Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola, współczuje nerwów! Co do witaminy D, ja konczę twist offy więc nie pomogę, ale za rada czerwcówek podaję witaminę do D rano li do południa. U niektórych dzieci wieczorne podawanie zbiegało się w bólami brzuszka w nocy i odradzały podawanie wieczorem.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to wrzucam jeszcze raz
Ja+dupcia+kupa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 08:11
Karma88, Siwulec, blue00, admiralka, summer86, Kaczorka, Jeżowa, KateHawke, Bajkaaa, olik321, Patrycja20, ibishka, Fozzie Bear, JuicyB, Malwas, Yoselyn82, Lena21, Angelika83, Ania1003, Emiilka, Nadzieja22, Aga9090, Lunaris, -Mamunia-, Vivanillka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Admiralka, super że młoda grzecznie rośnie i trzymam kciuki zeby fiknęła główką w dół
Emilka, dopiero teraz do mnie dotarło że Ty juz na końcówcea pamiętam jak testowałaś
Achia, jak eMkowi spodobał się skok to wyślij go na kolejny tym razem z aparatem w zębach - niech Ci zrobi sesję z lotu ptakaTy w jeziorze niczym Rusałka ponętnie pozująca swojemu mężowi
mi BBF powiedział że ja już w 5 miesiącu jestemSZOK !!! cały czas miałam zakodowany 4 ! ale sprawdziłam i faktycznie mamy miesiąc w przód
Rucola, Luna1993, admiralka, Achia, Lusesita, Emiilka, Nadzieja22, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Rucola, współczuje nerwów! Co do witaminy D, ja konczę twist offy więc nie pomogę, ale za rada czerwcówek podaję witaminę do D rano li do południa. U niektórych dzieci wieczorne podawanie zbiegało się w bólami brzuszka w nocy i odradzały podawanie wieczorem.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
hahahaha Rucola - zdjęcie genialne
zatytułowałabym "Osrana Matka to szczęsliwa Matka"
;P
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jaki krem/balsam do ciałka dla Maluszka. Wybieram się do apteki i chcę kupić coś mojemu Bidakowi na tą skórę. nadmanganian spisał sie na medal, wysypki praktycznie nie ma ale skóra jest sucha i nie wiem co kupić. Mam oliwkę z olejem ze słodkich migdałów, ale boję się, ze może Go uczuclić, wolałabym coś pewnego. A czym smarujecie buźkę dziecka na spacery? czymś z filtrem? polecacie coś konkretnego?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Dziewczyny jaki krem/balsam do ciałka dla Maluszka. Wybieram się do apteki i chcę kupić coś mojemu Bidakowi na tą skórę. nadmanganian spisał sie na medal, wysypki praktycznie nie ma ale skóra jest sucha i nie wiem co kupić. Mam oliwkę z olejem ze słodkich migdałów, ale boję się, ze może Go uczuclić, wolałabym coś pewnego. A czym smarujecie buźkę dziecka na spacery? czymś z filtrem? polecacie coś konkretnego?
Rucola, u nas sprawdził się świetnie lotion Babydream.
Co do kremu z filtrem, jest Pharmaceris S do stosowania od 1 dnia życia.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Swoją drogą lotion Babydream ze wzgledu na etykietę obowiazkowo powinna kupic Jeżowa
Rucola, lamka, JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Wczoraj tak było zatytułowane
Aaaaa to przepraszam, nie doczytałam -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, chyba wyzdrowialam - od rana mam takie gastro, że ciągle gotuje.
Devolaie wyjeżdżają na obiad, a do kanapek boczus faszerowany
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41c6bbdafc3d.jpgreset, Karma88, KateHawke, Lusesita, Malgonia, Kaczorka, Patrycja20, Bobisia, Yoselyn82, olik321, Bajkaaa, Emiilka, Nadzieja22, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelevis teraz się pierze
ale podeślę jak wyschnie. Tylko serio będę chyba musiała motać psa, bo nie mam żadnej lalki ani tej wielkości maskotki. Mam umówione darmowe spotkanie w szkole rodzenia z dziewczyną od chust, także może pomoże.
Achia często w większych miastach są cyklicznie darmowe warsztaty chustonoszenia np. w klubach malucha itp.
Aksamitna tak się cieszę, kiedy masz robić betę?