Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wrzucam na chwilkę
Nasze bojowe Lwiątko
Lunka jak ubrałam Małego to stwierdzam, ze nawet 5kg bobas wejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:28
reset, Aga9090, Luna1993, Karma88, Kotowa, Achia, JustynaG, Kaczorka, Lunaris, Patrycja20, KateHawke, Jeżowa, summer86, Lusesita, blue00, lamka, Bajkaaa, Fozzie Bear, olik321, Malgonia, Bobisia, Amal, Madzik34, Angelika83, Emiilka, Morusek, ibishka, 91Ewela09, agulineczka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
malka- wg mojej wiedzy nie powinno się stosować retinoidów w czasie karmienia. Przed chwilą właśnie o tym czytałam, bo zamawiałam składniki na krem, by sobie samemu zrobić i przy palmitynianie retinolu było wyraźne ostrzeżenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 15:06
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Rucola - boski Lew
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola
ale boski Lewcio
Lunka kciukasy wizytowe!
Uciekam do przedszkola na plac zabaw a potem na SR także wracam późno. Miłego popołudnia!Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Malka - my bez smoczka. Z tym, że nie zauważyłam, żeby młoda jakoś specjalnie pchała rączki do buzi.
Ale z tego co pamiętam, to maluchy w ten sposób zaczynają poznawać świat.
A w sprawie wszelkich leków to odsyłam Cię na stronę e-lactancia.org. Wpisujesz substancję czynną i dostajesz informację czy można stosować czy nie.
Rucola - Lewcio superaśny
Luna - ostrożnie z tym ogarnianiem Grażki, żebyś nie urodziła!Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
A jak jesteśmy w temacie sesji, wrzucam wam pomysł z internetow, ja tabliczkę już zamówiłam!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0228439d330.pngJeżowa, summer86, JustynaG, Luna1993, Rucola, Achia, Lunaris, Yoselyn82, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalka ja mam z kolei odwrotną wiedzę do Resecika
sama planuję w grudniu/styczniu zacząć kurację. Według e-lactancia zarówno retinol jak i tretinoina do użytku zewnętrznego są bezpieczne. Trzeba tylko uważać, żeby dziecko nie miało dostępu do danego obszaru skóry, jeśli znajduje się na nim dana substancja (czyli np. nie smarujemy piersi).
A z ciekawości jaki preparat stosujesz?
Rucola cudny Lewek
Dotarł mi dzisiaj laktator z Ali i działa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 15:53
Rucola, malka, pilik lubią tę wiadomość
-
Rucola, zdjęcie Lewcia jak z profesjonalnej sesji!
Co do okresu, jestem ciekawa kiedy mi wróci, spodziewam się niestety, że może to wkrótce nastąpić, nie na darmo mam rodzeństwo z różnicą wieku 11 m-cyRucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Rucola Lew cudny
A co do bioderek to wszystko ok u nas a zawołali nad przed tymi osobami także nie potrzebnie się denerwowalamsummer86, Kaczorka, Rucola, Jeżowa, Achia, Emiilka, Karma88, JustynaG, Patrycja20, KateHawke, Lusesita, pilik, Lunaris, emi2016, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
A tak odnośnie tego okresu - mnie brzuch tak typowo na @ to bolał co jakiś czas odkąd młoda miała 3 miesiące. Ale ginekolog mówiła, że może tak być.
Misiu - no przykro mi, że burza tak daleko..
Ale za to pomysł z tabliczką super!! Przy następnym dziecku postaram się takie coś zrobić. Teraz już będzie miał kto trzymać :p -
My naszemu puszczaliśmy różne szumy, łącznie z tym z suszarki i nie robi to na nim póki co wrażenia
Dziś mam niecny plan, męczę Go w ciągu dnian okrutnie to może będzie spać w nocy :pJustynaG, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola nie chcę psuć Twojego światopoglądu, ale niestety to tak nie działa
A Lew jest cudowny! Jak mi się marzy wziąć takiego noworodzia w ramionaFozzie Bear, Rucola, summer86, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:My naszemu puszczaliśmy różne szumy, łącznie z tym z suszarki i nie robi to na nim póki co wrażenia
Dziś mam niecny plan, męczę Go w ciągu dnian okrutnie to może będzie spać w nocy :p