X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do kreski. W obu ciazach miałam od spojenie łonowego do pępka i dalej od pępka w górę.
    Co zabawne, jeszcze mi nie zeszły :-D

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie od rana osrał synek... Nie wiem czy to nie znaczy ze będzie przesrany tydzień albo umowili sie z Lewciem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 07:57

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wspaniałe informacje! I owsianka na golasa będzie grana to się Dzidziuś szybko rodzeństwa doczeka :D

Lamka dasz radę bez znieczulenia, zobaczysz! Dobrze, że masz pozytywne wrażenie po tym zwiedzaniu. My matki, kobiety w ciąży mamy nosa do ludzi i do miejsc, to taka jakaś wrodzona podświadomość, nie do wyjaśnienia. Także skoro Ci się podobało, tzn że będzie Ci tam dobrze ;)

Luna super, że świętowanie się udało! :*

Rucola mój Florek też ma takie pociski :D do tego uwielbia obsikiwać wszystko dookoła, sobie na głowę też już nie raz nasikał :P

A ja chyba wybiłam/zbiłam/złamałam(niepotrzebne skreślić) palec w stopie... Wczoraj mnie bolało, ale jeszcze znośnie, w nocy napuchło-nasmarowałam voltarenem(choć nie jestem pewna czy można tą maść używać przy kp), przestało mnie napierniczać i mogłam na nią stanąć, ale widzę że teraz znów mi puchnie i ledwo tymi palcami ruszam... :/
    A do tego nadal boli mnie głowa... Codziennie od ponad tygodnia boli ten łeb pusty, tak że nawet światło mi przeszkadza... Masakra...

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś ekstremalna pobudka. Mąż wstał bezszelestnie do pracy i zostawił nas śpiące na łóżku. Pech chciał, że młoda była od zewnętrznej i.. sturlała się na podłogę :/ całe szczęście, że przy łóżku matę mamy, więc się nie poobijała za bardzo.
    No ale wyrwało mnie to ze snu momentalnie. Aluśkę zresztą chyba też.

Tak więc pierwszy upadek z łóżka zaliczony.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Kaczorka ja z Olivierem takie pobudki miałam dwa razy w srodku aż cała się trzęsłam ..

Jezowa super ze się dogadaliście :)
    Misiu ja ta kreskę tez już mam. Od pępka w dół ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 07:35

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Aksamitku, dzisiaj jest Twój dzień! Od rana trzymam kciuki za udany transfer :)
    Lunka, bardzo się cieszę, że imprezują się udała :)
    Rucolka, nie załapałam się wczoraj na fotkę, a opisy były takie zachęcające! ;)

Dziewczyny, ja tak na szybko z rana - myję Grażynę i lecimy na 9:00 na wizytę. Trzymajcie kciuki, żeby mały miał te 2500 gram, bo zacznę się stresować, że waga się zatrzymała...

Miłego dnia Mamcie <3

Kaczorka, Lusesita, KateHawke, Jeżowa, lamka lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim

Wpadłam ze swoimi kciukami za transfer Aksamitnej <3 a ze dziś zaczynam 19tc to pozwolę sobie przesłać cała nasza moc za zdrowy rozwój mrozacza :*

Emilka - kciuki za Was i przyrost wagi <3

Lamka - ja dwójkę dzieci rodziłam bez znieczulenia, nie mam wiec porównania ale nie było aż tak źle :) będzie dobrze Kochana <3

Frez - oszczędzaj nogę, może usztywnij sobie tego palucha patyczkami po lodach, a jak będzie puchł to jedz do lekarza

Miłego i dobrego dnia dla wszystkich :)

Luna1993, Emiilka lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam kreski :( Do tego ten brzuch taki biały, że aż straszy.

Jestem na krzywej glukozowej. Wypiłam bez większego problemu, ale teraz mnie suszy. Siedzę na ławce przed przychodnią i patrzę jak dzieciaki idą do szkoły. Dopiero tydzień za nimi, a już są tacy zmordowani życiem, że aż ich szkoda.

Aksamitna powodzenia! Kciuki za Ciebie i małego okruszka. Długo czekał na tę chwilę i za Tobą tęsknił :)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Mam głupie pytanie.

1. Kreska na brzuchu robi się od pępka w górę?
    2. Czy to normalne, że to już?

Myślałam że się czymś u..... Ale nie z nie schodzi, a wczoraj nic nie bylo
    Ja ma bardziej widoczną od pępka w górę.Witam wszystkich :) .Aksamitna,trzymam kciuki za maluszka :) .
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2654cf664e13.jpg

malka, Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ale wczoraj padłam.. oczywiście w nocy i tak się co chwilę budziłam więc czuję się jak zombie. A jesteśmy same z mała do wieczora

Aksamitna dzisiaj wszystkie kciuki Twoje <3

Jeżowa dziękuję, że pytasz mdłości mam dalej jak cokolwiek zjem, nie wiem o co chodzi :/ mam nadzieję że to w końcu przejdzie bo albo mi niedobrze z głodu albo po posiłku. Bardzo się cieszę, że się dogadaliscie z bratem, zobaczysz że będzie wszystko ok skoro im tak zależy :) a jednak będziecie bardziej u siebie :*

Lamka takie twardnienia bezbolesne ale nieprzyjemne to mogą być te bh, ale też od pełnego pęcherza. Cieszę się że wybrałaś szpital i jesteś już spokojna :)

Karma koniecznie pochwal się łóżeczkiem jak już przyjdzie :*

Lusesita przykro mi, że mała się zaraziła, dlatego też ja nigdy nie chodzę do kogoś kto ma nawet katar, bo po co mi później choroba w domu, nawet jeśli jest to kosztem obrazy całej rodziny. Jak się dzisiaj czujecie?

Frez z tym palcem to nie lepiej do lekarza podjechać? Mamusia musi być mobilna :*

Emilka kciuki za wagę Dominisia, ja obstawiam 2700 ;)

Rucola widziałam wczoraj zdjęcie i bije od Ciebie taką radość, że tak jak do tej pory było mi smutno, że to już końcówka to teraz bym chciała małą już :) jesteś przepiękna kochana <3

Kaczorka dobrze, że na strachu się skończyło, może Alutka zrobi szybki drzemkę i też odpoczniesz :*

Dzisiaj po pracy wyślę emka do szpitala, w którym chcemy rodzić żeby porozmawiał z położna o kwestii tych skończonych tygodni jakby co i rodzenia bez wywoływania oksytocyna (ewentualnie podawania w normalnych ludzkich dawkach) i cc w razie braku postępu.

Dzisiaj też siostra emka idzie poznać płeć dziecka (wracamy do tematu jakie to ważne) i wczoraj wszyscy debatowali, że przecież to musi być chłopak, jak to tak trzecia wnuczka. Eh...

Ktoś jeszcze dzisiaj na wizytę? Albo w tym tygodniu?

Do mojego egzaminu 19 dni i łapie mnie stres. Bardzo chce do niego podejść, bo sporo siedzę nad tym, codziennie w każdej wolnej chwili

A i zaczynamy z emkiem poważnie myśleć o kredycie na dom, chciałabym byc za dwa trzy lata na swoim. Ale coś czuję że nie znajdziemy rozwiązania, bo tylko emek pracuje, ja robię rok przerwy a wtedy aplikacje 3 lata. I jeszcze z rok, dwa zanim będzie nas stać na kredyt, to z 6 lat minimum. Nie podoba mi się to :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 08:08

Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna, kciuki za transfer! <3

Kaczorka, współczuję stresu. Słyszałam, że takie przypadki są częste niestety.

Emilko, kciuki za wagę synka!

A co do kreski, u mnie w ciąży byla mało widoczna dopiero po porodzie jak brzuch się skurczyl to wylazla przez caly brzuch. Powoli blednie. Niestety po porodzie zrobił mi się ciemny pępek i mam nadzieję, że w miarę szybko to zniknie.

Emiilka lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna powodzenia i trzymamy kciuki!!! <3
    Nika kciuki za dobry wynik! przed przychodnią gdzie ja chce zrobić krzywą w czw nie ma ławki :/ ale będzie ze mną mąż. chyba ze mozna sie przejsc pare metrów za bloki by usiasc??
    ja kreskę mam od pępka i w dół i w górę. ale też mam biały brzuch ;)
    my niebawem jedziemy, mąż zartuje że mogliby odwołać :p ma stresa- widzę, pyta czemu mu jakiegos groupona na sushi nie kupiłam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 08:09

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia właśnie! Powodzenia dla emka :D na pewno będzie się dobrze bawił, a wspomnienia niezapomniane!

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna mocne mocne mocne kciuki! &&&

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Aluśka już śpi. Dziś drzemka szybciej :) Ale myślę, że mam dzielną córkę, bo płakała tylko chwilę. I bardziej chyba z tego, że się przestraszyła. Bo ona chyba też została ze snu wyrwana.

Lusesita - współczuję kataru. Może się jakoś bardzo nie rozwinie. A w przyszłości olej wizyty u teściów w takiej sytuacji. Lepsza obrażona teściowa, niż chore dziecko ;)
    Zdrówka dla Was <3

Emilka - kciuki za ładny przyrost Domisia :)

Aksamitna - myśli dziś kieruję w Twoją stronę.

Achia - jak skok się mężowi uda (a uda się z pewnością), to jakaś nagroda będzie mu się należeć ;) za ten stres :p

Luna - te mdłości może stąd, że Zuzia drażni od środka układ pokarmowy.
    A testy pewnie super Ci pójdą, bo Ty ambitna i zdolna jesteś :)

Jeżowa - super z tym mieszkaniem brata :)

Rucola - u nas temat przeprowadzki zawieszony do końca września. Ogólnie właścicielka chętna, ale jeszcze jakaś sprawa się toczy i nie do końca wiadomo czy będzie nam mogła je udostępnić na dłużej. Więc czekamy.
    Bo na zwykły wynajem przy jednej wypłacie trochę nas nie stać.

summer86, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czekam w klinice ;) dam znać po

StaraczkaNika, KateHawke, ibishka, Jeżowa, Karma88, malka, JustynaG, Madzik34, Lusesita, lamka, summer86, agulineczka, Nadzieja22, Angelika83, Rucola, Emiilka, Lena21, Sarna84, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka- to nawet nie skok a lot paralotnią- całe 10-15 min! pozwole mu piwko wieczorem wypic :D

KateHawke, Jeżowa, Lusesita lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Kaczorka- to nawet nie skok a lot paralotnią- całe 10-15 min! pozwole mu piwko wieczorem wypic :D

A lot! Coś mi się skok ze spadochronem uroił.. :p to pięknych widoków dla męża :D
    I chyba z kimś będzie leciał?

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitnaa wrote:
    Właśnie czekam w klinice ;) dam znać po
    Moje kciuki też masz <3

Dzień dobry dziewczyny :)
    Miłego tygodnia wam życzę, my próbujemy od 5 usnac i jakoś nam nie idzie, trudno, trzeba zainwestować w bujaczek ale w zwykły bo na baby bjorn mnie nie stać

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    A lot! Coś mi się skok ze spadochronem uroił.. :p to pięknych widoków dla męża :D
    I chyba z kimś będzie leciał?
    Tak, w tandemie z instruktorem :) może uda mi się porobić jakieś fotki. Choć wydaje mi się że kupowałam mu z opcją filmowania ale nie pamiętam. Więc powinien dostać filmik ;)
    Pogoda jest piękna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 08:47

Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość

‹‹ 1796 1797 1798 1799 1800 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obiektywny ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet odwiedzających portal OvuFriend. W końcu to one wiedzą najlepiej czego potrzebują i co sprawia, że aplikacja spełnia ich wymagania. Na tej podstawie specjalnie dla Was zrobiliśmy obiektywny ranking najlepszych na rynku aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ