Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna1993 wrote:Achia gratuluję wygranej, mała rzecz a tak cieszy

Jezowa a widziałaś gdzieś może maty do zdjęć, które są grubsze i sprawdza się też do zabawy dla dziecka? Ja znalazlam kocyk taki, ale nie dam 130 zł
szukalabym raczej czegoś 2 w 1 , jeśli takowe są
Wiesz co, nie rozglądałam się w sumie czy są jakieś grubsze, ja się zdecydowałam na taki i on niby może pełnić rolę zwykłego kocyka po tej drugiej stronie, no ale z opisu to po prostu polarek, więc grube to to na pewno nie jest:
https://allegro.pl/kidbe-foto-kocyk-mata-do-zdjec-prezent-chrzest-i7476889601.html#thumb/1
Ale jak Ty masz cudo z Lullalove to po co Ci coś takiego
u mnie to jest jedną z tych zachciewajek, których nie odpuszczę, widziałam takie zdjęcia na przestrzeni miesięcy i super to wygląda według mnie
ale są chyba też karty? Wtedy za tło może posłużyć Ci kocyk, który już masz i tylko dokładasz karty obok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezowa kochana ja nie mam tego cuda!
chciałabym i podobno jest dosyć grube. Też mi się podobają takie zdjęcia a jakbym znalazła taka matę to by się przydała na codzień
jak w niedzielę teściowa sypnie kasa dla małej (jeszcze się łudzę bo mała jeszcze zupełnie nic od nich nie dostała) to kupię z lulla, inaczej emek mnie zabije jak znów wydam tyle monet
A te karty też tanie nie są, wolałabym sama zrobić
Chce robić małej zdjęcia co tydzień. Później co miesiąc i na roczek zrobić fotoksiazke dla nas i dla rodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:37
-
O nie, Luna, byłam pewna, że masz
no mózg ciążowy ewidentnie. Pewnie, że możesz sama jakieś karty porobić, podrukować czy cokolwiek, a fotoksiążka to w sumie ekstra pomysł i już planuję odgapić
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Summer dzięki, dokładnie takie. Emek ma mi kupić jak będzie wracał z pracy. Mam nadzieję, że dostanie.
Lena niezle z tymi kasztanami. Ja ogólnie nie znam żadnych takich przesądów i w mojej rodzinie chyba nikt nie zna, bo nikt nic mi nie mówi. Jedynie dziadek kiedyś powiedział, że jak nie ochrzcimy dziecka to nam je "diaboł weźnie".
A Fela dzisiaj cały dzień śpi albo wisi na cycu. W sumie gorzej znosi same te pneumokoki niż całą serię co była ostatnio. Ale ogólnie nie ma gorączki, tylko jest senna i chce się tulić. Zabawy jej nie interesują.

-
Ja zawsze dostawałam "ich" glukozeAchia wrote:Dziewczyny, co mają Luxmed- robiłyście w Luxmedzie to badanie glukozy? Czy to prawda że jeśli ma się abonament od firmy to nie trzeba przynosić własnej glukozy? Za tydzień czeka mnie ta "przyjemność..."
-
Lena brawo za tekst o zabobonach! Pierwsza klasa! A minę teściowej chciałabym zobaczyć
Swoją drogą nigdy o tym nie słyszałam, wiem tylko, że taką czerwoną wstążkę się przypina do wózka, co ma odstraszać złe duchy(?)... mam nadzieję, że nikt nie będzie próbował tego zrobić 
A jak ona taka "naturalna" to uważaj, bo może Ci Frania nalewkami będzie uspokajać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mogę dać biogaje i espumisan czy jedno albo drugie?
Ja też nie chciałam wstążki... Ale jak przyszła nic gdzie Zosia była jakby zaczarowana rąk negatywnie to od razu przyczepilam wstazke...
Dziś byłam na kawie z Meśka
Fakt że Zosia nam nie ulatwiala ale było miło iść na kawę z super dziewczyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 19:01
Achia, lamka, summer86, Jeżowa, Kaczorka, malka, veritaserum, olik321, Meśka, Siwulec, KateHawke, Rucola, Lena21, Emiilka, Nadzieja22, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia dają swoją, ale ja przyniosłam swoją, bo chciałam cytrynową, a oni mają tylko zwykłą.
Co do wstążeczek przy dziecku i wszelkich zabobonów to absolutnie w to nie wierzę i już dzięki Lenie wiem, co takiemu delikwentowi odpowiedzieć.
Jeżowa, Rucola, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tych zabobonów jest masa! A czerwone wstążki rzeczywiście wiszą na co drugim wózku. Też w to nie wierzę. Ale ja ogólnie mało wierząca, bo nawet w Boga nie wierzę, więc w sumie chyba nie powinnam się wypowiadać.
malka, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja mama ( deklarująca się jako wierząca) to dopiero sprzeczność. Bo dała mi czerwona wstazke i medelik z Matka Boska do wózka. Więc powiedziałam jej mniej więcej to samo co Lena teściowej że z tego co wiem to jest sprzeczne z wiara katolicka. Medalik zachowałam.
Edit: Jeżowa ale wymyślasz... Wyglądasz super a nie jak jakiś salceson !
Rucola śliczny syncio !Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:04
-
Rucola Lewcio śliczny!
Jeżowa wyglądasz rewelacyjne
U nas masakra.. od 17 walczyłam z małym.. jadł za łapczywie i sie zagazował. Nie wiem co mam z nim zrobić.. je jakby zaraz miał mu ktoś zabrać i potem brzuszek boli..W nocy je spokojnie i jest ok.
Idę pod prysznic i chyba z spac. Z emkiem tez się ściełam przez nerwy przy małym.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olik ja tak mam z małą że popołudniu jakby nie umiała złapać butli i zamiast się wyciszyć to się rozbudza i potem nie umiem jej uspokoić, na domiar złego dziś emek poczuł się jakby był kawalerem a ja bujam mała od godziny... Aż boję się nocy
-
Achia Kateter Windi, działasz wg instrukcji i w ciągu kilkudziesięciu sekund po problemie. Użyłam dwa razy, jak już była tragedia. Miałam jeszcze czopki glicerynowe, ale ich akurat nie użyłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:18