Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLamka- ja własnie czekam na kolejne warsztaty w szkole rodzenia,ale zimą jak urodzę wolę zaprosić panią do domu. nie wiem czy będe miała siły i chęci jak będzie zimno gdzieś jeździć po klubikach itp :p tak- jestem wygodna,wiem
do ćwiczenia w domu chyba kupię lalkę, bo poducha to jednak słabo,a mój pies waży 20kg więc..odpada ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 16:05
-
Też mam lotion babydream
Ania po naświetlaniu ma bardzo suchą skórę, mam nadzieję, że pomoże.
Achia , warto zaglądać na stronę https://evenea.pl/imprezy/gdynia.html (możesz też sprawdzić dla Gdańska) i tam bywają darmowe spotkania z lekcjami chustonoszenia.Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no jasne, rozumiem Cię Achia
Jeszcze się pochwalę dzisiejszymi łupami:
Wyszło mi 135zł za wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 16:12
JustynaG, Karma88, summer86, Lusesita, Luna1993, Kaczorka, KateHawke, Jeżowa, Fozzie Bear, Yoselyn82, olik321, Bobisia, Achia, Phnappy, Bajkaaa, Emiilka, Nadzieja22, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lamuś- wyobraziłam sobie motanie psa w chustę i parsknęła śmiechem. Kobieto, miej litość nad tymi, co siedzą w poważnych biurach
Musiałam się gęsto tłumaczyć, co mnie tak rozbawiło... A że siedzę nad projektem zmian w ustawie o podatku dochodowym od osób fizycznych to ciężko przekonująco wybrnąć
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Lamuś- wyobraziłam sobie motanie psa w chustę i parsknęła śmiechem. Kobieto, miej litość nad tymi, co siedzą w poważnych biurach
Musiałam się gęsto tłumaczyć, co mnie tak rozbawiło... A że siedzę nad projektem zmian w ustawie o podatku dochodowym od osób fizycznych to ciężko przekonująco wybrnąć
Jeszcze bardziej chcą nam podatkami dowalić?Julka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset nie wiem skąd te śmieszki, to jest poważna sprawa
tylko nie wiem czy Runa nie zdezerteruje w trakcie, bo jest dość bojaźliwa w takich tematach.
Aksamitna nie możesz się teraz poddawać!!! Prog jest na spokojnie wystarczający, myśl pozytywnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 16:31
-
Aksamitnaa wrote:No i podcięło mi skrzydła. Peogrsteron 17
a biorę naprawdę duuuuuzo ;(
A ile powinien wynosić w dniu transferu? Nie znam się na IVF, ale 17 przy naturalnych staraniach to ładny poziom. -
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Jeszcze bardziej chcą nam podatkami dowalić?
Pracodawcom. Jest projekt ustawy o Solidarnościowym Funduszu Wsparcia Osób Niepełnosprawnych i to nie jest tak, że tylko ci, co zarabiają pow. 1 mln będą płacić, ale też każdy pracodawca od każdego zatrudnionego (czy to na umowie o pracę czy zleceni) będzie odprowadzał dodatkowe składki. Będzie je można wrzucić w KUP, ale nie zmienia to faktu, że ciężko być w tym kraju pracodawcą
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Mamuśki, w jakim wieku były Wsze dzieciątka gdy dawałyście im pierwsze zabawki i co to było?
Na razie nie montowaliśmy żadnych karuzelek a wszelkie zabawki, które mała dostała leżą w koszu i czekają na swój czas... -
lamka wrote:
Lameczko czy to działa online ? Ja już dziś nie wybiorę się do esotiq a marzyłaby mi się piżama do karmienia w której nie wyglądam jak swoją babcia -
Justyna, z tego co pamiętam jakos około 4 tygodni. Próbowałam z taką spiralą wieszaną z zabawkami, książeczką kontrastową i karuzelką, na tamtym etapie tylko karuzelka ja zainteresowała.
-
Wybaczcie, że tak wpadam, czytam w miarę na bierząco, ale wczoraj u nas chrzciny, mój brat zostali do dziś i dzieciaki siostry, także pełna chata
Tak na szybko Rucola załapałam się na powtórkę zdjęciajest supeeeeer
Aksamitna żadnych podciętych skrzydeł ! Jesteś w dwupaku i tego się trzymamy
Veritaserum ogromne gratulacje, wszystkiego cudownego w Waszym nowym życiu
Bycie pracodawca lub prywatnym przedsiębiorcą w tym kraju to totalna porażka - mój tato po wielu latach prowadzenia działalności nawet przy orzeczeniu całkowitej niepełnosprawności przez dwa lata był bez prawa do renty i jeszcze ZUS musiał płacić
Jeżowa jak się przeprowadzicie i poczujesz się u siebie to wątpliwości znikną, a uwierz mi że mnie by jiz z pewnością ten brak imprez przekonał, bo wiem jak to jest koedy Ci ktoś obudzi dziecko w nocy
-
JustynaG wrote:Mamuśki, w jakim wieku były Wsze dzieciątka gdy dawałyście im pierwsze zabawki i co to było?
Na razie nie montowaliśmy żadnych karuzelek a wszelkie zabawki, które mała dostała leżą w koszu i czekają na swój czas...
Justyna u nas działy na tym etapie tylko karty kontrastowe czuczu pokazywane z odległości ok 25-30 cm powoli przesuwane w różne stronyRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Dziewczyny najprawdopodobniej dopadła mnie wstrętna jelitówka ale tylko wymiotuje ... myślicie, ze powinnam zgłosić się na IP czy czekać do jutra bo mam i połówkowe i wizytę u swojego gina .