Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena21 wrote:Reset kochana piękny plan, trzymamy kciuki !
U mnie Franio wykąpany niedawno zasnąłwracamy do normalności, bo wczorajszy dzień go zupełnie rozstroił, ale muszę przyznać, że było bardzo miło, rodzinnie w malutkim gronie - nawet teściowa ok
Co do moich ostatnich narzekań w co ja się ubiorę to moja siostra przyjechała w sobotę wieczorem z kilkoma sukienkami i mnie kopnęła w tyłek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9197321e65e.jpg. Ładne zdjęcie macie zrobione. Mogę zapytać skąd macie takie fajne ramki vintage?
Lena21 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Olik, też w nią nie dowierzam
-
A ja mam pierwszą pobudkę od 21.. jestem w szoku.
Lena, pięknie wygladaliście! Miałaś sukienkę z opcją karmienia czy odciągałaś do butli?
U nas chrzciny za 1,5 m-ca i już myślę jak to rozwiązacprzy okazji łudzę się, że mała zacznie zmów butlę tolerować.
JustynaG, Lusesita, Lena21, Emiilka, olik321, malka lubią tę wiadomość
-
summer, do chrzcin jeszcze sporo czasu, nie stresuj sie tym teraz
summer86 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry. Marny poranek dzisiaj mamy. Poszlam sie wyproznic i zrobilo mi sie slabo. Cisnienie spadlo, ale kawa sie potraktowalo i lepiej. Do toalety troche latam, mam wrazenie, ze inaczej sie Mala ulozyla i cos drazni.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Cześć piękne kobiety!
Olik a patrzyłaś w HappyMum w Arkadach? Ja jestem bardzo zadowolona z ich sukienki ciążowej, cztery wesela w niej oblece w tym rokuoczywiście w "normalnych" sklepach też na pewno jest trochę opcji do karmienia, ale może znajdziesz tam coś akurat?
Karma dobrze, że już troszkę lepiej, może Emi masuje Ci jelitka i lepiej pracują?Ja mam czasem takie wrażenie
Ja na głodniaka jadę na badania i powiem Wam, że w mojej głowie rysują się przepyszne dania, które bym wciągnęła w sekundę, taka jestem wygłodzona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 07:15
Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
LENA masz cudownego synka i sama jesteś śliczna!
Ja kończę śniadanie, na 10:00 jadę na szkolę rodzenia, a potem widzę się z koleżanką i jej półroczną córeczkąLena21, KateHawke lubią tę wiadomość
-
A ja poczytałam z rana na FB profil Matka Polka Patolka i od razu mi lepiej
Mogę dalej brnąć w swoje nieidealne macierzyństwo
Miłego dnia wszystkimLena21, Emiilka, JuicyB, Rucola, Rucola, Jeżowa, Bajkaaa, Lusesita, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
O mamo ile tu przemiłych słów dla nas
bardzo dziękujemy
Sukienka jest z mohito z deloltem kopertowym - przed kościołem odcisgnelam porcję mleka bo akurat wypadał czas karmienia a później w lokalu pani z obsługi dała mi klucz do pokoju gdzie mogłam spokojnie w ciszy sobie nakarmić i przebrać maluszka. Mi tak było wygodniej, bo Franio je co 2,5 - 3h a w restauracji było sporo innych gości
Tak wygląda dekolt (tylko na tym zdjęciu go widać)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66b48f85541e.jpg
Ramki na zdjęcia są z allegrokażdy rozmiar jest na innej aukcji u tego sprzedającego
https://allegro.pl/ramki-na-zdjecia-18x24-ramka-sonoma-bielona-foto-i6979383750.htmlsummer86, lamka, olik321, Jeżowa, KateHawke, Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Lena wyglądasz obłędniea dekoldzik pierwsza klasa
fajnie ze już macie chrzciny za sobą
My w maju mamy komunie córki, na szczęście lokal zamówiony i fajnie ze rodzę w lutym bo mam nadzieje ze do maja się ogarniemy trochę z Borysem -
Kaczorka wrote:A ja poczytałam z rana na FB profil Matka Polka Patolka i od razu mi lepiej
Mogę dalej brnąć w swoje nieidealne macierzyństwo
Miłego dnia wszystkim
Aż weszłam na ten profil.. tekst o nianiach i o rosie z trawy do przemywania powiek - boskie!chyba nawet polajkuje
Kaczorka lubi tę wiadomość