X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Jeżowa wyglądasz obłędnie ! <3 jakie Wy macie piękne brzuszki, aż zazdroszczę, że mój taki lichy. na wagę bym nie patrzyła, bo w ogóle nie widać dodatkowych kg oprócz cudownego brzuszka

Zetknęłam na te maty do zdjęć, są super <3 ale drogie jak byk
    Luna patrzyłam na te maty na aliexpress i znacznie taniej można kupić :).

Wydaje mi się, że taki pomysł też jest fajny :) znalezione na pinterest
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6d0e5cd33ae.jpg

Luna1993, Kaczorka, Achia, Karma88, malka, KateHawke, emi2016 lubią tę wiadomość

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wyglądacie jak zawsze - zjawiskowo <3

Komentarzami się nie przejmujcie :* ja tez usłyszałam ze staram się o kartę dużej rodziny.. a szefowa nawet zapytała czy to była wpadka! Ale zlewam takie teksty, tłumacząc sobie ze nie będę się zniżać do poziomu osób które maja tupet takie słowa wypowiadać ;)

Jezowa to już 35tc ?!!!! Ja pierdziu, Ty zaraz rodzisz :)

Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje dzisiaj mija 5 miesiecy od kwalifikacji, jakos mi sie ciagnie to wszystko :)

Jeżowa wyglądasz przeslicznie :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wow, ale seksowna mamuśka <3 i w ogóle nie wyglądasz na tę wagę.

Jeszcze nie mam informacji odnośnie TK taty, ale na pewno Wam napiszę.

Za to wróciłam z upuszczania krwi (morfo + potas + przeciwciała). Mają do mnie dzisiaj dzwonić odnośnie USG, dziewczyna z recepcji spisała sobie moje możliwości dniowo-godzinowe i czekam na info, a jak się nie odezwą to ciężarna z kolejki kazała mi dzwonić na infolinię (podobno miała taką samą sytuację i wszystko jej się udało załatwić przez infolinię).

Achia niedługo III trymestr ;-)

Luna teściu za przeproszeniem po**bany, podobnie jak reszta imbecyli, którzy mają problem do płci dziecka.

Jeżowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka- trzymam kciuki żeby znaleźli jakiś dogodny termin! a wytłumaczyli czemu odwołali w ogóle?

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pierdzielenie o tym że jak jest wnuk to mama mamy nie jest babcią tylko żoną dziadka i na odwrót- jak dziewczynka to nie dziadek tylko mąż babci to i mnie wkurza :/
    No ale starsze pokolenie ma swoje przesądy i powiedzonka i nic na to nie poradzimy.

Ja się nie spotkałam z komentarzami co dk płci dziecka - tzn wszyscy pytają, uśmiechają się i gratulują. Mąż tak jak ja - zachwycony że PRAWDZIWE DZIECKO! a płeć to już mało istotna :) Zresztą wiem, że z dziewczynką też będzie miał dobre układy. No ì wszyscy chyba sie domyslają że było ciężko chociaż z tym jednym i cieżko wymagać od nas więcej ;) Nswet tego juz sie po nas nie spodziewali.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Lamka- trzymam kciuki żeby znaleźli jakiś dogodny termin! a wytłumaczyli czemu odwołali w ogóle?
    Lekarka zgłosiła nieobecność tego dnia.

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa - jest moc! Przepięknie!

Jeżowa lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmienie dziecka, któremu wyszły górne zęby to jakaś masakra.. Aluśka najpierw musi mnie użreć a później dopiero ciągnie. Dziś poszła pierwsza krew :/

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wspolczuje ! I fajna fota :D

Kaczorka lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję, ale to te zdjęcia wychodzą tylko tak korzystnie :D akurat Lamka i Fozzie mnie widziały na żywo i tylko są uprzejme, bo jednak salceson trochę że mnie :D

Z dobrych informacji - udało mi się znaleźć małą czarną na sesję, dokupiłam sweterek, dumam nawet nad kapeluszem, haha :D bo ja bym bardzo chciała, żeby sesja wyglądała na jesienną, skoro Agatka to jesienne dziecko :) pewnie w weekend będzie 30 stopni we Wrocławiu i się usmażę :P

Kaczorka no zobacz, a mówią, że dzieci chowają ząbki! Współczuję, nie wyobrażam sobie, jak niekomfortowe to musi być :(

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa, Karma piękne macie brzuchy i figury :)

Rucola, tak jak dziewczyny piszą, to jest sapka. Feli do teraz się czasem zdarza jak jej mleko gdzieś poleci nie tam gdzie powinno.

Jeżowa, zdjęcie robiłam telefonem i obrobiłam w aplikacji do zdjęć z Googla. A kolaż zrobiłam w jakiejś aplikacji, której nawet nazwy nie znam.

Komentarze odnośnie płci są nie na miejscu. U nas nikt na szczęście nie komentował, wszyscy się cieszyli.

Kaczorka nie strasz tym gtuzieniem! Już się boje ;) :/

U nas dzisiaj intensywny dzień. Wyszliśmy rano na szczepienie na 8. Fela jakoś przeżyła, nawet nie najgorzej. Przy okazji się dowiedziałam, że już ma 5kg :)
    I ogólnie jestem dzisiaj pod mega pozytywnym wrażeniem służby zdrowia! Serio. Poszłam do mojego lekarza rodzinnego po skierowanie na usunięcie znamion. Dał skierowanie bez problemu więc pojechałam się zapisać do poradni chirurgicznej. Jakimś dziwnym trafem się okazało, że nie ma kolejki i że mogę wejść od razu na konsultację nie umawiając się na żaden odległy termin. Weszłam i ten chirurg od razu mi usunął te znamiona. O 11.30 byłam w domu po wszytskim i zdąrzyłam przed kurierem, który mi przywiózł paczkę z Gemini :)
    Fela tylko jakaś śpiąca dzisiaj. Nie wiem czy to po tej szczepionce, czy poprostu taki dzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 13:08

Jeżowa, Rucola, summer86, Aga9090, Lusesita lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer i nas parę dni temu zaczęły się zielone kupy. Pediatra tylko spytała czy są ze śluzem i czy są jakieś inne objawy. Śluzu trochę jest, ale nic innego się nie dzieje to kazała tylko podawać probiotyk.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • summer86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, dlatego ja cos czuję że na tym etapie pożegnamy się z kp.. A nowy avek śliczny :)

Kaczorka lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis- mam pytanie odnośnie chusty :)
    Możesz coś powiedzieć o little frog
    Rozmiar 4,2 m.
    Splot jodełkowy.
    Skład 100% bawełna?
    To prawda że ona się kurczy po praniu i lepiej wybrać 4,6?

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa jak z Ciebie jest salceson to ze mnie baleron :D pięknie i kwitnąco wyglądasz <3

Dzień dobry wszystkim i miłego dnia <3

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka Twoja historia ze służbą zdrowia brzmi jak z jakiejś akcji promocyjnej NFZ :D faktycznie szybciutko załatwiałaś wszystko, nic, tylko się cieszyć :) A Fela pewnie taka spokojna albo po tej szczepionce, albo wyczuwa podniosłość dnia i Ci nie przeszkadzała :D

Kate dobra, to odwołuję mój salceson, a Ty odwołasz baleron i obie będziemy sexy :D

Luna zgadzam się co do mat, że tanie nie są, ale jak pomyślę o tym, przez jak długi czas będę jej użytkować, to jestem gotowa usprawiedliwić ten zakup przed moim sumieniem (oraz mężem) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 13:25

malka, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, wszytskie nowe chusty mogą się skurczyć po pierwszym praniu. Nawet jest to w instrukcji napisane, ale ona też często realnie są trochę dłuższe niż to co jest podane przez producenta, więc jak się skurczy to wychodzi te 4,2.

Achia lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Achia, wszytskie nowe chusty mogą się skurczyć po pierwszym praniu. Nawet jest to w instrukcji napisane, ale ona też często realnie są trochę dłuższe niż to co jest podane przez producenta, więc jak się skurczy to wychodzi te 4,2.
    Bo właśnie nie wiem czy brać 4,2 czy 4,6 :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ja jak kupiłam tego mojego Cube'a to mi sprzedawczyni napisała, że 4,2 ma od nowości ponad 4,5m, więc mam nadzieję, że nawet eMek się dowiąże ;-)

Jeżowa nie zauważyłam baleriny ani salcesonu, wg mnie wyglądasz super i na żywo i na zdjęciu.

‹‹ 1763 1764 1765 1766 1767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ