Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna patrzyłam na te maty na aliexpress i znacznie taniej można kupićLuna1993 wrote:Jeżowa wyglądasz obłędnie !
jakie Wy macie piękne brzuszki, aż zazdroszczę, że mój taki lichy. na wagę bym nie patrzyła, bo w ogóle nie widać dodatkowych kg oprócz cudownego brzuszka
Zetknęłam na te maty do zdjęć, są super
ale drogie jak byk
.
Wydaje mi się, że taki pomysł też jest fajny
znalezione na pinterest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6d0e5cd33ae.jpg
Luna1993, Kaczorka, Achia, Karma88, malka, KateHawke, emi2016 lubią tę wiadomość

Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Dziewczyny wyglądacie jak zawsze - zjawiskowo

Komentarzami się nie przejmujcie :* ja tez usłyszałam ze staram się o kartę dużej rodziny.. a szefowa nawet zapytała czy to była wpadka! Ale zlewam takie teksty, tłumacząc sobie ze nie będę się zniżać do poziomu osób które maja tupet takie słowa wypowiadać
Jezowa to już 35tc ?!!!! Ja pierdziu, Ty zaraz rodzisz
Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kochane moje dzisiaj mija 5 miesiecy od kwalifikacji, jakos mi sie ciagnie to wszystko

Jeżowa wyglądasz przeslicznie
Jeżowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyJeżowa wow, ale seksowna mamuśka
i w ogóle nie wyglądasz na tę wagę.
Jeszcze nie mam informacji odnośnie TK taty, ale na pewno Wam napiszę.
Za to wróciłam z upuszczania krwi (morfo + potas + przeciwciała). Mają do mnie dzisiaj dzwonić odnośnie USG, dziewczyna z recepcji spisała sobie moje możliwości dniowo-godzinowe i czekam na info, a jak się nie odezwą to ciężarna z kolejki kazała mi dzwonić na infolinię (podobno miała taką samą sytuację i wszystko jej się udało załatwić przez infolinię).
Achia niedługo III trymestr
Luna teściu za przeproszeniem po**bany, podobnie jak reszta imbecyli, którzy mają problem do płci dziecka.
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To pierdzielenie o tym że jak jest wnuk to mama mamy nie jest babcią tylko żoną dziadka i na odwrót- jak dziewczynka to nie dziadek tylko mąż babci to i mnie wkurza

No ale starsze pokolenie ma swoje przesądy i powiedzonka i nic na to nie poradzimy.
Ja się nie spotkałam z komentarzami co dk płci dziecka - tzn wszyscy pytają, uśmiechają się i gratulują. Mąż tak jak ja - zachwycony że PRAWDZIWE DZIECKO! a płeć to już mało istotna
Zresztą wiem, że z dziewczynką też będzie miał dobre układy. No ì wszyscy chyba sie domyslają że było ciężko chociaż z tym jednym i cieżko wymagać od nas więcej
Nswet tego juz sie po nas nie spodziewali.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję, ale to te zdjęcia wychodzą tylko tak korzystnie
akurat Lamka i Fozzie mnie widziały na żywo i tylko są uprzejme, bo jednak salceson trochę że mnie 
Z dobrych informacji - udało mi się znaleźć małą czarną na sesję, dokupiłam sweterek, dumam nawet nad kapeluszem, haha
bo ja bym bardzo chciała, żeby sesja wyglądała na jesienną, skoro Agatka to jesienne dziecko
pewnie w weekend będzie 30 stopni we Wrocławiu i się usmażę 
Kaczorka no zobacz, a mówią, że dzieci chowają ząbki! Współczuję, nie wyobrażam sobie, jak niekomfortowe to musi być
-
Jeżowa, Karma piękne macie brzuchy i figury

Rucola, tak jak dziewczyny piszą, to jest sapka. Feli do teraz się czasem zdarza jak jej mleko gdzieś poleci nie tam gdzie powinno.
Jeżowa, zdjęcie robiłam telefonem i obrobiłam w aplikacji do zdjęć z Googla. A kolaż zrobiłam w jakiejś aplikacji, której nawet nazwy nie znam.
Komentarze odnośnie płci są nie na miejscu. U nas nikt na szczęście nie komentował, wszyscy się cieszyli.
Kaczorka nie strasz tym gtuzieniem! Już się boje

U nas dzisiaj intensywny dzień. Wyszliśmy rano na szczepienie na 8. Fela jakoś przeżyła, nawet nie najgorzej. Przy okazji się dowiedziałam, że już ma 5kg
I ogólnie jestem dzisiaj pod mega pozytywnym wrażeniem służby zdrowia! Serio. Poszłam do mojego lekarza rodzinnego po skierowanie na usunięcie znamion. Dał skierowanie bez problemu więc pojechałam się zapisać do poradni chirurgicznej. Jakimś dziwnym trafem się okazało, że nie ma kolejki i że mogę wejść od razu na konsultację nie umawiając się na żaden odległy termin. Weszłam i ten chirurg od razu mi usunął te znamiona. O 11.30 byłam w domu po wszytskim i zdąrzyłam przed kurierem, który mi przywiózł paczkę z Gemini
Fela tylko jakaś śpiąca dzisiaj. Nie wiem czy to po tej szczepionce, czy poprostu taki dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 13:08
Jeżowa, Rucola, summer86, Aga9090, Lusesita lubią tę wiadomość

-
Kaczorka, dlatego ja cos czuję że na tym etapie pożegnamy się z kp.. A nowy avek śliczny
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malka Twoja historia ze służbą zdrowia brzmi jak z jakiejś akcji promocyjnej NFZ
faktycznie szybciutko załatwiałaś wszystko, nic, tylko się cieszyć
A Fela pewnie taka spokojna albo po tej szczepionce, albo wyczuwa podniosłość dnia i Ci nie przeszkadzała 
Kate dobra, to odwołuję mój salceson, a Ty odwołasz baleron i obie będziemy sexy
Luna zgadzam się co do mat, że tanie nie są, ale jak pomyślę o tym, przez jak długi czas będę jej użytkować, to jestem gotowa usprawiedliwić ten zakup przed moim sumieniem (oraz mężem)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 13:25
malka, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość
-
Achia, wszytskie nowe chusty mogą się skurczyć po pierwszym praniu. Nawet jest to w instrukcji napisane, ale ona też często realnie są trochę dłuższe niż to co jest podane przez producenta, więc jak się skurczy to wychodzi te 4,2.
Achia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBo właśnie nie wiem czy brać 4,2 czy 4,6 :pmalka wrote:Achia, wszytskie nowe chusty mogą się skurczyć po pierwszym praniu. Nawet jest to w instrukcji napisane, ale ona też często realnie są trochę dłuższe niż to co jest podane przez producenta, więc jak się skurczy to wychodzi te 4,2.
-
nick nieaktualny