Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja za starych studenckich czasów dorabiałam w castoramie na fakturach i od tego czasu unikam marketów budowlanych jak się da!
A wiecie jak potwornie pogrubiają niebieskie ogrodniczki! Brrr!
Do tej pory mam pieczątkę "nie pozwolimy pobić naszych cen!"Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wrocilam do domu , zjem chyba konia z kopytami, ale mnie ssieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLunaris powodzenia ! :*
Achia możesz spać na którym boki chcesz
Reset ja się wcale nie dziwię, że w tak krótkim czasie udało Ci się tego nauczyć, z Twoją pamięcią to zrozumiałeja niestety mam ostatnio totalne zaćmienie
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris, mimo idealnych warunków (oprócz bufetu) i tak Ci współczuję
Chociaz sama własnie zajadam miodzik
A tak poza wszystkim zaczynam czuć stres, moja mama dalej nęka mnie telefonami, nic nie zrozumiała, brzuch boli mnie co chwilę, Lewcio jak na złość się nie rusza od dłuższego czasu i ogólnie jestem już zmęczona, co nie znaczy, ze marzę o porodzieLunaris lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lunka a moze bardziej się wyluzujesz jak najpierw przerobisz materiał a dopiero potem będziesz trzaskać testy? Ja mam taki schemat uczenia, ze zawsze musze przerobić materiał a dopiero potem od siebie wymagam. Ale to jestem ja#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mogę teraz potwierdzić, że CZUJĘ JUŻ NASZEGO MALUSZKA
Jestem już na 100% pewna, bo zdecydowanie przybrało na sile to smyranie i leciuśkie pukanieKurde, aż dziwnie że to JUŻ! Muszę się jakoś przyzwyczaić, bo naprawdę mega śmieszne uczucie, no nie wiem jak to określić
Jak bardzo aktywne może być dziecko w tym okresie? Bo póki co mi takie piruety robi, że aktywność chyba po tatusiu odziedziczyłoJuż zaczynam sobie współczuć na przyszłość
Lunaris powodzenia!Kaczorka, Yoselyn82, Siwulec, Jeżowa, Rucola, pilik, Lusesita, Lunaris, KateHawke, Aga9090, malka, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola zawsze się uczyłam w taki sposób jak Ty, ale z racji tego, jak mało czasu zostało robię też ogólne testy, żeby mieć chociaż rozeznanie ile pamiętam ze studiów itp. a tak to przerabiam ustawę/kodeks z podręcznika i wtedy robię testy tylko do niego. Z takich bloków tematycznych mam ok 80% więc jakbym zdążyła przerobić wszystko do dnia egzaminu to mam szanse to zdać. Już od 8 się wzięłam do roboty, bo moja ambicją strasznie ucierpi jak zabraknie mi parę pkt
-
Malka dzięki, że pytasz, całkiem dobrze - dziś była piękna noc Franio spał od 21:30 do 4:30 a później jeszcze do 7 drzemał choć już coś mruczał pod noskiem
z miłych spraw to dotarł garnitur na chrzest, jak Franio będzie w dobrym humorze to przymierzymy dziś
Tez mnie zafascynowało pojęcie strzelającej kupy bo mam wrażenie, że moje dziecko tylko taka robizawsze go słychać na pol domu :p myślałam, że to normalne taka ze mnie doinformowana matka
A jak u Was? Miałam Cię już ostatnio pytać w którym szpitalu w końcu rodziłaś?
Niestety się nie załapałam na zdjęcia dzieciaczków
Nika super wieści, powiedz koniecznie M że z pozycji na jeźdźca nici
Flo ja Ci się nie dziwie, że tak uwielbiasz ten czas, czekałaś na to wiele lat i teraz delektuj się chwilą
Lunka powodzenia w nauce, pamiętaj że nasze kciuki maja moc
Rucolka zobacz co znajaclam w coccodrillo :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b92ec251639.png
Summer musiałam zrobić screena dla Ciebieczy tylko mnie molestuja tego typu reklamy?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf919f278d5c.png
Rucola, pilik, Flowwer, malka, lamka lubią tę wiadomość
-
Lunaris - chyba chodzisz do tej samej szkoły rodzenia co jedna z moich listopadowych dziewczyn
też miała tak wszystko na wypasie
Ja się bardzo bałam tego badania ba tymczasem glukoza smakowała jak lemoniada, tylko trochę bardziej intensywnie
Lusesita - już wczoraj miałam pisać, że Twoje dziewczynki są w jakiś sposób do siebie podobnemyślę, że jak Dominika podrośnie to będzie to bardziej widać. Ale córcie super
A dla tych, które pragną wydać trochę kasy lub dokupić coś dla maluchów - jeśli macie kartę do Smyka, to do niedzieli jest 20% rabatu na kolekcję jesień/zimaLusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Rucola zawsze się uczyłam w taki sposób jak Ty, ale z racji tego, jak mało czasu zostało robię też ogólne testy, żeby mieć chociaż rozeznanie ile pamiętam ze studiów itp. a tak to przerabiam ustawę/kodeks z podręcznika i wtedy robię testy tylko do niego. Z takich bloków tematycznych mam ok 80% więc jakbym zdążyła przerobić wszystko do dnia egzaminu to mam szanse to zdać. Już od 8 się wzięłam do roboty, bo moja ambicją strasznie ucierpi jak zabraknie mi parę pkt
Luna, ja Cię zaklinam ponownie - nie przerabiaj ustaw/ kodeksów, to nie ten egzamin! Też zawsze się uczyłam tak jak piszecie z Rucolą, ale tu kluczem do sukcesu jest po prostu wytrenowanie mózgu w rozwiązywaniu tych pytań (już Ci kiedyś pisałam, że ja przerobiłam ponad 11 tyś pytań w te 6 tygodni i wystarczyło. Pół kodeksu i pół ustawy nie czytałam, jedynie raz pobieżnie Heliosz, a to i tak nie całą).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja czekam na male kompniaczki, juz odliczam dni
Rucola, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyReset nie krzycz na mnie, bo przecież napisałam że czytam z podręcznika= Heliosz, przecież żadnej zdrowo myślący człowiek nie czyta tych ustaw na tym etapie
uczę się tak jak kazałaś, najpierw Heliosz w wtedy test z bloku tematycznego :*
reset lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Ja czekam na male kompniaczki, juz odliczam dni
-
Luna1993 wrote:Reset nie krzycz na mnie
Na ciężarną? Nigdy
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.