Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Amy super ze wychodzicie!!
Minie, Marcel mówi że Klarcia ładna dziewczynka jesraż oczy szerzej otworzył niż dziub do cyca
Luna1993, Jeżowa, Achia, Emiilka, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hemoglobina glikowana przyszła. Ktoś sie pokusi o interpretację?
Wynik 4.5% przy normie 4.8-5.9%
Szacunkowy sredni poziom glukozy 82.45 mg/dl
Raczej spodziewałam się że będzie powyżej normy, a tu wynik jakby świadczył o częstej hipoglikemii. To by mi nawet pasowało do tej mojej porannej słabości - ja rano nie mogę sobie nawet sałtki pokroić, bo zaczynam się pokładać na blat. Jedyna opcja to szybko zalać płatki i dopiero na drugie śniadanie zjeść coś wymyślniejszego. Kurczaki, może powinnam wstawać o 3iej na nocną przekąskę? -
Minie Black wrote:Dziewczyny, bo ja dzisiaj też robiłam wyniki i wyszła mi krew w moczu, bardzo to lipa?
Do doktorka mojszego idę za tydzień dopiero.... -
nick nieaktualnyKurcze, nic nie czuje właśnie.... Robiłam ogólne badanie + osad, wszystko w normach, tylko ta krew w ogólnym.... Boję się, że to może wskazywać na cukrzyce (oczywiście dzięki dr google) jak w ciąży ze Staszkiem....
Jutro chyba siknę dodatkowo i zrobię posiew -
Minie Black wrote:Kurcze, nic nie czuje właśnie.... Robiłam ogólne badanie + osad, wszystko w normach, tylko ta krew w ogólnym.... Boję się, że to może wskazywać na cukrzyce (oczywiście dzięki dr google) jak w ciąży ze Staszkiem....
Jutro chyba siknę dodatkowo i zrobię posiew
Jeśli się boisz cukrzycy to zrób jutro przy okazji oddawania sika też hemoglobinę glikowaną i glukozę na czczo - niezłe jaja wychodzą! -
Minie, ja bym po prostu powtórzyła badanie jutro, tak jak piszesz i jak wynik będzie taki sam, to wtedy jakaś konsultacja na pewno.
Nika, ja oczywiście nie pomogę, bo ja się nie znam na niczym pożytecznym dla tego forum
Za to zajęcia z SR powinny się zacząć o 18, a jeszcze poprzednia grupa nie wyszła... Może to taki test czy mamy cierpliwość do karmienia piersią? -
Dziewczyny mam takie nerwy dzisiaj, ze szok !!!! Słuchajcie razem z eMkiem nie gadamy z jego siostra bo wcześniej ładnie mówiąc obrobila nam tyłki wcześniej pożyczyłam jej krzesełko po Olku do karmienia słuchajcie pojechaliśmy dzisiaj do brata emka i jego żona mówi ze siostra emka przywiozła do nich krzesełko i oczywiście rzucała głupoty tekstami żeby zadzwonic do braciszka i powiedzieć żeby przyszedł sprawdzić w jakim stanie jest krzesełko itp oczywiście było gadanie na nasz temat ... mój emek jest taki ze woli się nie odzywać a ja już mam zwyczajnie dosyć tego pierdzielenia kuzwa ile można tego słuchać długo to znosiłam ale teraz mam ochotę zadzwonic i powiedzieć ze sprawdziliśmy jak wyglada krzesełko ale powinno ono trafić do nas do domu i zamiast tego pierdolenia mogła by ladnie podziękować za pożyczenie ... myślicie ze mogę zadzwonic i jej to wygarnąć ??
Sorry jak pisze bez ładu ale mam mega nerwa ... -
StaraczkaNika wrote:Admirałka, polubiłam bo jakimś magicznym sposobem sprawiłas że zdjęcie Minie, króre mi się nie wyświetla, nagle pokazało się u Ciebie
Minie, śliczne dzieciątko
O jak fajnie
Co do ręczników, to my kupiliśmy kąpielowy dziecięcy w IKEI, ale jest całkiem sporych rozmiarów -
Rucola bardzo bym chciała żeby on zadzwonił ale on woli się wcale nie odzywać .. jest z trudnej rodziny jego mama zginęła w pożarze a ojciec ma nowa kobietę i całkiem inne życie ... woli nie mieć z nią kontaktu niż cokolwiek wyjaśniać
a mnie to denerwuje ze siostra w dodatku jest nastarasza ciagle ma coś do powiedzenia na nasz temat ja mam w tyłku niech na mnie sobie gada ale czemu na niego ? Nigdy nic jej nie zrobił ... mam ogromny żal
-
nick nieaktualnyPatrycja może odczekaj godzinę i zobacz czy nadal chcesz do niej dzwonić. Nerwy nie są dobrym doradcą...
Nie mam ortezy. Wyszło na to że chyba rozmiar był za mały. Na razie będę czekać dalej, mam nadzieję że sytuacja nie ulegnie pogorszeniu. Na razie jest bardzo ok.. oby tak zostało!
Byliśmy za to w akpolu, mamy butelki
A teraz jedziemy do Ikei
Widać/nie widać?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2bdd5ab3daf.jpgLuna1993, Rucola, Aga9090, Nadzieja22, Kaczorka, Lunaris, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja też jestem zdania, że jak ktoś nas wkurza to lepiej chwilę odczekać aż emocje opadną, napisać tutaj co i jak i poczekać. Może lepiej w ogóle nie poruszać tematu skoro to rodzina emka a on nie chce tego ruszać ?
Chce Was spytać czy to normalne, że mała ma czkawkę kilka razy dziennie? -
nick nieaktualny