Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamka kciuki mocne za tatę i oby wyniki wyszły dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 15:38
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cudne macie brzuszki
Niedługo pewnie wstawię swój, bo już powoli zaczyna się pokazywać 
Maluch sporo się rusza, czasem aż się wystraszę gdy poczuję
Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić.
Malka Fela jest przesłodka
Rucola śliczny synek
malka lubi tę wiadomość
-
Rucola, Lewcio jest cudowny! Mleczko mamy pomaga ponoć najlepiej jeśli chodzi o zmiany skórne. I mąka ziemniaczana. Ale muszę zapytać... Tak zimno u Was, że ubrany jak na zimę?

Summer myśmy mieli większość szczepień już dwa tygodnie temu. Następna seria jest po 6 tygodniach. Dzisiaj mieliśmy tylko pneumokoki, bo ostatnio nie mieli szczepionki w przychodni.
A ja mam problem z moimi nowymi szwami
oczywiście wlazlam po zabiegu zaraz pod prysznic bo byłam cała umazana z krwi. Chirurg założył mi cześć zwykłych szwów i część takich plasterków. Mówił że mogę normalnie się myć. Tylko że z jednej rany ten plasterek się odkleił i rana się trochę rozeszła. Macie jakieś rady? Nie chce mi się wracać do poradni 
W ogóle jakiegoś pecha mam, po wczorajszych
miałam lekkie krwawienie z blizny po nacięciu
a niby się wszytsko ładnie zagoiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 16:14

-
nick nieaktualnyMąż mi kupił zdrapkę ( wie że lubię :p ) za 5 zł a ja wydrapałam 50 zł

Melevis- pani mi odp że długość chusty ( bo była prana ) to 4,37, szer 72
Taka:
https://littlefrog.shop/product-pol-5398-Chusta-tkana-Little-Frog-Grafitowa-Jodelka-5-6-m.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN&gclid=CjwKCAjwoMPcBRAWEiwAiAqZh4svu22O7YV6YvUBSaQa918y5lYVZZGCJO5LJH28nKDLY1lWgZDu3hoCVn0QAvD_BwEWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 16:54
Rucola, Jeżowa, lamka, JustynaG, Nadzieja22, olik321, Kaczorka, KateHawke, Emiilka, pilik, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Malka ten pajac wygląda na gruby
a tak poważnie to była jedna z nielicznych nie osikanych rzeczy Lewka :p i stwierdziliśmy że emek już nie będzie jechał po ciuszki bo szkoda czasu. Mały się nawet nie zagrzał :p
malka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nie napisze nic nowego, ale Lew jest cudowny! I ja i M sie rozplywalismy nad nim.
Przyjechal nam niedawno wozek z nosidelkiem. Ale radoche mielismy ze skladania i rozkladania. Zlozylismy na razie, wsadzilismy na szafe, zeby koty tam nam sie nie ulokowaly.
W niedziele pewnie rozlozymy, bo znajomi wpadaja i jeszcze swoje rady nam dadza i od razu fotki pocykamy.
Nadzieja22, Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma ale super! Jak już jest wózek, to się robi poważnie
koniecznie pocykajcie zdjęcia, bo przecież wszystkie chcemy zobaczyć Ferrari Emilki! 
Lamka przykro mi, że musicie czekać w niepewności aż do jutra... Dużo zdrowia dla taty!
Achia gratuluję wygranej
Ach i Rucola - dałaś mi trochę nadziei, że nie będzie mi smutno, że już nie jestem w ciąży... Uwielbiam ten stan, lubię mieć Agatkę tylko dla siebie, kocham te kopniaczki i wypchniętą pupcię... I czasem się smucę, że już niedługo nie będę "wyjątkowa", tylko znów taka zwyczajna i normalna, bo dzięki Niej pod sercem czuję się najlepiej w całym moim życiu (mentalnie, niekoniecznie zawsze fizycznie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 17:30
Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Achia to Ci wystarczy taka długość do wszystkich wiązań, spokojnie
ale jest mega szeroka, nie wiem, czy nie będzie Cię wkurzać na początku nadmiar materiału, który schowasz między Was - wg mnie 55-60cm to tak idealnie. Ale ogólnie ta chusta jest świetna, będziesz miała też na dłużej
-
nick nieaktualnyDzięki za informacjeMelevis wrote:Achia to Ci wystarczy taka długość do wszystkich wiązań, spokojnie
ale jest mega szeroka, nie wiem, czy nie będzie Cię wkurzać na początku nadmiar materiału, który schowasz między Was - wg mnie 55-60cm to tak idealnie. Ale ogólnie ta chusta jest świetna, będziesz miała też na dłużej 
chyba się skusze mimo szerokości
w przyszłym tyg jadę obejrzeć
-
Malka możesz dokupic takie plasterki w aptece, one ściagają ranę żeby się lepiej zrastała.. mi je założyła pani po zdjęciu szwów po laparoskopii. Cos takiego to było?
https://www.aptekagemini.pl/paski-viscoplast-do-zamykania-ran-8-sztuk.html
Fozzie Bear, malka, Aga9090, pilik lubią tę wiadomość
-
O o o! Też polecam, ja u Stasia ich używam jak się rozbije w strategicznych miejscach, rewelacyjnie się sprawdziły na łuk brwiowysummer86 wrote:Malka możesz dokupic takie plasterki w aptece, one ściagają ranę żeby się lepiej zrastała.. mi je założyła pani po zdjęciu szwów po laparoskopii. Cos takiego to było?
https://www.aptekagemini.pl/paski-viscoplast-do-zamykania-ran-8-sztuk.html
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia gratuluję wygranej, mała rzecz a tak cieszy

Jezowa a widziałaś gdzieś może maty do zdjęć, które są grubsze i sprawdza się też do zabawy dla dziecka? Ja znalazlam kocyk taki, ale nie dam 130 zł
szukalabym raczej czegoś 2 w 1 , jeśli takowe są
-
Rucola Lewko słodziutki
ciesz się tymi chwilami, bo malycht tak szybko rosną, że aż trudno uwierzyć 
Malka super, że szczepienie poszło bezproblemowo
i że NFZ się postarał :p
Odnośnie głupich przesądów to moja teściowa wciskała przedwczoraj do wózka Frania kasztany pod materac
że będzie zdrowy dzięki temu, odpalnelam jej, że przecież kościół katolicki zabrania wierzenia w zabobony - zmieszała się, chyba wkurzyła i uznała, że to nie zabobony tylko sama natura
teraz pewnie będzie sprawdzać za każdym razem czy tam są