Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Veritaserum, gratuluję.
Bajka, normalnie Aneczka to złote dziecko... ale wczoraj najwyraźniej potrzebowała dużo bliskości i spania przy mnie.
No i weź tu zasadę, że nie będziesz spać z dzieckiem jak masz wybór - albo sobie pośpisz albo będziesz próbować uśpić malca. -
Veritaserum, gratulacje!!!
no i Ty też babeczka o stalowych nerwach, 9cm rozwarcia?
w szpitalu nie byli zaskoczeni, że aż tyle? Dzielna z Ciebie mamusia, odpoczywaj i zbieraj siły, a jak będzie okazja to czekamy na zdjęcie
-
Ania1003 wrote:Dziewczyny jaki syrop po szczepieniu na ewentualną katastrofę humoru?
A dwa, czy można taki syrop podać np. przy strasznym darciu się przez kolkę czy zęby?Ania1003, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW szpitalu jak lekarka to zobaczyła to nawet nie było czasu na dokumenty tylko od razu na porodówke mnie wieźli. Lekarka powtarzała tylko że niesłychane
położne mówią że tak to powinno być i jeszcze trochę a urodzilabym w domu.
Najgorsze dla mnie było powstrzymywanie parcia gdy Ania jeszcze była za wysoko Myślałam że nie dam rady. No i też jestem niestety nacięta bo obok głowy lokiec szedł. Ale cóż. To jest chwila na którą czekałam ponad 2 lata więc nic nie jest istotne .StaraczkaNika, Jeżowa, JustynaG, Karma88, summer86, lamka, olik321, Achia, ibishka, Nadzieja22, Bajkaaa, Emiilka, Aga9090, Lusesita, Siwulec, pilik, Kaczorka, Phnappy, KateHawke, Yoselyn82, KateKum, malka, Rucola, Lunaris, Lena21, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
-
Veritaserum, dzielnie wytrzymałaś w domu do ostatniej chwili
Ania ma bardzo dzielną i silną mamę
Gratuluję Wam obu!veritaserum lubi tę wiadomość
-
Justyna ja nie powinnam narzekać na Zosie bo wiem że są bardziej wymagające dzieci
A co do spania to ja mam z emkiem ciche dni a Zosia śpi ze mną żeby mi było szybciej ja uśpić ale emek jak ją usypia to ona zawsze pospi w łóżeczku -
Pozazdroscic Veritaserum teraz tylko.
nabieraj sil, cieszcie sie Ania.
Dziewczyny pytanko o materacyk do lozeczka? Polecacie jakies konkretne wypelnienie?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma, po przeczytaniu kilku artykułów zdecydowałam się na piankę wysokoelastyczną. Materac wzięłam Hevea Dua Activia Medica, niestety czekam jeszcze na dostawę, bo ta trwa 7 dni roboczych.
Karma88, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVeritaserum gratulacje, przepięknie sobie poradziłaś
a gdzie rodziłaś (dobrze kojarzę, że Ty też gdzieś z okolic Wrocławia?)?
Frez na tym oddziale to jest coś takiego jak sale do porodów rodzinnych tylko podobno bardziej domowo przygotowane, jak obejrzę to zdam relację.
Minie dzięki za info o Miliczu.
Jeżowa na pewno podejmiecie dobrą decyzję. Wiem jak przeprowadzki są ciężkie, bo podczas studiów z 8 razy się przeprowadzałam, ale czasami warto.veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka z tego co kojarzę to veritaserum tez rodziła na klinikach. Czekam z ciekawością na jej opinię
Fozzie wode ciepła lub herbatę z imbirem pij. Oczyszcza zatoki i duzo zdrowia dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 07:59
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Plastry emla robią ostatnio furrorę - bezczęlnie podsłuchuję kobiety w przychodni
Nika a plastry Emla nie są do miejscowego znieczulenia przed szczepieniem?