewka dodać. Nie podoba mnie się to.
Ale od wczoraj jak Mały mi się solidnie porusza w brzucha to siedzę i wyję. Normalnie nie umiem opanować wzruszenia. Jak się urodzi to pewnie będe buczeć cały dzień, tylko zeby mi nie zdiagnozowali depresji poporodowej, bo to będa łzy szczęścia. Musze im to wcześniej powiedziećLuna1993, Achia, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyCiekawe czy moje się Wam wyswietli, specjalnie zwlekłam się z łóżka żeby zrobić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a676df2ec188.jpgJeżowa, Aga9090, Rucola, Bajkaaa, Minie Black, StaraczkaNika, Angelika83, Nadzieja22, Yoselyn82, Kaczorka, Lunaris, Lena21, Emiilka, Bocianiątko, pilik, Phnappy, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Kurcze Nika jestem w szoku ze aż tak może się to zmieniać w ciąży. jak dobrze ze tego pilnujesz i ze są lekarze, którzy są w stanie prowadzić takie ciążę. jestem ciekawa ile kobiet mogłoby szczęśliwie zachodzić i donosić ciążę przy zaburzeniach tego typu. Swoją drogą zastyanawiam się co było przyczyną tej hipotrofii u mamy ginekolog. Nie obserwuję jej, ale może któreaś z was coś wie na ten temat?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Luna1993 wrote:Ciekawe czy moje się Wam wyswietli, specjalnie zwlekłam się z łóżka żeby zrobić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a676df2ec188.jpg#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna ja widzę, suuuuper
Amy, cudownie! To odpoczywaj teraz w domowym zaciszu, szykując się na wielki dzień!
Mój mąż się zepsuł (czyt. źle się czuję), więc sama jadę na szkołę rodzenia, bo dzisiaj o karmieniu piersią, to nie może mnie ominąćAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny