Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola, współczuje nerwów! Co do witaminy D, ja konczę twist offy więc nie pomogę, ale za rada czerwcówek podaję witaminę do D rano li do południa. U niektórych dzieci wieczorne podawanie zbiegało się w bólami brzuszka w nocy i odradzały podawanie wieczorem.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to wrzucam jeszcze raz
Ja+dupcia+kupa 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 08:11
Karma88, Siwulec, nick nieaktualny, admiralka, summer86, Kaczorka, Jeżowa, KateHawke, Bajkaaa, olik321, Patrycja20, ibishka, Fozzie Bear, JuicyB, Malwas, Yoselyn82, Lena21, Angelika83, nick nieaktualny, Emiilka, Nadzieja22, nick nieaktualny, Lunaris, nick nieaktualny, Vivanillka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Admiralka, super że młoda grzecznie rośnie i trzymam kciuki zeby fiknęła główką w dół

Emilka, dopiero teraz do mnie dotarło że Ty juz na końcówce
a pamiętam jak testowałaś 
Achia, jak eMkowi spodobał się skok to wyślij go na kolejny tym razem z aparatem w zębach - niech Ci zrobi sesję z lotu ptaka
Ty w jeziorze niczym Rusałka ponętnie pozująca swojemu mężowi 
mi BBF powiedział że ja już w 5 miesiącu jestem
SZOK !!! cały czas miałam zakodowany 4 ! ale sprawdziłam i faktycznie mamy miesiąc w przód
Rucola, nick nieaktualny, admiralka, nick nieaktualny, Lusesita, Emiilka, Nadzieja22, nick nieaktualny, Lunaris lubią tę wiadomość
-
dzięki, to bardzo istotna informacja. Dziś kupiłam pipetkę a raczej zakraplacz i przerzucamy się na devikap rano a po południu będe dawać biogajęsummer86 wrote:Rucola, współczuje nerwów! Co do witaminy D, ja konczę twist offy więc nie pomogę, ale za rada czerwcówek podaję witaminę do D rano li do południa. U niektórych dzieci wieczorne podawanie zbiegało się w bólami brzuszka w nocy i odradzały podawanie wieczorem.
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
hahahaha Rucola - zdjęcie genialne
zatytułowałabym "Osrana Matka to szczęsliwa Matka"
;P
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jaki krem/balsam do ciałka dla Maluszka. Wybieram się do apteki i chcę kupić coś mojemu Bidakowi na tą skórę. nadmanganian spisał sie na medal, wysypki praktycznie nie ma ale skóra jest sucha i nie wiem co kupić. Mam oliwkę z olejem ze słodkich migdałów, ale boję się, ze może Go uczuclić, wolałabym coś pewnego. A czym smarujecie buźkę dziecka na spacery? czymś z filtrem? polecacie coś konkretnego?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Dziewczyny jaki krem/balsam do ciałka dla Maluszka. Wybieram się do apteki i chcę kupić coś mojemu Bidakowi na tą skórę. nadmanganian spisał sie na medal, wysypki praktycznie nie ma ale skóra jest sucha i nie wiem co kupić. Mam oliwkę z olejem ze słodkich migdałów, ale boję się, ze może Go uczuclić, wolałabym coś pewnego. A czym smarujecie buźkę dziecka na spacery? czymś z filtrem? polecacie coś konkretnego?
Rucola, u nas sprawdził się świetnie lotion Babydream.
Co do kremu z filtrem, jest Pharmaceris S do stosowania od 1 dnia życia.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Swoją drogą lotion Babydream ze wzgledu na etykietę obowiazkowo powinna kupic Jeżowa
Rucola, nick nieaktualny, JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Wczoraj tak było zatytułowane

Aaaaa to przepraszam, nie doczytałam
-
Rucola ekstra zdjęcie! Lewcio „ryknął” jak prawdziwy lew

lamka pokaż „na żywo”, bardzo jestem jej ciekawa
szkoda, że bliżej nie mieszkasz - wpadłabym na szybką naukę motania
Rucola, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, chyba wyzdrowialam - od rana mam takie gastro, że ciągle gotuje.
Devolaie wyjeżdżają na obiad, a do kanapek boczus faszerowany
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41c6bbdafc3d.jpg
reset, Karma88, KateHawke, Lusesita, Malgonia, Kaczorka, Patrycja20, Bobisia, Yoselyn82, olik321, Bajkaaa, Emiilka, Nadzieja22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelevis teraz się pierze
ale podeślę jak wyschnie. Tylko serio będę chyba musiała motać psa, bo nie mam żadnej lalki ani tej wielkości maskotki. Mam umówione darmowe spotkanie w szkole rodzenia z dziewczyną od chust, także może pomoże. 
Achia często w większych miastach są cyklicznie darmowe warsztaty chustonoszenia np. w klubach malucha itp.
Aksamitna tak się cieszę, kiedy masz robić betę?