X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Bajko gdybyś potrzebowała pomocy to ja chętnie. Wiem, że osobiście się jeszcze nie znamy ale nie jestem psychopatką i bardzo chętnie mogę wyjść na spacer jeśli będziesz potrzebować chwili dla siebie.

Ten zły czas w końcu minie, wiem że na razie to brzmi nieprawdopodobnie bo sama też o mało niewylądowałam w psychiatryku ale będzie lepiej :)
    Z chęcią się możemy spotkać i pogadać na żywo, w końcu dzięla nas tylko osiedla a było by miło poznać koleżankę z forum :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, bo miałam tę samą co ostatnio :D akurat mamy w roku 4 wesela i oprócz nas nikt nie pojawia się na więcej niż jednym, więc po prostu wykorzystuję na maksa jedyną elegancką sukienkę ciążową jaką kupiłam :)

Minie śliczna Klara! Dobrze, że wszystko u niej w porządku <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:25

lamka lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa dalej mi zapodaj nie działa a w dodatku dzis nawet zdjęć nie widze, ze wierzę, ze Klara jest cudna!!!

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę na szczęście :) piękna Klara- gratuluję :) MInie u Was też jest ze sprzęt zalezy od placówki luxmed? tam gdzie teraz chodze jest dobre usg, pan doktor wszyściutko nam pokazał. i próbuję znalezc termin na usg III trym właśnie w tej placówce a wyskakuje mi cały czas jedna najgorsza opcja i to u slabego lekarza :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:27

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka tak mi przykro, że ciagle coś się dzieje :( Twój M naprawdę moim zdaniem nie zachowuje się jak facet tylko dzieciak :/ trzymaj się kochana, dobrze, że chociaż w tej sytuacji Twoja mama nie dokłada nerwów i wspiera a babcia z pewnością zrozumie, przecież kocha bardzo Ciebie i Tosię

Ps koleżanka chyba niewiele rozumie z tego co mówi mamaginekolog, bo to jest przecież straszna sytuacje gdzie dziecko będzie w szpitalu jeszcze przez kilka lub kilkanaście tygodni walczyć o zdrowie a ona w ostatnich tygodniach często powtarzała, że musi odpoczywać

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Lamuś. Już podesłałam mężowi - ja lepiej niech się nie uczę obsługi Aliexpress, bo to mogłoby nas zaprowadzić na skraj bankructwa ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Boję się tej hemoglobiny glikowanej. Doktor postanowił że póki co oszczedzi moją trzustkę i zamiast obciążenia glukozą najpierw zlecił takie coś :/ - ponoć to pokazuje poziom cukru we krwi w ciągu ostatniego pół roku... wyjdą na jaw wszystkie grzeszki!
    też mi to badanie robili, bo po odstawieniu metformaxu nawet po kanapce cukier leciał w kosmos. Takie badanie jest bezpieczniejsze przy cukrzycy w ciąży.

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Klarcia jest przecudna :-)

Minie Black lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie cudowna, prześliczna Klara <3 <3 <3

Ten dzień nie może być gorszy, jeszcze z kurierem zaliczyłam awanturę przez telefon. Czekam na zamówienie z gemini i już któryś raz dostaje od niego smsa, że nie było ze mną kontaktu telefonicznego i nie było mnie w domu. Paczka w punkcie odbioru. Zadzwoniłam do niego wściekła, że czekam od rana i jakoś nikt u mnie nie był i nie dzwonił więc co to za ściemy. Ten mi nawrzucał, że domofon mi nie dziala- jakoś jeszcze wczoraj działał. Rozłączył się w pół słowa, czekam na niego i zaraz z wielką przyjemnością się na gnojku wyżyje za wszystkich

Edit. Gnojek był, niby blok pomylił (już z 3 raz), opieprzyłam równo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:23

Minie Black lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna poczułaś się troche lepiej?:)

dziewczyny,czy kupując laktator zamawiałyście ską woreczki do przechowywania pokarmu? czy to można później dokupic jak zajdzie potrzeba?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jestem wstrętna, ale tak, ulzyłam sobie ;) w końcu płacę za kuriera, który ma obowiązek przynieść paczke pod drzwi, a nie gówniakowi się nie chce, bo 4 piętro

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, a z której firmy kurier?

Achia z tego co widzialam to woreczki mozna spokojnie dokupic. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:48

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma88 wrote:
    Luna, a z której firmy kurier?

Achia z tego co widzialam to woreczki mozna spokojnie dokupic. ;)

wiem że można dokupić, może źle zadałam pytanie :) nie wiem czy mieć je od razu w wyprawce na start, czy zobaczyć czy w ogóle zajdzie potrzeba ich kupowania.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ja nie kupowałam. Na poczatek mam jakieś 2 buteleczki, więc pewnie w nich przechowam jak będzie potrzeba a emek skoczy do sklepu i dokupi ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie <3 śliczna folia Klary!

Luna miałam to samo z prezentem urodzinowy Franka. Był raz jak ja w sklepie byłam nie dzwonił nawet do mnie tylko smsa dostałam że mnie nie było i paczka w punkcie. Nerwa miałam że hej! Kurier z dpd nigdy tam nic nie zamówię! Niestety to była paczka z allegro i do mnie wybór nie należał.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też z dpd, ale to zależy od kuriera, bo przed tym chodził kurier Mateusz (łojezu jakie on miał piękne oczy) i zawsze dzwonił tel przed przyjściem, pytał czy chce sprawdzić zawartość itp.

Lunaris, Jeżowa, Phnappy lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie najgorszy kurier to DHL.. kiedys bylismy caly dzien w domu a dostalismy powiadomienie, że nie zastał nas i paczka została przekierowana. Nie ma opcji, żeby dostać numer do kuriera a dzwoniąc do BOKu jest się obslugiwanym przez automat.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nigdy w życiiu DHl jak mam wybór.
    Z DPD jeździ zajebisty kurier, obcykany i jeszcze ładniutki jest. :D :D :D
    U nas jeździ jeszcze coś takiego jak Geis czasami to to też masakra, niby awizo zostawił, a nic nie ma, zawsze ktoś w domu, a 4 próby doręczenia niby zrobił.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Sanka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie dzisiaj też przyszła paczka z dpd i rano dostaję smsa że kurier będzie dostarczał w danych godzinach i telefon do niego. Dzwonił do mnie czy będę i jak powiedziałam że nie i czy mógłby zostawić paczkę u ochrony budynku to nie było problemu...

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z dhl zamawiałam raz, to dostałam smsa, że odebrałam paczkę, po czym kurier zadzwonił do drzwi, bez żadnego dzień dobry wepchnął paczkę w moje ręce i tyle go widziałam. Żadnego podpisu, nic

‹‹ 1649 1650 1651 1652 1653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ