Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna - kciuki!
Lusesita - jedziemy na tym samym wóżku. U mnie krecha przez cały brzuch do tej pory i u nas też katar w nocy. To już druga taka noc (pierwsza była w zeszłym tygodniu). Ledwo żyję. Czy cokolwiek poza wpuszczaniem soli morskiej i aspiratorem możemy zrobić?
Temperatura jest ok, kaszel większy tylko po podaniu soli morskiej.
Zastanawiam się też czy nie warto nebulizatora kupić. -
nick nieaktualnyJuicy nebulizator warto kupić. Cała rodzina z niego korzysta. Ja mam z racji astmy już od dawna, ale jak tylko pojawia się przeziębienie u mnie czy u męża to idzie w ruch. I pomaga. Polecam. Dla maluszka też na pewno będzie jak znalazł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 09:09
JuicyB lubi tę wiadomość
-
Aksamitna trzymam kciuki!
Emilka, daj znać po wizycie. Ale na pewno mały pięknie rośnie
U mnie kreska tak jak u summer, wyszła bardziej po porodzie. A pępek to nawet nie mówię, wygląda jakbym go przez całą ciążę nie myła
Achia ja dostałam taki lot parę lat temu na urodziny. Pięknie byłoRucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Aksamitna kciuki za transfer!
Emilka kciuki, żeby waga była wystarczająca, by Cię uspokoić! I oczywiście czekamy na wieści i może jakieś zdjęcie twarzyczki cudowne dostaniesz?
Kaczorka dobrze, że Alusi się nic nie stało i że jest taka dzielna! Tak jak mówisz, pewnie bardziej się wystraszyła upadku niż cokolwiek jej się stało, dzieciaczki takie jakieś bardziej elastyczne są niż my dorośli
Achia powodzenia dla męża, będzie super na pewno! Paralotnia to jeszcze nie tak bardzo strasznie, choć nie dla mnie takie rozrywkiMój mąż na kawalerskim dostał kupon na skok ze spadochronem, ale widziałam, że wcale nie ma na to ochoty, więc mu pomogłam podjąć decyzję, żeby kupon oddać i kupić za to coś innego - naprawdę oboje byliśmy dzięki temu szczęśliwsi
Powiem Wam, że zeświruję do tej przeprowadzki - w dzień pomysł mi się podoba, nocą nachodzą mnie jakieś dziwne myśli... Ale już nie będę o tym pisać, bo to denerwujące musi być niezmiernieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 09:34
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Emilka mocne, mocne kciuki za ładny przyrost wagi!
Aksamitna mocno ściskam kciuki za dzisiejszy dobry dzień dla Ciebie.
Ja krechy jeszcze nie mam na brzuchu.
Zahaczyłam dziś o Biedronkę i kupiłam po paczce pieluszek Pampersów i Dady (jedyneczki, bo zerówek nie było).
A tu fotki naszego wózka.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be65098d4644.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2f2cf928a92.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cdab0fc8132.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4343ca232fd.jpgLuna1993, Yoselyn82, Lusesita, Kaczorka, Jeżowa, lamka, Bajkaaa, Achia, Nadzieja22, olik321, Patrycja20, ibishka, malka, Angelika83, KateHawke, Rucola, Emiilka, Sarna84, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Juicy daje jeszcze juvit C. I chyba wlacze inhalacje. Nebuluzator kupilam, jak starsza byla mala i mam go go teraz. Dobra sprawa.
W ciąży mi tyłek ratował, a raczej zatoki.
Maz przyznał mi rację i przeprosil ze tak naciskał na ten wyjazd do jego rodziców.
Domi teraz śpi. Odciagnelam gluciszcza i łatwiej jej się oddycha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 09:39
-
Cześć kobitki. Dawno mnie nie było ale normalnie urwanie tyłka... Młoda do szkoły, jeszcze mamy gości no i na nic nir ma czasu.
18 tydzień się rozpoczął. Mam pytanie odnośnie wybory wózka bo mamy do wyboru 2 modele które podobają się mi i eMkowi i prosiłabym o opinie. 1. Xlander XA 3w1 a 2.Tutek tambero 3w1
Z góry przepraszam ale pewnie nie dam rady Was nadrobić, choć trochę się postaramKateHawke lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!!! Dziękuję za kciuki! Wszystko super, szyjka zamknięta, żadnych oznak skracania, wyniki ok (w morfologii, jak zwykle pewne niedociągnięcia, ale w granicach przyzwoitości, mocz super), hbs ujemny. Waga: 3031 gram (!!!), plus minus 443 gram. Jestem przeszczęśliwa
Jeżowa, Kaczorka, Lusesita, lamka, frezyjciada, Bajkaaa, Achia, Yoselyn82, Nadzieja22, olik321, Aga9090, Karma88, JuicyB, Siwulec, Patrycja20, malka, Fozzie Bear, Angelika83, JustynaG, KateHawke, Rucola, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Kaczorka dokładnie, człowiek jak gdzieś osiądzie, to ciężko mu się ruszyć. Ciasno, bo ciasno, ale u siebie
U mnie jeszcze dochodzi wrodzona potrzeba kontroli sytuacji, a tutaj tej kontroli nie mam w ogóle - ani co do terminu przeprowadzki (bo brat jeszcze się nie wyprowadził stamtąd, oczywiście postarają się do porodu, ale zawsze coś może się nie udać), ani co do wyglądu mieszkania wewnątrz (no bo brat meble zostawia, ok mogę pozbyć się takich typowo nam zbędnych, ale ogólnie wyposażenie jest narzucone... Łatwiej byłoby mi wbrew pozorom wejść i żyć do pustego mieszkania, bo by było tak jak ja chcę).
Karma bardzo ładna bryka!!!Emilka będzie się dumna wozić po okolicy, no i rodzice na pewno też
Emilka hurra! Wszystko w porządkuznaczy nie wątpiłam w to ani chwilę, ale jednak zobaczyć na własne oczy, to zobaczyć na własne oczy
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Emilka super, ze wszystko w porządku.
Veritaserum nie miej wyrzutów za podanie mm. Ja tez durna siebie obwinialam jak podalam kilka razy w.szpitalu. Daj spokoj. Musisz troszke odpoczac, jak bedziesz przystawiac małą to na pewno mleczko bedzie, spokojnieMelevis, veritaserum, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyCześć Kochane
Chyba macie rację z tym pęcherzem, w sumie na początku ciąży też miałam taki twardy tylko rano i przechodziło po siku.
Emilka z Dominisia już kawał chłopażyczę Ci jednak, żeby to może prędzej było te minus 400g niż plus, bo w takiej sytuacji to już będzie dobry klocuszek do urodzenia
Lusesita współczuję kataru u Domi, też byłabym wkurzona...
Lunaris baw się dobrze, odpoczywajcie z synkiemi gratulacje III trymestru.
Aksamitna mocne kciuki
Karma super bryka!
Achia powodzenia dla Emka!
Jeżowa znam z autopsji tę manię kontroli, ale wiem, że na pewno będziecie się czuli dobrze jak się urządzicie.
Kaczorka dzieci są wytrzymałe, cieszę się że Alusi się nic nie stało.
Veritaserum absolutnie nie miej wyrzutów, odpoczynek Ci się należy, a małej mm nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 10:03
veritaserum, Rucola, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVivanilka- my mamy x Landera. Co prawda jeszcze nie używaliśmy ale nam się podoba
znajoma też ma x-landera ale move, jej dziecko skończyło rok i mówi że to najlepszy wózek na świecie. Wcześniej do pierwszego dziecka miała jakiś inny ,nie wiem jaki, ale X-lander wygral
Ten drugi o który pytasz to nie znam niestetyVivanillka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zaczynam dzisiaj 16 tydzieńWizyta już w środę, ale super!
Chrześniak w przedszkolu, ja po śniadaniu i można nadrobić
Aksamitna, kciuki za transfer!
Emilka cieszę się, że na wizycie wszystko w porządku
Achia, daj koniecznie znać jak się mężowi podobało
Karma bardzo ładny wózek. Jak przyjedzie łóżeczko, to też się pochwal
Jeżowa super, że dogadaliście się z bratem. To będzie zmiana na lepsze ze względu na własną pralkę i kuchnię
Nie pamiętam czy coś jeszcze chciałam napisać
Miłego dnia!Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Emilka śliczna waga!
Dzięki dziewczyny. Fajnie się wszystko składa, przekłada, leciutko jeździ. Bardzo lekki nie jest, ale damy radę. Jutro znowu jadę zrobić napad na rzeczy dla Małej.
Mam nadzieję, że łóżeczko szybko przyjedzie, bo nie mogę się już doczekać.
Wicie kącika dla naszego upragnionego Maleństwa to coś pięknego!
Wracam do pracy, bo kasiorkę trzeba na to wszystko zarobić.Emiilka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dziewczyny, podczytuję Was na bieżąco, tylko jakoś kiepsko się czuję i stąd mało piszę. Ale sercem i myślami jestem z Wami cały czas (dziś szczególnie z Aksamitną)
Bajkaaa, Lusesita, JustynaG, Emiilka, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
veritaserum wrote:Kurcze dziewczyny nadrobie Was ale później. Póki co muszę się wygadac. Czuję się okropnie bo właśnie podałam Ani troszkę MM... Wisiała cały dzień na cycku było okej, ja nie śpię prawie od 40h jestem wykończona a tego pokarmu jeszcze nie mam. Teraz wieczorem już się darła z 4h stwierdziłam że nie będę dziecka głodzić i ona jak to wypiła to od razu zasnęła. W mig. A tak piła łapczywie jakby nie widziała.
Oczywiście czuję się już źle że wypiłam mam . A ja marzę tylko o wyspaniu...veritaserum lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny