Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Meśka wrote:Bajko gdybyś potrzebowała pomocy to ja chętnie. Wiem, że osobiście się jeszcze nie znamy ale nie jestem psychopatką i bardzo chętnie mogę wyjść na spacer jeśli będziesz potrzebować chwili dla siebie.
Ten zły czas w końcu minie, wiem że na razie to brzmi nieprawdopodobnie bo sama też o mało niewylądowałam w psychiatryku ale będzie lepiej -
Lamka, bo miałam tę samą co ostatnio
akurat mamy w roku 4 wesela i oprócz nas nikt nie pojawia się na więcej niż jednym, więc po prostu wykorzystuję na maksa jedyną elegancką sukienkę ciążową jaką kupiłam
Minie śliczna Klara! Dobrze, że wszystko u niej w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:25
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa widzę na szczęście
piękna Klara- gratuluję
MInie u Was też jest ze sprzęt zalezy od placówki luxmed? tam gdzie teraz chodze jest dobre usg, pan doktor wszyściutko nam pokazał. i próbuję znalezc termin na usg III trym właśnie w tej placówce a wyskakuje mi cały czas jedna najgorsza opcja i to u slabego lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:27
-
Lunka tak mi przykro, że ciagle coś się dzieje
Twój M naprawdę moim zdaniem nie zachowuje się jak facet tylko dzieciak
trzymaj się kochana, dobrze, że chociaż w tej sytuacji Twoja mama nie dokłada nerwów i wspiera a babcia z pewnością zrozumie, przecież kocha bardzo Ciebie i Tosię
Ps koleżanka chyba niewiele rozumie z tego co mówi mamaginekolog, bo to jest przecież straszna sytuacje gdzie dziecko będzie w szpitalu jeszcze przez kilka lub kilkanaście tygodni walczyć o zdrowie a ona w ostatnich tygodniach często powtarzała, że musi odpoczywać -
Dzięki, Lamuś. Już podesłałam mężowi - ja lepiej niech się nie uczę obsługi Aliexpress, bo to mogłoby nas zaprowadzić na skraj bankructwa
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Boję się tej hemoglobiny glikowanej. Doktor postanowił że póki co oszczedzi moją trzustkę i zamiast obciążenia glukozą najpierw zlecił takie coś
- ponoć to pokazuje poziom cukru we krwi w ciągu ostatniego pół roku... wyjdą na jaw wszystkie grzeszki!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie cudowna, prześliczna Klara
Ten dzień nie może być gorszy, jeszcze z kurierem zaliczyłam awanturę przez telefon. Czekam na zamówienie z gemini i już któryś raz dostaje od niego smsa, że nie było ze mną kontaktu telefonicznego i nie było mnie w domu. Paczka w punkcie odbioru. Zadzwoniłam do niego wściekła, że czekam od rana i jakoś nikt u mnie nie był i nie dzwonił więc co to za ściemy. Ten mi nawrzucał, że domofon mi nie dziala- jakoś jeszcze wczoraj działał. Rozłączył się w pół słowa, czekam na niego i zaraz z wielką przyjemnością się na gnojku wyżyje za wszystkich
Edit. Gnojek był, niby blok pomylił (już z 3 raz), opieprzyłam równoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:23
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, a z której firmy kurier?
Achia z tego co widzialam to woreczki mozna spokojnie dokupic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:48
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Luna, a z której firmy kurier?
Achia z tego co widzialam to woreczki mozna spokojnie dokupic.
wiem że można dokupić, może źle zadałam pytanienie wiem czy mieć je od razu w wyprawce na start, czy zobaczyć czy w ogóle zajdzie potrzeba ich kupowania.
-
Minie
śliczna folia Klary!
Luna miałam to samo z prezentem urodzinowy Franka. Był raz jak ja w sklepie byłam nie dzwonił nawet do mnie tylko smsa dostałam że mnie nie było i paczka w punkcie. Nerwa miałam że hej! Kurier z dpd nigdy tam nic nie zamówię! Niestety to była paczka z allegro i do mnie wybór nie należał. -
nick nieaktualny
-
Dla mnie najgorszy kurier to DHL.. kiedys bylismy caly dzien w domu a dostalismy powiadomienie, że nie zastał nas i paczka została przekierowana. Nie ma opcji, żeby dostać numer do kuriera a dzwoniąc do BOKu jest się obslugiwanym przez automat.
-
Oj nigdy w życiiu DHl jak mam wybór.
Z DPD jeździ zajebisty kurier, obcykany i jeszcze ładniutki jest.
U nas jeździ jeszcze coś takiego jak Geis czasami to to też masakra, niby awizo zostawił, a nic nie ma, zawsze ktoś w domu, a 4 próby doręczenia niby zrobił.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
A do mnie dzisiaj też przyszła paczka z dpd i rano dostaję smsa że kurier będzie dostarczał w danych godzinach i telefon do niego. Dzwonił do mnie czy będę i jak powiedziałam że nie i czy mógłby zostawić paczkę u ochrony budynku to nie było problemu...
-
nick nieaktualny