X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, no po prostu widać szczęście, co tu dużo mówić!!! Tyle radości z kupala :D zdjęcie do albumu rodzinnego, zdecydowanie!

Rucola lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżowa super wiadomości odnośnie przeprowadzki. Wiesz, własna kuchnia czy łazienka to wygoda, nie wspominając przy maluszku. Brat i bratowa zachowali się super, to teraz pewnie czeka was szybkie odświeżanie mieszkania i kolejna przeprowadzka :p

Jeżowa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, nie wiem jak będzie w grudniu z moją mobilnością, ale jeśli tylko dam radę na pewno Cię odwiedzę! Sama zaś zapraszam na sylwestra na moja małomiasteczkową porodówkę ;)

Rucola, zdjęcie pierwsza klasa! Sama mam na laptodżu gdzieś panoramiczne zdjęcie jak Staszek zrobił kupę, która znalazła się na przeciwleglej ścianie :D wspomnienie bezcenne (trochę śmiechu, a później łzy w oczach i "korek" w gardle to zmywajac)

Jeżowa gratuluję decyzji i przeprowadzki!

Luna super, że impreza się udała - wyglądałas obłędnie!

My dzisiaj większość dnia w łóżku, po południu wyskoczylismy do moich rodziców, bo przyjechała siostra z córką (a siostra wczoraj miała urodziny! Jezusowe 33!)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 21:43

lamka lubi tę wiadomość

• Madzik34 Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna trzymam kciuki za jutro!!!
    Odnosnie meza....hmmm mysle,ze za jakis czas bedzie zalowal tych slow...niestety z doswiadczenia wiem,ze
    Caly ten okres staran i strat....moze przyczynic sie do powaznego kryzysu w zwiazku..
    Ja to przeszlam i ostatecznie dalismy rade....dlatego nie poddawajcie sie...
    To wszystko minie tylko trzeba czasu...

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie a jak się czujesz? Już lepiej?

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, załapałam się na fotkę <3 Cudna!

Jeżowa, świetne wieści :) super, że będziecie mieli lepsze warunki

Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, dziękuję, że pytasz! Jak już "wstałam" to całkiem nieźle się czuję me że mnie gardło, bo czuję, że leje mi się z zatok... Leków mam pełno na za roku, ale same sterydy niedozwolone w ciąży, więc póki co lecze się sokiem z pigwy i malinami. Podjęłam męska decyzję że jak do wtorku nie dam rady się "ogarnąć" to idę do lekarza (i pewnie skończy się antybiotykami)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 22:05

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam głupie pytanie.

1. Kreska na brzuchu robi się od pępka w górę?
    2. Czy to normalne, że to już?

Myślałam że się czymś u..... Ale nie z nie schodzi, a wczoraj nic nie bylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie ja mam od pępka w dół już gdzieś od 20tc. Ale od pępka w górę z tego co wiem też może być także spokojnie. ;-)

Pytanko ode mnie - wczoraj wstałam w nocy na siku (chyba z 5 razy ale to nieważne :-D) i miałam brzuch twardy jak kamień, bez bólu. To są skurcze braxtona-hicksa? Pierwszy raz mi się zdarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 22:35

• olik321 Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie ja kreskę tez mam od pępka w dół.

Lamka z skurczami nie pomogę. Mój brzuch często był twardy jak się okazało teraz przez sporego lokatora.
    Do Oleśnicy sie szykujemy.to droga w stronę mojej wsi więc damy radę! Jeżowa szykuj się pojedziemy z Marcelem po Agatke i mamusie:)

Rucola jak zwykle nie załapałam się na zdjęcie...

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny nadrobie Was ale później. Póki co muszę się wygadac. Czuję się okropnie bo właśnie podałam Ani troszkę MM... Wisiała cały dzień na cycku było okej, ja nie śpię prawie od 40h jestem wykończona a tego pokarmu jeszcze nie mam. Teraz wieczorem już się darła z 4h stwierdziłam że nie będę dziecka głodzić i ona jak to wypiła to od razu zasnęła. W mig. A tak piła łapczywie jakby nie widziała.
    Oczywiście czuję się już źle że wypiłam mam . A ja marzę tylko o wyspaniu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 23:38

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 02:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum, odpocznij i nie miej sobie za złe podania mm. Laktacja się rozkręci i będzie dobrze. :)

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 03:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie ja mam od pępka w górę, nie pamiętam, kiedy zaczęła się pojawiać, ale myślę, że to bez większego znaczenie. W sensie, że nie ma czym się przejmować :)

lamka bardzo możliwe, że to Braxton-Hicksy, ja takie coś tak interpretowałam, ale czy to prawda? Jakoś nigdy nie miałam pewności szczerze mówiąc.

Veritaserum kochana, wytrzymałaś 40 godzin bez snu, więc musisz być absolutnie wykończona, odrobina mm nie sprawia, że jesteś złą mamą. Cały dzień pozwalaś Ani ssać pierś, teraz wykorzystaj ten czas na odpoczynek, by mieć siły na jutro.

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 03:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale jestem wściekła.
    W sobotę byliśmy zaproszeni do teściów. Ja nie chciałam jechać, bo dzieci szwagierki mają katar. No ale eM mówi, że posiedzimy w ogrodzie i Bedzie ok. Taa jasne, teściowa zrobiła obiad, ja jak jakiś czub próbowałam unikać dzieci szwagierki... Na efekty nie musiałam długo czekać. Domi ma katar :-(
    Rano myślałam że to jeszcze po nocy tak ma, ale wieczorem już miałam pewność.
    Kurrr!!! A wystarczyło, że po prostu zostali byśmy w domu.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 03:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrabiam od 2 ale wreszcie skończyłam!

Veritaserum GRATULACJE Mamusiu <3 pięknie Ci poszło i duża część w domu, zazdroszczę :) w ogóle nie miej do siebie żalu za mm. Wyspana mama to szczęśliwe dziecko! Szybkiego powrotu do sił i do domku!

Aksamitna KCIUKI! Mam nadzieję że u Emka to chwilowy spadek formy z uwagi ma stres i że przejdzie mu niebawem. Noe myśl o tym teraz tylko wizualizuj 2 tłuste kreski ;)

Pozdrawiam całą resztę i przepraszam że tak skrótowo. Młody zjadł mi cały internet w telefonie. Ogólnie staram się nie wyciągać telefonu żeby Franka nie ciągnęło do YT (ma odwyk bajkowy :P).
    Wakacje fajne, pogoda nam super dopisuje a zarówno ja jak i mamuśka przetrwalysmy jakoś razem. W środę już będziemy w domu, znowu będę miała milion stron do nadrobienia he he.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 04:00

KateHawke, Nadzieja22, lamka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps oficjalnie zaczynam dziś 28 tc. Mamy skończone 27 tygodni!

TRZECI TRYMESTR CZAS START :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 04:03

Karma88, Jeżowa, JustynaG, Lusesita, Bajkaaa, summer86, Patrycja20, olik321, Fozzie Bear, Kaczorka, Achia, Aga9090, Luna1993, KateHawke, ibishka, Nadzieja22, lamka, Yoselyn82, Angelika83, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris super, gratuluję trzeciego trymestru! Czas pędzi jak szalony! :) Udanych dalszych wakacji <3

Lusesita ech, no możesz powiedzieć "a nie mówiłam?", ale wiadomo, że lepiej by było bez kataru :( obyś następnym razem postawiła na swoim, po co dziecko i Ty macie się męczyć.

U mnie jak widać noc jest od wszystkiego, tylko nie od spania... Wstawiłabym jakieś pranie czy coś, bo mi się nudzi, ale nie mam takiej opcji o tej godzinie. Mąż słodko chrapie, jeż w pokoju obok szaleje, a ja się kręcę od łóżka do lodówki i podjadam winogrono, wyobrażając sobie, że z tego robią wino, więc to prawie jakbym piła :D a po winku zawsze dobrze mi się spało, może więc zadziała? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 04:39

Lunaris lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa ja oczy jak 5zl od 3:30. :-) jakbym poczte miala czynna teraz a nie od 8 to juz bym pojechala.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma no ja od 2:40, więc rozumiem doskonale... Nie wiem co ten organizm wyprawia, naprawdę wolałabym spać i nie mieć czasu na rozmyślaniem o przeprowadzce, na którą znów nie mam ochoty :P

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Kreskę nie wiem czy mam też od pępka w dół, bo ostatnimi czasy dorobilam się kilku pokazanych siniakow we wszystkich kolorach tęczy :D

Jeżowa, pomysl, że po przeprowadzce będziesz już mogła w środku nocy wstawiać to pranie :D

Lamka, co do skurczy b-h to jam dla mnie nie jest to samo twardnienie, u mnie towarzyszy nie że ból, ale takie nieprzyjemne uczucie takie napięcie brzucha mam często właśnie od pełnego pęcherza!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 07:08

‹‹ 1795 1796 1797 1798 1799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ