X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola rozpływam się! <3 <3 <3

Rucola lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - to nie przechodzi nawet po prawie 11 miesiącach :p

Rucola - Lewcio przecudny :) ma taką sympatyczną buźkę <3

Rucola, summer86, pilik lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lewcio jest przesłodki :-)

Wyniki taty niby mają być dopiero jutro. :-/

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Lewcio jest przesłodki :-)

Wyniki taty niby mają być dopiero jutro. :-/
    ajć .czekanie najgorsze.. a jak się tata czuje dzisiaj?

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ale Lewcio piękny :-)

Rucola lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka kciuki mocne za tatę i oby wyniki wyszły dobre :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 15:38

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola Lewcio jest przesłodki <3 <3 mogłabym bez końca oglądać zdjęcia takich bobasów :)

Rucola lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne macie brzuszki :) Niedługo pewnie wstawię swój, bo już powoli zaczyna się pokazywać :)

Maluch sporo się rusza, czasem aż się wystraszę gdy poczuję :) Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić.

Malka Fela jest przesłodka :)

Rucola śliczny synek :)

malka lubi tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, Lewcio jest cudowny! Mleczko mamy pomaga ponoć najlepiej jeśli chodzi o zmiany skórne. I mąka ziemniaczana. Ale muszę zapytać... Tak zimno u Was, że ubrany jak na zimę? ;)

Summer myśmy mieli większość szczepień już dwa tygodnie temu. Następna seria jest po 6 tygodniach. Dzisiaj mieliśmy tylko pneumokoki, bo ostatnio nie mieli szczepionki w przychodni.

A ja mam problem z moimi nowymi szwami :/ oczywiście wlazlam po zabiegu zaraz pod prysznic bo byłam cała umazana z krwi. Chirurg założył mi cześć zwykłych szwów i część takich plasterków. Mówił że mogę normalnie się myć. Tylko że z jednej rany ten plasterek się odkleił i rana się trochę rozeszła. Macie jakieś rady? Nie chce mi się wracać do poradni :/

W ogóle jakiegoś pecha mam, po wczorajszych <3 miałam lekkie krwawienie z blizny po nacięciu :/ a niby się wszytsko ładnie zagoiło :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 16:14

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mi kupił zdrapkę ( wie że lubię :p ) za 5 zł a ja wydrapałam 50 zł :D :D

Melevis- pani mi odp że długość chusty ( bo była prana ) to 4,37, szer 72
    Taka:
    https://littlefrog.shop/product-pol-5398-Chusta-tkana-Little-Frog-Grafitowa-Jodelka-5-6-m.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN&gclid=CjwKCAjwoMPcBRAWEiwAiAqZh4svu22O7YV6YvUBSaQa918y5lYVZZGCJO5LJH28nKDLY1lWgZDu3hoCVn0QAvD_BwE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 16:54

Rucola, Jeżowa, lamka, JustynaG, Nadzieja22, olik321, Kaczorka, KateHawke, Emiilka, pilik, emi2016 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka ten pajac wygląda na gruby ;) a tak poważnie to była jedna z nielicznych nie osikanych rzeczy Lewka :p i stwierdziliśmy że emek już nie będzie jechał po ciuszki bo szkoda czasu. Mały się nawet nie zagrzał :p

malka lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, ale slodziaczek! Juz sie nie moge doczekac swojej corci jak widze zdjecia takich maluszkow :)

Rucola lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie napisze nic nowego, ale Lew jest cudowny! I ja i M sie rozplywalismy nad nim.

Przyjechal nam niedawno wozek z nosidelkiem. Ale radoche mielismy ze skladania i rozkladania. Zlozylismy na razie, wsadzilismy na szafe, zeby koty tam nam sie nie ulokowaly.

W niedziele pewnie rozlozymy, bo znajomi wpadaja i jeszcze swoje rady nam dadza i od razu fotki pocykamy. :-)

Nadzieja22, Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma ale super! Jak już jest wózek, to się robi poważnie :D koniecznie pocykajcie zdjęcia, bo przecież wszystkie chcemy zobaczyć Ferrari Emilki! :)

Lamka przykro mi, że musicie czekać w niepewności aż do jutra... Dużo zdrowia dla taty!

Achia gratuluję wygranej :D

Ach i Rucola - dałaś mi trochę nadziei, że nie będzie mi smutno, że już nie jestem w ciąży... Uwielbiam ten stan, lubię mieć Agatkę tylko dla siebie, kocham te kopniaczki i wypchniętą pupcię... I czasem się smucę, że już niedługo nie będę "wyjątkowa", tylko znów taka zwyczajna i normalna, bo dzięki Niej pod sercem czuję się najlepiej w całym moim życiu (mentalnie, niekoniecznie zawsze fizycznie).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 17:30

Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia to Ci wystarczy taka długość do wszystkich wiązań, spokojnie :) ale jest mega szeroka, nie wiem, czy nie będzie Cię wkurzać na początku nadmiar materiału, który schowasz między Was - wg mnie 55-60cm to tak idealnie. Ale ogólnie ta chusta jest świetna, będziesz miała też na dłużej :)

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis wrote:
    Achia to Ci wystarczy taka długość do wszystkich wiązań, spokojnie :) ale jest mega szeroka, nie wiem, czy nie będzie Cię wkurzać na początku nadmiar materiału, który schowasz między Was - wg mnie 55-60cm to tak idealnie. Ale ogólnie ta chusta jest świetna, będziesz miała też na dłużej :)
    Dzięki za informacje :) chyba się skusze mimo szerokości ;) w przyszłym tyg jadę obejrzeć ;)

• summer86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka możesz dokupic takie plasterki w aptece, one ściagają ranę żeby się lepiej zrastała.. mi je założyła pani po zdjęciu szwów po laparoskopii. Cos takiego to było?

https://www.aptekagemini.pl/paski-viscoplast-do-zamykania-ran-8-sztuk.html

Fozzie Bear, malka, Aga9090, pilik lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Malka możesz dokupic takie plasterki w aptece, one ściagają ranę żeby się lepiej zrastała.. mi je założyła pani po zdjęciu szwów po laparoskopii. Cos takiego to było?

https://www.aptekagemini.pl/paski-viscoplast-do-zamykania-ran-8-sztuk.html
    O o o! Też polecam, ja u Stasia ich używam jak się rozbije w strategicznych miejscach, rewelacyjnie się sprawdziły na łuk brwiowy

malka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratuluję wygranej, mała rzecz a tak cieszy :)

Jezowa a widziałaś gdzieś może maty do zdjęć, które są grubsze i sprawdza się też do zabawy dla dziecka? Ja znalazlam kocyk taki, ale nie dam 130 zł :P szukalabym raczej czegoś 2 w 1 , jeśli takowe są

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola Lewko słodziutki :) ciesz się tymi chwilami, bo malycht tak szybko rosną, że aż trudno uwierzyć :)

Malka super, że szczepienie poszło bezproblemowo ;) i że NFZ się postarał :p

Odnośnie głupich przesądów to moja teściowa wciskała przedwczoraj do wózka Frania kasztany pod materac :O że będzie zdrowy dzięki temu, odpalnelam jej, że przecież kościół katolicki zabrania wierzenia w zabobony - zmieszała się, chyba wkurzyła i uznała, że to nie zabobony tylko sama natura :D teraz pewnie będzie sprawdzać za każdym razem czy tam są

‹‹ 1765 1766 1767 1768 1769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ