Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dawno brzuszka nie cykałam - 24+1
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42781db9bca5.jpg
Patrycja20, Achia, Yoselyn82, Kaczorka, Luna1993, Jeżowa, veritaserum, StaraczkaNika, Lusesita, Emiilka, Rucola, lamka, olik321, emi2016, Bajkaaa, Aga9090, KateHawke, Siwulec, Nadzieja22, Fozzie Bear, Tosia2323, JustynaG, Morusek, Lena21, Lunaris, Angelika83 lubią tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lamka, nie wiem co się dzieje, bo gdzieś przegapiłam posta, ale trzymam kciuki, żeby się dobrze skończyło.
Dzięki dziewczyny za komplementy
pomysł wyszedł przypadkiem wczoraj, bo teściowa napisała mi życzenia dla Feli na drugi miesiąc życia
i żeby jej podziękować to zrobiłam fotkę.
Ten czas leci strasznie szybko, dwa miesiące nie wiem kiedy minęły. Pamiętam jak dziewczyny robiły testy a już urodziły albo mają rodzić na dniach! W szoku jestem

-
Rucola to może być zwykła sapka niemowlęca.
Jesli nie ma kataru to pewnie to. Zawsze możesz do poloznej srodowiskowej zadzwonić jesli Cię to niepokoi.
Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
U nas najpierw było współczucie, że druga córkę będziemy mieli. No bo taka szkoda, że nie parka... żal. Szlag mnie trafial. Zawsze mówiłam, że chciałam drugie dziecko, a nie konkretnie córkę/ syna.
Teraz z kolei gadka, że kiedy trzecie? Bo przecież do 3 razy sztuka i może synek będzie.
Nosz kurrrr.... -
Dla mnie ktoś, kto wybrzydza czy dziewczynka czy chłopczyk jest niespełna rozumu... Jak upośledzonym człowiekiem trzeba być żeby sobie "życzyć" czy u siebie czy kogoś konkretną płeć...
Karma88, Lusesita, summer86, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyMam koleżankę któa ma 3 synów,więc podejrzewam, że dostawała komentarze w stylu "że czas na córkę", choć teraz częściej zdarzają się oczywiście wstawki o 500+. ludzie zawsze coś znajdą do powiedzenia..
ja mam 2 siostry- kiedyś chyba się tak nie komentowało-bo np nigdy nie usłyszałam pytania czy chciałabym mieć brata albo coś w tym stylu. i wiecie co? nawet nigdy do głowy mi nie przyszło czemu mam dwie siostry a nie mam brata :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 09:58
-
nick nieaktualny
-
Karma - piękny brzuszek

Malka - Fela jest prześliczna !!! I jakie ma usteczka
Cudo po prostu !
Mojemu eMkowi też współczuli córki mimo, że to nasze jedyne dziecko
Chyba każdy mężczyzna "musi" mieć syna i już
A on jest taki w Łucji zakochany, i ona tak się cieszy jak go widzy, że to jakaś bajka ! Ale polecam angażować tatusiów od samego poczatku do opieki - to procentuje w przyszłości - i nie dajcie sobie wmówić, że on "nie potrafi"
My mamy taką zasadę od pierwszej kąpieli - że kąpielą zajmuje się tylko i wyłącznie eMek, wiadomo że jak trzeba w ciągu dnia umyć - to to robię, ale zdarzyło się tak do tej pory 4 razy
Myślę, że dzięki temu nei bał ię "obsługi" dziecka, bo od razu był skok na głęboką wodę
Polecam Wam tą kąpiel złożyć na barki tatusiów
W sumie to od jakichś 2 miesięcy wieczorne usypianie też spadło na eMka - nei dziwne, że później mam opinię leniwej - w końcu większość ojców leży przed telewizorem, a matka polka ma za...dalać ;P A ja mam czas na czytanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 10:09
Karma88, malka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżartujesz? chyba bym już sie do teścia nie odezwałaLuna1993 wrote:Nam teść powiedział niby w formie żartu, że się bardzo cieszy, że emka siostra jest w ciąży, bo może wreszcie dziadkiem zostanie. Zabolało, bo to było akurat przed naszą wizyta w Łodzi

Emi- mój mąż w szkole rodzenia wyrywał sie i do przzewijania i do kąpieli lalek więc biorę to za dobry znak
zwłaszcza że mówi że pewnie że będzie kąpał
emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma śliczny masz brzuszek i po raz kolejny powtórzę, że boska figurę

Ja się powstrzymuje zeby nie wrzucić zdjęcia brzuszka, ale to jutro kończymy 35 tc
Achia kochana nie żartuje, jak się okaże że będą mieli syna, a teść znów głupio zazartuje, to i jego uświadomie przy wszystkich, że moze już by miał wnuka wczesniej, gdybym nie poroniła. Może jak się zawstydzi to pomyśli, że też mamy uczucia
Fajnie że emek taki chętny do kąpieli, to naprawdę super komfort mieć chwilę wieczorem dla siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 10:15
-
nick nieaktualnyNo cóż mój wujek jak powiedzieliśmy że będziemy mieć córkę a nie syna to skomentował to na zasadzie " ach w tej rodzinie to samymi slepakami strzelają ". Bez komentarza...
Mój tato też był trochę rozczarowany że nie jest to chłopiec przyznam szczerze. -
Mój nie chciał kąpać na początku, ale ja "zła i niedobra" wciskałam mu dziecko i mówiłam, że teraz jest chwila dla nich

Nie mówię, żebyście scedowały akurat kąpiele na eMków - ale dobrze jest dać im coś co będzie chwilą tylko dla nich, a siebie odciążyć
Polecam
Achia, veritaserum, lamka, JustynaG, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane!
Malka cudowna Fela! Oprócz jej pięknej twarzyczki to ogólnie całe zdjęcie mi się bardzo podoba, czym robiłaś?
Lamka przykro mi z powodu taty, trzymam mocno kciuki za jak najbardziej pozytywne wieści. I oczywiście jak już będziesz coś wiedziała i będziesz chciała się podzielić tą informacją, to czekamy...
Summer też uważam, że comiesięczne zdjęcia to super pomysł, tak jak mówisz, czas szybko leci i łatwo coś przegapić, a takie zdjęcia to fajna dokumentacja wzrostu dziecka
ja planuję kupić taką matę, na której można zaznaczać wiek dziecka 
Odnośnie płci to u nas najgłośniej współczuł córki mojemu mężowi bezdzietny wujek... On ogólnie mi mocno działa na nerwy w ciąży
tak czy inaczej uważam takie komentarze są wysoce niekulturalne, nie ma lepszej i gorszej płci, albo płci dziecka, którą się będzie bardziej kochać...
Ja się dziś zważyłam i zbliżamy się do 80kg, tak więc tego
mam nadzieję, że nie zobaczę jednak tej 8 z przodu! Oby 
A to my na początku 35 tygodnia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24d4079a9fce.jpg
Miłego dnia!
Patrycja20, Luna1993, Achia, Kaczorka, Aga9090, Siwulec, KateHawke, Nadzieja22, Yoselyn82, Lusesita, olik321, lamka, StaraczkaNika, Fozzie Bear, Malwas, JustynaG, Rucola, emi2016, Emiilka, Morusek, Lena21, Lunaris, pilik, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Nie ma sensu się denerwować i szarpać sobie nerwów na głupie gadanie ludzi, bo zawsze będą pieprzyc głupoty, najważniejsze to robić swoje i się w ogóle nie przejmować. Ale wiadomo, takie komentarze że strony osób najbliższych zawsze bolą, bo to od nich powinniśmy otrzymywać wsparcie.
Co do życzenia sobie płci ostatnio oglądałam taki program o in vitro w Stanach i wyobraźcie sobie, że ludzie nie tylko wybierają płeć dziecka ale równiez maja życzenia co do wysokości potomka np, bo chcieliby mieć syna koszykarza albo dziewczynkę niebeiskooka blondynkę. To jest dopiero chore.
Emi świetny pomysł na zaciesnienie więzi ojca z dzieckiem
Karma śliczny brzucholek

Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyJeżowa wyglądasz obłędnie !
jakie Wy macie piękne brzuszki, aż zazdroszczę, że mój taki lichy. na wagę bym nie patrzyła, bo w ogóle nie widać dodatkowych kg oprócz cudownego brzuszka
Zetknęłam na te maty do zdjęć, są super
ale drogie jak byk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 11:02
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa- chciałam napisać to samo co Luna
wyglądasz suuuuuperrr 
ja mam na liczniku 72 kg..ale pocieszyły mnie wczoraj dziewczyny w pracy- nie widziały mnie ze 2 mce? i mówią że nie widać nic żebym przytyła oprócz brzuszka- a wiem że gdyby coś by powiedziały bo prosiłam o szczerość
Luna- ja chyba bede korzystac z aplikacji do zdjęć do liczenia i pokazywania m-cy życia
albo samemu tez mozna coś ciekawego ułożyć z rzeczy dostępnych w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 11:05
Luna1993, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Rucola, moja Ania chrumka jak chce mocno jeść.
już w szpitalu szukala mordka piersi i chrumkala
Rucola lubi tę wiadomość