Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna, chciałabym żeby żadna z nas nie miała powodów do jojczenia, ale to byloby zbyt piękne, więc jak tylko masz potrzebę jojcz ile wlezie!
Za Twojego okruszka jest tyle kciuków zaciśniętych, więc musimy wierzyć że się uda i tego z całego serducha Ci życzę.
A co do męża.. przykre że najbliżsi ludzie potrafią się tak ranić słowami, ale być może też się stresuje i w taki sposób to rozładowuje niestety. Może po transferze zaplanujcie coś miłego do zrobienia razem, jakaś kolacja lub kino?
Trzymaj się kochana! Czekamy jutro na wiesci po transferze. -
Lusesita dziękuję za info odnośnie Biogai
Justyna piękny avatarek, choć przyznaję że ciężko mi się przyzwyczaić do nowych zdjęć.
Aksamitna wszystkie tu jesteśmy razem z Tobą i mocno wierzymy, że się uda. Jojcz ile chcesz, bo to zawsze przyniesie troszkę ulgi...
Kaczorka według mnie pierwsze czy nawet drugie urodziny dziecka wyprawiane są dla dorosłych, bo dziecko i tak nie czai. Frajdę będzie miało może jako 3 czy 4rolatek więc według mnie spokojnie możecie sobie darować imprezki i kasę przeznaczyć na rodzinny wyjazd. Jak ktoś będzie chciał złożyć życzenia to tak jak piszesz drogę zna. Chciałam Cię jeszcze zapytać czy Wasza przeprowadzka dojdzie do skutku??#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Aksamitna wszystko się ułoży jak tylko skończy się ten koszmar ciągłej walki i niepewności ,kiedy już będziecie się cieszyć swoim największym skarbem bo przecież musi się udać nie ma innej opcji . Teraz stres działa i ty dodatkowo napakowana hormonami przed transferem. Może troche pozbądźcie osobno ,jakiś długi samotny spacer dla wyciszenia czy gorąca kąpiel ,w stresie mówi się wiele rzeczy a wypowiedziane zostają już się ich nie cofnie. Wszyscy trzymamy kciuki ,uda się bo kto jak nie ty?
-
nick nieaktualnyAksamitna wiem, że łatwo mi mówić, ale jesteś tak blisko, trzeba się nastawić pozytywnie. Przykro mi z powodu sytuacji z mężem, pewnie nerwy mu puszczają, ale takie zachowanie jest niedopuszczalne. Będziemy wszystkie bardzo mocno trzymać kciuki za Ciebie i śnieżynki.
Jeżowa jak tam rozmowa z bratem?
My byliśmy dzisiaj w tej Oleśnicy i chyba się zdecyduję na poród tam. Jeszcze dzisiaj mam dzwonić do oddziałowej zadać kilka pytań, ale generalnie gdyby się udało tam rodzić w pokoju narodzin (wygląda super) to byłaby bajka. Boksy też nie są złe, spróbuję się nastawić na boks i najwyżej się miło zaskoczę.Gadałam też z jedną znajomą, która tam rodziła i bardzo wychwalała opiekę porodową i okołoporodową, więc trochę mnie przekonała do tego pomysłu. Pozostaje mieć nadzieję, że wytrzymam jakoś bez znieczulenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 19:24
Jeżowa, Emiilka, Lusesita, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane my po baby shower, było naprawdę super
bardzo pozytywnie się zaskoczyłam, że może być tak miło nawet z rodziną emka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8cf257e1b5f.jpg
Aksamitna nie napiszę nic mądrego, myślę o Tobie i zaciskam kciuki za Was. Też myślę, że emkowi puszczają nerwy, co jednak nie zmienia faktu że przykro...
Jeżowa jak tam z bratem?lamka, Achia, Patrycja20, summer86, Yoselyn82, Bajkaaa, malka, Jeżowa, Aga9090, StaraczkaNika, Rucola, Karma88, Emiilka, Kaczorka, JustynaG, Lusesita, KateHawke, olik321, Nadzieja22, Lunaris, pilik, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna fajnie że jestes zadowolona
Aksamitna- będziemy jutro trzymać kciuki! Emek może jest zdenerwowany transferem po prostu? co nie zmenia faktu że nie powinien tak mówić,ale mam nadzieję że się zrefklektuje i przeprosi..i jutro będzie Cię wspierał!
My jutro jedziemy 80km za Gdańsk, rok temu kupiłam mężowi na urodziny lot parlotnią. tak jakoś wyszlo że dopiero jutro go zrealizuje :p własnie obejrzelismy film na YT jak to wygląda i chyba się zestresował :p ale to jest blisko jezior, więc bierzemy stroje, ma być piękna pogoda, mozę sie uda jeszcze zanurzyć w wodzie? generalnie dzień poza domemchcielismy zabrac psa,ale to odbędzie sie na lotnisku plus szkolenie, mogłaby za bardzo się zestresować i jeszcze widząc że jej Pan wzbija się w powietrze. zostaje więc w domu- w inny dzien zrobimy sobie z nią wypad na łono natury
ciekawe czy mąż mi zaśnie w ogóle..Rucola, lamka, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny my dziś mieliśmy odwiedziny dziadków (moich rodziców) i cioci (siostry) z wujkiem. Napiszę Wam, że nasz Lewcio będzie mega wykochany. Babcia płakała że szczęścia a jak dałam jej małego na ręce to aż się telepała z radości
Dziecko to największe Szczęście, nie ma nic ważniejszego...
Karma88, summer86, Patrycja20, Emiilka, Jeżowa, lamka, Kaczorka, Aga9090, Lusesita, KateHawke, Nadzieja22, Lunaris, Lena21, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Aksamitna jestem takze z Toba myslami. Mam nadzieje, se z M jakos sie ulozy. Ciezko z tymi chlopami...
Luna super z baby shower!!!
Melduje, ze super dzien byl dzis. Troszke w domku troszke na podworku. Po poludniu zamowilismy lozeczko! A wieczorem zamowienie z Gemini zrobilismy: moje suple na czas ciazy, bo sie koncza troche drpbnicy dla mnie i Emi po porodzie. 360zl poszlo... Kosmos.Emiilka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Aksamitna mocne kciuki, za jutrzejszy transfer, wierzę, że się powiedzie. A co do męża... Tak, jak już dziewczyny napisały, to pewnie stres, że wygaduje takie rzeczy, choć w zasadzie tak przykrych słów nie powinno się usprawiedliwiać. Mam nadzieję, że jak emocje nieco opadną, to zrozumie, że nie powinien był tak mówić.
Luna bardzo się cieszę, że imprezka się udała! Zasługiwałaś na toA jak samopoczucie? Biegunka i wymioty dały Ci spokój?
Lamka no to będzie dzidziuś w Oleśnicy urodzony, super, że Ci się tam podobadasz radę bez znieczulenia! (Nie będziesz miała trochę wyjścia, ale dasz radę
)
U nas rozmowa z bratem super! Wygląda na to, że im zależy bardziej na tym, byśmy tam mieszkali niż nam... bardzo nie chcą oddawać swojego gniazdka, w którym stworzyli rodzinę obcym ludziom. Możemy pozmieniać co chcemy, posprzedawać co niepotrzebne i ogólnie czuć się jak u siebie, oni nie będą się w nic wtrącać. Układ idealny. I oczywiście okazało się, że tak ogólnie to był to pomysł bratowej, więc tym bardziej jakoś jestem przekonana.
Tak więc będzie przeprowadzka! Prawdopodobnie jakoś pod koniec wrześniachcę zobaczyć minę kierowniczki akademika, z którą tak walczyłam o moduł, jak przyjdę i oznajmię, że się wyprowadzamy
Achia, JustynaG, lamka, Kaczorka, Rucola, Karma88, Patrycja20, Aga9090, Lusesita, KateHawke, Bajkaaa, Emiilka, Nadzieja22, Yoselyn82, Lunaris, Lena21, pilik, Morusek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wrzucam na chwilę :p
Szczęśliwa mama to osrana mama :p ja nie wiem skąd u Niego takie cisnienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 21:38
Jeżowa, Achia, lamka, Tosia2323, Karma88, Patrycja20, Lusesita, KateHawke, JustynaG, Fozzie Bear, Aga9090, olik321 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyJeżowa no faktycznie kierowniczka się może lekko zdziwić
ale się cieszę z Wami, najważniejsze że wszyscy są zadowoleni z tego układu z mieszkaniem. A kiedy zdjęcia z sesji?
Rucola Lewcio jest cudnym chłopczykiem, nic dziwnego, że wszyscy są w nim zakochani.edit: wymiatacie z tą kupą
Achia świetna sprawa, obyście miło spędzili jutro dzień i żeby pogoda dopisała.
Dzwoniłam do położnej oddziałowej i przekonała mnie już na 100% do porodu w Oleśnicy (bez wynajmowanej położnej), powiedziała że w razie jakichś pytań mam śmiało dzwonić do niej, także Jeżowa, Minie, Olik zapraszam do odwiedzin poporodowych poza Wrocław.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 20:46
Rucola, Jeżowa, olik321 lubią tę wiadomość
-
lamka bardzo się cieszę, że podjęłaś decyzję
a odwiedziny będą na pewno, jeśli tylko uda mi się to jakoś logistycznie z Agatką zaplanować!
a zdjęcia z sesji w sumie nawet nie wiem, kiedy będą, robił nasz kolega fotograf-amator, dla którego to dodatkowa praca, więc nie chcę naciskać... Ale ze ślubu mieliśmy szybko, więc może będzie podobnie teraz
lamka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:) mam problem... i niewiem co myśleć. @ powinnam dostać 14-15 września. Okres jak mi spóźnia to Max jeden dzień i dzień przed bądź w dzień dostania @ boli mnie brzuch... już jestem wtedy rozczarowana. A zapomniałam wspomnieć ze z staramy się o maluszka od stycznia:( i tu mój problem: dziś jest 9 a mnie boli brzuch... nigdy mi się to nie zdarzali. Ze dostawałam szybciej. Boli mnie brzuch przy podnoszeniu się z łóżka od jakiś 3 tyg mam dziwne zachciewajki, od jakiś 2 tyg ciagle bym jadła brzoskwinie i nektarynki! Dzisiaj rano dałabym się zabić i pokroić za loda! Co o tym myślicie? Robić jutro test czy dac sobie spokój i coś sobie wmawiam?Ollaaaaaa19
-
nick nieaktualnyLamka gratuluję podjęcia decyzji
mam nadzieję że będziesz zadowolona i poród będzie taki jakbyś chciała
Jeżowa super, że dogadaliscie się z bratem& bratową
Rucola bije od tego zdjęcia takie szczęście i radość , że możesz śmiało oprawiać je w ramkę. Wyglądasz niesamowicie
Widać że jesteś szczęśliwaRucola, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Rucola ślicznie wyglądasz
Lewcio tez, mimo ze od pupy strony
Moja Domi też miała takie ciśnienie. 2 razy obkupala mi szafę w sypialni, jak ja przebieralam na łóżku
Jezowa super, że wszystko tak gładko się ułożyło. Szalejesz z tymi przeprowadzkami
Luna widzisz, nie taki diabeł straszny. Będziesz miała mile wspomnienia po udanej imprezie.
Lamka to już teraz możesz spać spokojnieRucola, Jeżowa lubią tę wiadomość