Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanka czadowe to zdjęcie!!! A Mały to prawdziwy akrobata, zbieraj kase na rozwój sportowy
Aga kawał Faceta, dobrze się rozwija, łozysko podnosi się zgodnie z planem a szyjka... ja myslę, ze dasz radę to przeleżeć. Wiem, ze psychika siada od bezczynności ale masz wesoła gromadke, która na pewno poprawia Ci nastrój. Pamiętaj, to jest tylko chwila, tyle walczyłaś o Małego że te kilka tygodni nie sprawi róznicy w ogólnym rozrachunku
Lunaris, i tak źle i tak niedobrze. Ja jakbym poprosiła moją o pomoc to chętnie spałaby ze mną w sypialni albo w ogóle wyeksmitowałaby nas z emkiem z sypialni i spała z MłodymMyślę, ze jak Staś się urodzi to wszystko będzie wyglądało inaczej, ale fakt, takie testy są mocno irytujące. Zamiast wsparcia dostajemy durne porównania nie adekwatne do naszej sytuacji....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 11:42
Aga9090, Sanka, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAga a co jak łożysko się nie podniesie? Czy ma jeszcze na to czas? Najważniejsze że szyjka trzyma
Jeżowa a co lekarz na to? Taka uroda i już? Ja tak się tylko zastanawiam nad jednym. Poleżę sobie do końca września. Wtedy wstanę i pojadę 50 km na egzamin. Siedzenia na tyłku 2,5 godziny. Mam nadzieje, że wtedy ze mnie nie luną wody, bo chyba sie ze wstydu spalę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga kciuki żeby szyjka dalej trzymała.
Sanka- piękne zdjęcie
Ja po alergologu- spirometria wyszła lepiej niż ostatnio także git:)
W ogóle w Luxmedzie stałam najpeirw w kolejce przed wizytą, potem do laboratorium, potem znów przed spirometria( muszą ją w system wklepać)- wszędzie była jakaś tam kolejka, nie ja jedna w ciąży. No i gdzie mnie przepuścili? W barze mlecznym gdzie poszłam zjeść śniadanie ( byłam bez w końcu) jejku ale miałam ochotę na jajecznicę i kakao!Sanka, Aga9090, Luna1993, pilik, Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Sanka, ekstra zdjęcia! To Wam maluch zrobił psikusa, stwierdził poprostu, że Was oleje
Yos tak teraz sobie pomyślałam, że jutro jak będziesz na badaniach to możesz zrobić też mocznik. Od podwyższonego poziomu mocznika może być świąd. A kreatyninę robiłaś kiedyś?
Rucola, Sanka, Yoselyn82, pilik lubią tę wiadomość
-
Tak, Lunka, że taka uroda i że swędzenie, zwłaszcza zewnętrznych narządów płciowych można uznać za objaw ciąży, no świetnie... Biorę Hexatiab i kwas mlekowy na zmianę co drugi dzień, bo tak mi kazał, a jak już nie wytrzymuję tego swędzenia to doraźnie maść Clotrimazolum, bo - przepraszam za określenie - szczotką do butelek bym se mogła po Gertrudzie jeździć.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga łożysko ma jeszcze czas, może się przesunie.
fajnie, że z szyjką ok.
Sanka siusianie na usg zajebiste!
Kochane polecam przepiękną kołysankę, uczyliśmy się jej w poniedziałek na sr. http://nfm.wroclaw.pl/files/pospiewaj_mi_mamo/2014-09-22/male%20oczka%20zmruz.mp3
W ogóle na stronie narodowego forum muzyki w zakładce edukacja/ pośpiewaj mi mamo jest kilka ślicznych kołysanek, warto się nauczyć, jeśli ktoś chce śpiewać dziecku.
Jeżowa biedna!!! Nawet nie wiem co Ci poradzić, niestety nie znam żadnych cudownych sposobów, a na gertrudzie to już w ogóle ciężko eksperymentować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 11:56
Sanka, pilik lubią tę wiadomość
-
a właśnie Lamka dobrze, że mój mąż nie wie, gdzie mieszkasz, bo za te moje zakupy z Ali z Twojego polecenia ma chyba ochotę wjechać Ci na chatę hahaha!
też mieliśmy zajęcia z kołysanek, ale kurde byliśmy tylko na jednych... a moją ulubioną kołysanką jest "kołysanka dla okruszka", zawsze jak ją śpiewam do brzucha to mam ciarki, musiałam tylko na dziewczeńską wersję zamienićlamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa no wiesz co? Przekaż mu, że powinien mi wjechać na chatę z jakimś dobrym winem bezalkoholowym, bo dzięki mnie zaoszczędziliście dużo kasy, patrz np. sam laktator to już dwie stówki do przodu. Ja sobie wypraszam
P.s. Ja tak mężowi wyjaśniłam - stary, ten laktator co chciałam (lovi prolactis) kosztuje 300zł, a że zamówiłam tani z Ali i dobrałam do tego jeszcze milion niezbędnych pierdół robiąc zamówienie za 250zł, to uznajemy że te wszystkie pierdoły są w gratisie do laktatora i jeszcze pięć dyszek w kieszeni.#mistrzracjonalizacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 12:06
Rucola, Aga9090, Karma88, Siwulec, Jeżowa, golonat, pilik, olik321, Nadzieja22, Lunaris, JustynaG, Lena21, Bocianiątko, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Same piękne osóbki dziś na zdjęciach (i te młodziutkie i trochę starsze)
i dzieciątka w brzuszkach i poza i brzuszki też
Ja znowu z pytaniem. Otóż zbliża się zima i czas pomyśleć o jakimś wdzianku dla dziecka. I tu pojawia się dylemat - dla takiego roczniaka chodzącego to lepszy kombinezon jednoczęściowy czy lepiej spodnie+kurtka?
Bo w sumie to na zabawy na podwórku chyba lepszy kombinezon (nic się nie podwija), ale znowu jak zechcę zajść do jakiejś galerii to łatwiej ściągnąć kurtkę niż kombinezon.
No i mam problem :p -
Kaczorka ja myśle, ze spodenki z szelkami, takie wyższe w stanie, co by się śnieg się nie nasypał jak sie przewróci i na to kurteczkę
Aga9090, Kaczorka, Minie Black, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Kaczorka ja myśle, ze spodenki z szelkami, takie wyższe w stanie, co by się śnieg się nie nasypał jak sie przewróci i na to kurteczkę
No dobra. A pod takie spodnie to co się zakłada? Rajstopy, skarpetki?
Masakra z tym ubieraniem na zimę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://www.google.pl/search?q=kombinezon+smyk+sowa&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwirgYOchJLdAhWms4sKHftKCyYQ_AUIESgB&biw=393&bih=659#imgrc=bE6L65J9ShA-yM:
Ten mamy, zapodaj nie działa więc wrzucam linkKaczorka lubi tę wiadomość
-
malka kochana dzieki za informacje. Zrobie tez te badania. Kreatyninie mialam robiona pare lat temu a mocznika nie pamietam.
Aga trzymam kciuki zeby lozysko sie podnioslo i gratuluje udanej wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 12:22
Aga9090 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kaczorka ja używałam kombinezonu, a pod spód najczęściej normalnie to w czym chodziła czyli leginsy lub inne cienkie spodenki. Ja jakoś nie lubię dzieci w samych rajstopach, oczywiście pod sukienkę ok. Ale takie biegające maluchy w samych rajstopach i koszulkach wyglądają dla mnie strasznie
więc w konsekwencji mamy mało rajstop
-
Sanka gratuluje wizyty i jakie cudne fotki!!
ciesze sie ze wszystko jest dobrze
Achia ja mialam dwa razy robiona spirometrie raz jak bylam na oddziale plucnym a drugi raz jak szlam do alergologa. Ciesze sie ze lepiej wyszlo badania niz poprzednio. A powiec mi cos sie dzieje ze masz takie badanie zlecone?Sanka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnylamka wrote:Bambus: http://s.aliexpress.com/jQzyy2qY
Muślin: http://s.aliexpress.com/jIvUb6Z3
Mają mi przyjść gdzieś we wrześniu, także dam znać, ale przed zakupem robiłam research na grupie fb i miały bardzo dobre opinie.
Rucola wyglądacie fantastycznie!
Co do spania, my będziemy mieć dostawkę Chicco next to me i mam ogromną nadzieję, że się sprawdzi, bo nie mamy miejsca na normalne łóżeczko