Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
jeżowa super wiadomości odnośnie przeprowadzki. Wiesz, własna kuchnia czy łazienka to wygoda, nie wspominając przy maluszku. Brat i bratowa zachowali się super, to teraz pewnie czeka was szybkie odświeżanie mieszkania i kolejna przeprowadzka :p
Jeżowa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lamka, nie wiem jak będzie w grudniu z moją mobilnością, ale jeśli tylko dam radę na pewno Cię odwiedzę! Sama zaś zapraszam na sylwestra na moja małomiasteczkową porodówkę
Rucola, zdjęcie pierwsza klasa! Sama mam na laptodżu gdzieś panoramiczne zdjęcie jak Staszek zrobił kupę, która znalazła się na przeciwleglej ścianiewspomnienie bezcenne (trochę śmiechu, a później łzy w oczach i "korek" w gardle to zmywajac)
Jeżowa gratuluję decyzji i przeprowadzki!
Luna super, że impreza się udała - wyglądałas obłędnie!
My dzisiaj większość dnia w łóżku, po południu wyskoczylismy do moich rodziców, bo przyjechała siostra z córką (a siostra wczoraj miała urodziny! Jezusowe 33!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 21:43
lamka lubi tę wiadomość
-
Aksamitna trzymam kciuki za jutro!!!
Odnosnie meza....hmmm mysle,ze za jakis czas bedzie zalowal tych slow...niestety z doswiadczenia wiem,ze
Caly ten okres staran i strat....moze przyczynic sie do powaznego kryzysu w zwiazku..
Ja to przeszlam i ostatecznie dalismy rade....dlatego nie poddawajcie sie...
To wszystko minie tylko trzeba czasu...
Madzik
Mama 3 corek:) -
Rucola, załapałam się na fotkę
Cudna!
Jeżowa, świetne wieścisuper, że będziecie mieli lepsze warunki
Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kate, dziękuję, że pytasz! Jak już "wstałam" to całkiem nieźle się czuję me że mnie gardło, bo czuję, że leje mi się z zatok... Leków mam pełno na za roku, ale same sterydy niedozwolone w ciąży, więc póki co lecze się sokiem z pigwy i malinami. Podjęłam męska decyzję że jak do wtorku nie dam rady się "ogarnąć" to idę do lekarza (i pewnie skończy się antybiotykami)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 22:05
-
nick nieaktualnyFozzie ja mam od pępka w dół już gdzieś od 20tc. Ale od pępka w górę z tego co wiem też może być także spokojnie.
Pytanko ode mnie - wczoraj wstałam w nocy na siku (chyba z 5 razy ale to nieważne) i miałam brzuch twardy jak kamień, bez bólu. To są skurcze braxtona-hicksa? Pierwszy raz mi się zdarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 22:35
-
Fozzie ja kreskę tez mam od pępka w dół.
Lamka z skurczami nie pomogę. Mój brzuch często był twardy jak się okazało teraz przez sporego lokatora.
Do Oleśnicy sie szykujemy.to droga w stronę mojej wsi więc damy radę! Jeżowa szykuj się pojedziemy z Marcelem po Agatke i mamusie:)
Rucola jak zwykle nie załapałam się na zdjęcie... -
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny nadrobie Was ale później. Póki co muszę się wygadac. Czuję się okropnie bo właśnie podałam Ani troszkę MM... Wisiała cały dzień na cycku było okej, ja nie śpię prawie od 40h jestem wykończona a tego pokarmu jeszcze nie mam. Teraz wieczorem już się darła z 4h stwierdziłam że nie będę dziecka głodzić i ona jak to wypiła to od razu zasnęła. W mig. A tak piła łapczywie jakby nie widziała.
Oczywiście czuję się już źle że wypiłam mam . A ja marzę tylko o wyspaniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 23:38
-
Veritaserum, odpocznij i nie miej sobie za złe podania mm. Laktacja się rozkręci i będzie dobrze.
-
Fozzie ja mam od pępka w górę, nie pamiętam, kiedy zaczęła się pojawiać, ale myślę, że to bez większego znaczenie. W sensie, że nie ma czym się przejmować
lamka bardzo możliwe, że to Braxton-Hicksy, ja takie coś tak interpretowałam, ale czy to prawda? Jakoś nigdy nie miałam pewności szczerze mówiąc.
Veritaserum kochana, wytrzymałaś 40 godzin bez snu, więc musisz być absolutnie wykończona, odrobina mm nie sprawia, że jesteś złą mamą. Cały dzień pozwalaś Ani ssać pierś, teraz wykorzystaj ten czas na odpoczynek, by mieć siły na jutro. -
Dziewczyny ale jestem wściekła.
W sobotę byliśmy zaproszeni do teściów. Ja nie chciałam jechać, bo dzieci szwagierki mają katar. No ale eM mówi, że posiedzimy w ogrodzie i Bedzie ok. Taa jasne, teściowa zrobiła obiad, ja jak jakiś czub próbowałam unikać dzieci szwagierki... Na efekty nie musiałam długo czekać. Domi ma katar
Rano myślałam że to jeszcze po nocy tak ma, ale wieczorem już miałam pewność.
Kurrr!!! A wystarczyło, że po prostu zostali byśmy w domu. -
Nadrabiam od 2 ale wreszcie skończyłam!
Veritaserum GRATULACJE Mamusiupięknie Ci poszło i duża część w domu, zazdroszczę
w ogóle nie miej do siebie żalu za mm. Wyspana mama to szczęśliwe dziecko! Szybkiego powrotu do sił i do domku!
Aksamitna KCIUKI! Mam nadzieję że u Emka to chwilowy spadek formy z uwagi ma stres i że przejdzie mu niebawem. Noe myśl o tym teraz tylko wizualizuj 2 tłuste kreski
Pozdrawiam całą resztę i przepraszam że tak skrótowo. Młody zjadł mi cały internet w telefonie. Ogólnie staram się nie wyciągać telefonu żeby Franka nie ciągnęło do YT (ma odwyk bajkowy).
Wakacje fajne, pogoda nam super dopisuje a zarówno ja jak i mamuśka przetrwalysmy jakoś razem. W środę już będziemy w domu, znowu będę miała milion stron do nadrobienia he he.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 04:00
KateHawke, Nadzieja22, lamka lubią tę wiadomość
-
Ps oficjalnie zaczynam dziś 28 tc. Mamy skończone 27 tygodni!
TRZECI TRYMESTR CZAS STARTWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 04:03
Karma88, Jeżowa, JustynaG, Lusesita, Bajkaaa, summer86, Patrycja20, olik321, Fozzie Bear, Kaczorka, Achia, Aga9090, Luna1993, KateHawke, ibishka, Nadzieja22, lamka, Yoselyn82, Angelika83, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Lunaris super, gratuluję trzeciego trymestru! Czas pędzi jak szalony!
Udanych dalszych wakacji
Lusesita ech, no możesz powiedzieć "a nie mówiłam?", ale wiadomo, że lepiej by było bez kataruobyś następnym razem postawiła na swoim, po co dziecko i Ty macie się męczyć.
U mnie jak widać noc jest od wszystkiego, tylko nie od spania... Wstawiłabym jakieś pranie czy coś, bo mi się nudzi, ale nie mam takiej opcji o tej godzinie. Mąż słodko chrapie, jeż w pokoju obok szaleje, a ja się kręcę od łóżka do lodówki i podjadam winogrono, wyobrażając sobie, że z tego robią wino, więc to prawie jakbym piłaa po winku zawsze dobrze mi się spało, może więc zadziała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 04:39
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Kreskę nie wiem czy mam też od pępka w dół, bo ostatnimi czasy dorobilam się kilku pokazanych siniakow we wszystkich kolorach tęczy
Jeżowa, pomysl, że po przeprowadzce będziesz już mogła w środku nocy wstawiać to pranie
Lamka, co do skurczy b-h to jam dla mnie nie jest to samo twardnienie, u mnie towarzyszy nie że ból, ale takie nieprzyjemne uczucie takie napięcie brzucha mam często właśnie od pełnego pęcherza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 07:08