Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Bajko gdybyś potrzebowała pomocy to ja chętnie. Wiem, że osobiście się jeszcze nie znamy ale nie jestem psychopatką i bardzo chętnie mogę wyjść na spacer jeśli będziesz potrzebować chwili dla siebie.

Ten zły czas w końcu minie, wiem że na razie to brzmi nieprawdopodobnie bo sama też o mało niewylądowałam w psychiatryku ale będzie lepiej :)
    Z chęcią się możemy spotkać i pogadać na żywo, w końcu dzięla nas tylko osiedla a było by miło poznać koleżankę z forum :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, bo miałam tę samą co ostatnio :D akurat mamy w roku 4 wesela i oprócz nas nikt nie pojawia się na więcej niż jednym, więc po prostu wykorzystuję na maksa jedyną elegancką sukienkę ciążową jaką kupiłam :)

Minie śliczna Klara! Dobrze, że wszystko u niej w porządku <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:25

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa dalej mi zapodaj nie działa a w dodatku dzis nawet zdjęć nie widze, ze wierzę, ze Klara jest cudna!!!

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę na szczęście :) piękna Klara- gratuluję :) MInie u Was też jest ze sprzęt zalezy od placówki luxmed? tam gdzie teraz chodze jest dobre usg, pan doktor wszyściutko nam pokazał. i próbuję znalezc termin na usg III trym właśnie w tej placówce a wyskakuje mi cały czas jedna najgorsza opcja i to u slabego lekarza :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:27

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka tak mi przykro, że ciagle coś się dzieje :( Twój M naprawdę moim zdaniem nie zachowuje się jak facet tylko dzieciak :/ trzymaj się kochana, dobrze, że chociaż w tej sytuacji Twoja mama nie dokłada nerwów i wspiera a babcia z pewnością zrozumie, przecież kocha bardzo Ciebie i Tosię

Ps koleżanka chyba niewiele rozumie z tego co mówi mamaginekolog, bo to jest przecież straszna sytuacje gdzie dziecko będzie w szpitalu jeszcze przez kilka lub kilkanaście tygodni walczyć o zdrowie a ona w ostatnich tygodniach często powtarzała, że musi odpoczywać

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Lamuś. Już podesłałam mężowi - ja lepiej niech się nie uczę obsługi Aliexpress, bo to mogłoby nas zaprowadzić na skraj bankructwa ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Boję się tej hemoglobiny glikowanej. Doktor postanowił że póki co oszczedzi moją trzustkę i zamiast obciążenia glukozą najpierw zlecił takie coś :/ - ponoć to pokazuje poziom cukru we krwi w ciągu ostatniego pół roku... wyjdą na jaw wszystkie grzeszki!
    też mi to badanie robili, bo po odstawieniu metformaxu nawet po kanapce cukier leciał w kosmos. Takie badanie jest bezpieczniejsze przy cukrzycy w ciąży.

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Klarcia jest przecudna :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie cudowna, prześliczna Klara <3 <3 <3

Ten dzień nie może być gorszy, jeszcze z kurierem zaliczyłam awanturę przez telefon. Czekam na zamówienie z gemini i już któryś raz dostaje od niego smsa, że nie było ze mną kontaktu telefonicznego i nie było mnie w domu. Paczka w punkcie odbioru. Zadzwoniłam do niego wściekła, że czekam od rana i jakoś nikt u mnie nie był i nie dzwonił więc co to za ściemy. Ten mi nawrzucał, że domofon mi nie dziala- jakoś jeszcze wczoraj działał. Rozłączył się w pół słowa, czekam na niego i zaraz z wielką przyjemnością się na gnojku wyżyje za wszystkich

Edit. Gnojek był, niby blok pomylił (już z 3 raz), opieprzyłam równo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna poczułaś się troche lepiej?:)

dziewczyny,czy kupując laktator zamawiałyście ską woreczki do przechowywania pokarmu? czy to można później dokupic jak zajdzie potrzeba?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jestem wstrętna, ale tak, ulzyłam sobie ;) w końcu płacę za kuriera, który ma obowiązek przynieść paczke pod drzwi, a nie gówniakowi się nie chce, bo 4 piętro

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, a z której firmy kurier?

Achia z tego co widzialam to woreczki mozna spokojnie dokupic. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:48

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma88 wrote:
    Luna, a z której firmy kurier?

Achia z tego co widzialam to woreczki mozna spokojnie dokupic. ;)

wiem że można dokupić, może źle zadałam pytanie :) nie wiem czy mieć je od razu w wyprawce na start, czy zobaczyć czy w ogóle zajdzie potrzeba ich kupowania.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ja nie kupowałam. Na poczatek mam jakieś 2 buteleczki, więc pewnie w nich przechowam jak będzie potrzeba a emek skoczy do sklepu i dokupi ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie <3 śliczna folia Klary!

Luna miałam to samo z prezentem urodzinowy Franka. Był raz jak ja w sklepie byłam nie dzwonił nawet do mnie tylko smsa dostałam że mnie nie było i paczka w punkcie. Nerwa miałam że hej! Kurier z dpd nigdy tam nic nie zamówię! Niestety to była paczka z allegro i do mnie wybór nie należał.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też z dpd, ale to zależy od kuriera, bo przed tym chodził kurier Mateusz (łojezu jakie on miał piękne oczy) i zawsze dzwonił tel przed przyjściem, pytał czy chce sprawdzić zawartość itp.

Lunaris, Jeżowa, Phnappy lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie najgorszy kurier to DHL.. kiedys bylismy caly dzien w domu a dostalismy powiadomienie, że nie zastał nas i paczka została przekierowana. Nie ma opcji, żeby dostać numer do kuriera a dzwoniąc do BOKu jest się obslugiwanym przez automat.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nigdy w życiiu DHl jak mam wybór.
    Z DPD jeździ zajebisty kurier, obcykany i jeszcze ładniutki jest. :D :D :D
    U nas jeździ jeszcze coś takiego jak Geis czasami to to też masakra, niby awizo zostawił, a nic nie ma, zawsze ktoś w domu, a 4 próby doręczenia niby zrobił.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Sanka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie dzisiaj też przyszła paczka z dpd i rano dostaję smsa że kurier będzie dostarczał w danych godzinach i telefon do niego. Dzwonił do mnie czy będę i jak powiedziałam że nie i czy mógłby zostawić paczkę u ochrony budynku to nie było problemu...

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z dhl zamawiałam raz, to dostałam smsa, że odebrałam paczkę, po czym kurier zadzwonił do drzwi, bez żadnego dzień dobry wepchnął paczkę w moje ręce i tyle go widziałam. Żadnego podpisu, nic

‹‹ 1649 1650 1651 1652 1653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ