X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Achia gratuluję wygranej, mała rzecz a tak cieszy :)

Jezowa a widziałaś gdzieś może maty do zdjęć, które są grubsze i sprawdza się też do zabawy dla dziecka? Ja znalazlam kocyk taki, ale nie dam 130 zł :P szukalabym raczej czegoś 2 w 1 , jeśli takowe są

Wiesz co, nie rozglądałam się w sumie czy są jakieś grubsze, ja się zdecydowałam na taki i on niby może pełnić rolę zwykłego kocyka po tej drugiej stronie, no ale z opisu to po prostu polarek, więc grube to to na pewno nie jest:
    https://allegro.pl/kidbe-foto-kocyk-mata-do-zdjec-prezent-chrzest-i7476889601.html#thumb/1

Ale jak Ty masz cudo z Lullalove to po co Ci coś takiego :D

u mnie to jest jedną z tych zachciewajek, których nie odpuszczę, widziałam takie zdjęcia na przestrzeni miesięcy i super to wygląda według mnie :) ale są chyba też karty? Wtedy za tło może posłużyć Ci kocyk, który już masz i tylko dokładasz karty obok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:29

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co mają Luxmed- robiłyście w Luxmedzie to badanie glukozy? Czy to prawda że jeśli ma się abonament od firmy to nie trzeba przynosić własnej glukozy? Za tydzień czeka mnie ta "przyjemność..."

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa kochana ja nie mam tego cuda! :D chciałabym i podobno jest dosyć grube. Też mi się podobają takie zdjęcia a jakbym znalazła taka matę to by się przydała na codzień :) jak w niedzielę teściowa sypnie kasa dla małej (jeszcze się łudzę bo mała jeszcze zupełnie nic od nich nie dostała) to kupię z lulla, inaczej emek mnie zabije jak znów wydam tyle monet :P A te karty też tanie nie są, wolałabym sama zrobić

Chce robić małej zdjęcia co tydzień. Później co miesiąc i na roczek zrobić fotoksiazke dla nas i dla rodziny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:37

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie, Luna, byłam pewna, że masz :D no mózg ciążowy ewidentnie. Pewnie, że możesz sama jakieś karty porobić, podrukować czy cokolwiek, a fotoksiążka to w sumie ekstra pomysł i już planuję odgapić :D

Luna1993 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer dzięki, dokładnie takie. Emek ma mi kupić jak będzie wracał z pracy. Mam nadzieję, że dostanie.

Lena niezle z tymi kasztanami. Ja ogólnie nie znam żadnych takich przesądów i w mojej rodzinie chyba nikt nie zna, bo nikt nic mi nie mówi. Jedynie dziadek kiedyś powiedział, że jak nie ochrzcimy dziecka to nam je "diaboł weźnie".

A Fela dzisiaj cały dzień śpi albo wisi na cycu. W sumie gorzej znosi same te pneumokoki niż całą serię co była ostatnio. Ale ogólnie nie ma gorączki, tylko jest senna i chce się tulić. Zabawy jej nie interesują.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Dziewczyny, co mają Luxmed- robiłyście w Luxmedzie to badanie glukozy? Czy to prawda że jeśli ma się abonament od firmy to nie trzeba przynosić własnej glukozy? Za tydzień czeka mnie ta "przyjemność..."
    Ja zawsze dostawałam "ich" glukoze

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena brawo za tekst o zabobonach! Pierwsza klasa! A minę teściowej chciałabym zobaczyć :D Swoją drogą nigdy o tym nie słyszałam, wiem tylko, że taką czerwoną wstążkę się przypina do wózka, co ma odstraszać złe duchy(?)... mam nadzieję, że nikt nie będzie próbował tego zrobić :P

A jak ona taka "naturalna" to uważaj, bo może Ci Frania nalewkami będzie uspokajać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:49

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa czerwona wstążka aby malucha nikt nie zauroczył ( tak mi babcia mówiła) ja zawsze miałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta czerwona wstążka to chyba jeden z silniejszych zabobonów.. jak ogladalam wózki to jeden z nich nadal miał takową przyczepioną..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:57

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mogę dać biogaje i espumisan czy jedno albo drugie?

Ja też nie chciałam wstążki... Ale jak przyszła nic gdzie Zosia była jakby zaczarowana rąk negatywnie to od razu przyczepilam wstazke...

Dziś byłam na kawie z Meśka <3

Fakt że Zosia nam nie ulatwiala ale było miło iść na kawę z super dziewczyna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 19:01

Achia, lamka, summer86, Jeżowa, Kaczorka, malka, veritaserum, olik321, Meśka, Siwulec, KateHawke, Rucola, Lena21, Emiilka, Nadzieja22, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka możesz i to i to
    Biogaia to probiotyki więc probiotyki się powinno dawać codziennie. A espumosan doraźnie

Bajkaaa lubi tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia dają swoją, ale ja przyniosłam swoją, bo chciałam cytrynową, a oni mają tylko zwykłą.

Co do wstążeczek przy dziecku i wszelkich zabobonów to absolutnie w to nie wierzę i już dzięki Lenie wiem, co takiemu delikwentowi odpowiedzieć. :-D

Jeżowa, Rucola, Lena21 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Achia dają swoją, ale ja przyniosłam swoją, bo chciałam cytrynową, a oni mają tylko zwykłą.

mówisz ze zainwestować w cytrnową czy zaryzykować zwykłą ?<życie na krawędzi> :D

• Melevis Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tych zabobonów jest masa! A czerwone wstążki rzeczywiście wiszą na co drugim wózku. Też w to nie wierzę. Ale ja ogólnie mało wierząca, bo nawet w Boga nie wierzę, więc w sumie chyba nie powinnam się wypowiadać.

malka, Fozzie Bear lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ( deklarująca się jako wierząca) to dopiero sprzeczność. Bo dała mi czerwona wstazke i medelik z Matka Boska do wózka. Więc powiedziałam jej mniej więcej to samo co Lena teściowej że z tego co wiem to jest sprzeczne z wiara katolicka. Medalik zachowałam.

Edit: Jeżowa ale wymyślasz... Wyglądasz super a nie jak jakiś salceson ! :)

Rucola śliczny syncio !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:04

• olik321 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola Lewcio śliczny!

Jeżowa wyglądasz rewelacyjne :)

U nas masakra.. od 17 walczyłam z małym.. jadł za łapczywie i sie zagazował. Nie wiem co mam z nim zrobić.. je jakby zaraz miał mu ktoś zabrać i potem brzuszek boli..W nocy je spokojnie i jest ok.
    Idę pod prysznic i chyba z spac. Z emkiem tez się ściełam przez nerwy przy małym..

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wlaśnie- a propo zagazowania, pisałyście o wkładaniu w pupkę czegoś. to była mowa o patyczkach windi(?)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    a wlaśnie- a propo zagazowania, pisałyście o wkładaniu w pupkę czegoś. to była mowa o patyczkach windi(?)
    Termometr, tylko pupę najpierw polać oliwka aby poślizg był

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ja tak mam z małą że popołudniu jakby nie umiała złapać butli i zamiast się wyciszyć to się rozbudza i potem nie umiem jej uspokoić, na domiar złego dziś emek poczuł się jakby był kawalerem a ja bujam mała od godziny... Aż boję się nocy

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia Kateter Windi, działasz wg instrukcji i w ciągu kilkudziesięciu sekund po problemie. Użyłam dwa razy, jak już była tragedia. Miałam jeszcze czopki glicerynowe, ale ich akurat nie użyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:18

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
‹‹ 1766 1767 1768 1769 1770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ