Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej :*
Nika Renatka jest prześlicznamalutka laleczka
Jeżowa też tak mam jak sie z czegoś bardzo cieszę, że aż spać nie mogę, także doskonale rozumiem, to wielkie wydarzenie dla Waszej rodzinya jaka przyjemność z urządzania wszystkiego
Rucola może Lewko się już powoli układa do porodu i stąd takie pogorszenie Twojego samopoczucia? Niech jeszcze chwilę poczeka na Iui Bociusia
Olik, Justynka a te plecaki są zapinane do wózka za pomocą takich pasków ze sprzączką? Czy tylko się je jakoś zawiesza? Muszę ogarnąć ich rozmiar, ale chyba do mojego wózka lepiej pasuje torba niż plecak
Ja wczoraj zaliczyłam doła, uczę się ale mało co mi do głowy wchodzi. Rozwiązałam próbny o tylko 80 pkt. Czuję się jak debil, który chyba w ogóle nie powinien tych studiów skończyć. Wszyscy wokół już powtarzają materiał a ja nawet nie zdążę wszystkiego przerobić. Żałuję że się w lipcu nie uczyłam, ale w tym stresie naprawdę nie mogłamwiem, że nic się nie stanie jak nie zdam, ale będzie mi ogromnie wstyd
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Nika, a Renatka jest śliczna! Buziaki jak marzenie!
Luna, ja myślę, że "oglupienie" jest chwilowe! Zaraz się pozbierasz, a we wrześniu będziesz świętować!
Ja dzisiaj zaczęłam się martwić o mojego męża. Bardziej mnie jara wyprzedaż w castoramie niż jego. Jak żyć?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 08:48
-
Witam sie w ten piekny cieply dzien
Wlasnie jestem w przychodni i czekam na pobranie krwi. Ale jestem glodna..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aksamitnaa wrote:Ja coraz bliżej podglądu przed crio. Od tego esteogenu wyglądam i czuje sie jak hipopotam. W poniedziałek chyba zniose jajo
W końcu to żeński hormon
A zabierasz 1 czy 2 śnieżynki? -
Nika jeszcze co do wózka. W modelach z 2018 można wymienić koła na pompowane za około 200 zł. Nie wiem jak jest w modelach z 2017.
Luna trzeba dokupić haczyki do wózka lub sobie zrobić. Ja kupiłam w pasmanterii i Pani mi ładnie obszyla. Pozniej zrobie foto jak będziemy na spacerzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 08:58
Luna1993, StaraczkaNika, Rucola lubią tę wiadomość
-
Luna
Kto jak kto, ale Ty jesteś w pełni usprawiedliwiona że nie zakuwałaś i że teraz ciężko się skupić. Czasem jest tak, że cały świat nie sprzyja naszym planom i nie sposób je zrealizować.
Yoselyn
kup sobie słodki sok owocowy, cobyś potem nie zasłabła. Ja ostatnio zapomniałam i zamiast wracać do domu 15 minut to zeszła prawie godzina!Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Justyna piękna sesja a Ania sliczna
Nika super wieści!! i piekne zdjecia!!
Sanka bylas na Malcie? piekna wyspa a blue lagoon wymiata!
Amal brzuszek sliczny
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
olik321 wrote:Nika jeszcze co do wózka. W modelach z 2018 można wymienić koła na pompowane za około 200 zł. Nie wiem jak jest w modelach z 2017.
Luna trzeba dokupić haczyki do wózka lub sobie zrobić. Ja kupiłam w pasmanterii i Pani mi ładnie obszyla. Pozniej zrobie foto jak będziemy na spacerzeGorzej jak pojedziemy na stare miasto a tam bruk i kocie łby
Wolę nie czytać o tych różnicach między 2017 a 2018, bo mąż zamówił wózek dziś do śniadania, zanim zdążyłam z nim o tym pogadać. Także już po kwiatkachbędzie 2017 z empikowej promki
A na zdjęcie Twojego plecaka też chętnie zerknę!olik321 lubi tę wiadomość
-
Luna spokojnie, masz jeszcze troszke czasu zeby sie pouczyc i podgonic materia, na pewno zdasz egzamin spiewajaco!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Dzien dobry.
Minie kocham sklepy budowlane. Jestem w nich w raju!!!
Luna duzo stresu mialas na glowie i zrozumiale, ze jednak ta glowa krazy wokol innych tematow.
My wracamy od weterynarza po kontroli z kocurem.
Maz wreszcie poczul jakies kopniaczki od Emilki!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Pojechałam na glukozę. Udało mi się przysnąć i nie najeść się do rana. Wypiłem to paskudztwo teraz trzeba wytrzymać...
-
Luna- masz prawie miesiąc (ja pracując uczyłam się na egzamin 6 tygodni i też wszystkiego nie przerobiłam o czym Ci już pisałam wielokrotnie), więc trzaskaj testy na arslege do upadłego i dasz radę! :*
Rucola lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Justyna, musimy z Achią zrobić Ci wjazd na chatę jak będziesz już gotowa - zrobisz nam instruktaż z opieki nad dzieckiem a my się będziemy mogły pozachwycać
Daj znać jak będziesz czuła że masz na to siły i ochotę, bo wiem że po porodzie to różnie. Heh, ja to bym się najchętniej zabarykadowała w domu przed wszystkimi starszymi krewnymi przybywającymi z dobrą radą, póki nie nauczę się jako-tako ogarniać dziecko i siebie
Dzień dobry w 25tyg
Nie moglam wczoraj zasnąć, bo Młody tak się wiercił, kopał że szok. Zwłaszcza jak położyłam się na lewym boku- nie wiem czy mu się to nie podoba ale co zasnęłam to jego ruch mnie budził :p w końcu położyłam się na prawym- bo mogę prawda? Bo zgłupiałam w końcu. A dziś od rana to samo- na lewym jak leżę on się uaktywnia, a jak zmienie pozycję to już jest spokój. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?:p -
Siedzę sobie w naszej SR, jest tv jest wifi mam książkę tylko szwedzkiego stołu brak
Rucola lubi tę wiadomość
-
Lunaris, dziękujemy razem z Anastazja za patent z patyczkiem ❤
Teraz idziemy ode spać ostatnie trzy dni i noce.
Miłego dnia wszystkimLunaris, KateHawke, Bajkaaa, Kaczorka, Jeżowa, pilik, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Ewelcia cieszę się że pomogło
jeszcze trochę i takie metody nie będą potrzebne.
Już pół godziny mam za sobą. Młody szaleje jak po dopalaczach, jak mi się uda to może pierwszy film nagramYoselyn82, Achia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! My dziś idziemy na bilans 2-latka, to niesamowite jak ten czas leci!
Yos tak byłam, ale już dość dawno bo 7 lat temu. Piękna wyspa dla mnie dodatkowo z romantycznymi wspomnieniamimyślę że jeszcze kiedyś pojedziemy tam z Emkiem na krótki wypad we dwoje
Co do kupek - na fb mamy taką grupę do której mogą należeć tylko mamy lekarki i tam dziewczyny pisały że u niemowląt kp normą jest że kupki mogą być nawet co 3 tygodnie! Sama byłam zaskoczona że tak długo, ale oczywiście dotyczy to tych dzieci u których widzimy że nie ma w związku z tym żadnych brzuszkowych dolegliwości. Ja nic w tym temacie nie podpowiem mądrego bo u nas to mogłabym policzyć na palcach jednej ręki dni w ktôrych Ala nie zrobiła kupy, a tak to do tej pory normą są 2-3 dziennie.
Lunaris kciuki za glukozę, dobrze że będziesz to miała już za sobą!Lunaris lubi tę wiadomość