Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola rozpływam się! <3 <3 <3

Rucola lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - to nie przechodzi nawet po prawie 11 miesiącach :p

Rucola - Lewcio przecudny :) ma taką sympatyczną buźkę <3

Rucola, summer86, pilik lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lewcio jest przesłodki :-)

Wyniki taty niby mają być dopiero jutro. :-/

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Lewcio jest przesłodki :-)

Wyniki taty niby mają być dopiero jutro. :-/
    ajć .czekanie najgorsze.. a jak się tata czuje dzisiaj?

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ale Lewcio piękny :-)

Rucola lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka kciuki mocne za tatę i oby wyniki wyszły dobre :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 15:38

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola Lewcio jest przesłodki <3 <3 mogłabym bez końca oglądać zdjęcia takich bobasów :)

Rucola lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne macie brzuszki :) Niedługo pewnie wstawię swój, bo już powoli zaczyna się pokazywać :)

Maluch sporo się rusza, czasem aż się wystraszę gdy poczuję :) Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić.

Malka Fela jest przesłodka :)

Rucola śliczny synek :)

malka lubi tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, Lewcio jest cudowny! Mleczko mamy pomaga ponoć najlepiej jeśli chodzi o zmiany skórne. I mąka ziemniaczana. Ale muszę zapytać... Tak zimno u Was, że ubrany jak na zimę? ;)

Summer myśmy mieli większość szczepień już dwa tygodnie temu. Następna seria jest po 6 tygodniach. Dzisiaj mieliśmy tylko pneumokoki, bo ostatnio nie mieli szczepionki w przychodni.

A ja mam problem z moimi nowymi szwami :/ oczywiście wlazlam po zabiegu zaraz pod prysznic bo byłam cała umazana z krwi. Chirurg założył mi cześć zwykłych szwów i część takich plasterków. Mówił że mogę normalnie się myć. Tylko że z jednej rany ten plasterek się odkleił i rana się trochę rozeszła. Macie jakieś rady? Nie chce mi się wracać do poradni :/

W ogóle jakiegoś pecha mam, po wczorajszych <3 miałam lekkie krwawienie z blizny po nacięciu :/ a niby się wszytsko ładnie zagoiło :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 16:14

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mi kupił zdrapkę ( wie że lubię :p ) za 5 zł a ja wydrapałam 50 zł :D :D

Melevis- pani mi odp że długość chusty ( bo była prana ) to 4,37, szer 72
    Taka:
    https://littlefrog.shop/product-pol-5398-Chusta-tkana-Little-Frog-Grafitowa-Jodelka-5-6-m.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN&gclid=CjwKCAjwoMPcBRAWEiwAiAqZh4svu22O7YV6YvUBSaQa918y5lYVZZGCJO5LJH28nKDLY1lWgZDu3hoCVn0QAvD_BwE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 16:54

Rucola, Jeżowa, nick nieaktualny, JustynaG, Nadzieja22, olik321, Kaczorka, KateHawke, Emiilka, pilik, emi2016 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka ten pajac wygląda na gruby ;) a tak poważnie to była jedna z nielicznych nie osikanych rzeczy Lewka :p i stwierdziliśmy że emek już nie będzie jechał po ciuszki bo szkoda czasu. Mały się nawet nie zagrzał :p

malka lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, ale slodziaczek! Juz sie nie moge doczekac swojej corci jak widze zdjecia takich maluszkow :)

Rucola lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie napisze nic nowego, ale Lew jest cudowny! I ja i M sie rozplywalismy nad nim.

Przyjechal nam niedawno wozek z nosidelkiem. Ale radoche mielismy ze skladania i rozkladania. Zlozylismy na razie, wsadzilismy na szafe, zeby koty tam nam sie nie ulokowaly.

W niedziele pewnie rozlozymy, bo znajomi wpadaja i jeszcze swoje rady nam dadza i od razu fotki pocykamy. :-)

Nadzieja22, Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma ale super! Jak już jest wózek, to się robi poważnie :D koniecznie pocykajcie zdjęcia, bo przecież wszystkie chcemy zobaczyć Ferrari Emilki! :)

Lamka przykro mi, że musicie czekać w niepewności aż do jutra... Dużo zdrowia dla taty!

Achia gratuluję wygranej :D

Ach i Rucola - dałaś mi trochę nadziei, że nie będzie mi smutno, że już nie jestem w ciąży... Uwielbiam ten stan, lubię mieć Agatkę tylko dla siebie, kocham te kopniaczki i wypchniętą pupcię... I czasem się smucę, że już niedługo nie będę "wyjątkowa", tylko znów taka zwyczajna i normalna, bo dzięki Niej pod sercem czuję się najlepiej w całym moim życiu (mentalnie, niekoniecznie zawsze fizycznie).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 17:30

Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia to Ci wystarczy taka długość do wszystkich wiązań, spokojnie :) ale jest mega szeroka, nie wiem, czy nie będzie Cię wkurzać na początku nadmiar materiału, który schowasz między Was - wg mnie 55-60cm to tak idealnie. Ale ogólnie ta chusta jest świetna, będziesz miała też na dłużej :)

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis wrote:
    Achia to Ci wystarczy taka długość do wszystkich wiązań, spokojnie :) ale jest mega szeroka, nie wiem, czy nie będzie Cię wkurzać na początku nadmiar materiału, który schowasz między Was - wg mnie 55-60cm to tak idealnie. Ale ogólnie ta chusta jest świetna, będziesz miała też na dłużej :)
    Dzięki za informacje :) chyba się skusze mimo szerokości ;) w przyszłym tyg jadę obejrzeć ;)

• summer86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka możesz dokupic takie plasterki w aptece, one ściagają ranę żeby się lepiej zrastała.. mi je założyła pani po zdjęciu szwów po laparoskopii. Cos takiego to było?

https://www.aptekagemini.pl/paski-viscoplast-do-zamykania-ran-8-sztuk.html

Fozzie Bear, malka, nick nieaktualny, pilik lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Malka możesz dokupic takie plasterki w aptece, one ściagają ranę żeby się lepiej zrastała.. mi je założyła pani po zdjęciu szwów po laparoskopii. Cos takiego to było?

https://www.aptekagemini.pl/paski-viscoplast-do-zamykania-ran-8-sztuk.html
    O o o! Też polecam, ja u Stasia ich używam jak się rozbije w strategicznych miejscach, rewelacyjnie się sprawdziły na łuk brwiowy

malka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratuluję wygranej, mała rzecz a tak cieszy :)

Jezowa a widziałaś gdzieś może maty do zdjęć, które są grubsze i sprawdza się też do zabawy dla dziecka? Ja znalazlam kocyk taki, ale nie dam 130 zł :P szukalabym raczej czegoś 2 w 1 , jeśli takowe są

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola Lewko słodziutki :) ciesz się tymi chwilami, bo malycht tak szybko rosną, że aż trudno uwierzyć :)

Malka super, że szczepienie poszło bezproblemowo ;) i że NFZ się postarał :p

Odnośnie głupich przesądów to moja teściowa wciskała przedwczoraj do wózka Frania kasztany pod materac :O że będzie zdrowy dzięki temu, odpalnelam jej, że przecież kościół katolicki zabrania wierzenia w zabobony - zmieszała się, chyba wkurzyła i uznała, że to nie zabobony tylko sama natura :D teraz pewnie będzie sprawdzać za każdym razem czy tam są

‹‹ 1765 1766 1767 1768 1769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ