Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:Kurczę, to gdzie ja bym moją bibliotekę dała, jakbym nie miała regału?
Ale swoją drogą to ciekawe podejście Fozzie, czyli mam rozumieć, że masz same zamykane szafki w domu po prostu?
Mam 2 szafy w zabudowie, u Stasia komplet z Ikei też zamykany i mam 1 kalaxa z pudełkami na zabawki3 szafa w trakcie budowy zastąpi szafę i komode
Przeliczac to na m2, to mam jakieś 16m2 frontów szaf
A w nich dosłownie wszystko! łącznie z suszarka na pranie, czy brudniakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:42
olik321, Achia, lamka, Jeżowa, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
No to faktycznie całkiem dużo frontów
natomiast zgodzę się, że dzięki temu dom wygląda na zawsze posprzątany, bo za drzwiami nie widać co się dzieje
Achia, gablotka/witryna to super rozwiązanie! W naszym nowym mieszkanku też będzie, ale to za mało na naszą kolekcję, więc regał też się przeprowadzalamka, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie Ty i leń? Coś mi się nie wydaje. Po prostu czas, który byś poświęciła na kurze, poświęcasz na przetwory.
I generalnie mój mąż ma bardzo podobne podejście do tzw. durnostojek, komód, regałów, kredensów. On by najchętniej wszystkie meble wbudował w ścianę. Ostatnio jak rozmawialiśmy o urządzaniu salonu, to stwierdził, że stół/ława w salonie jest całkowicie zbędna. No cóż, ciekawe gdzie by pokal z piwem postawił siedząc w fotelu.
Btw. wracamy właśnie z piesków i po drodze natknęłyśmy się na porozrzucaną, pokrojoną kiełbasę. PodejrzaneDobrze, że zdążyłam wyciągnąć Runie z pyska kawałek zanim zeżarła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja Zuzinka pokazała dzisiaj swoją śliczna buźkę
Daleko jej do wagi rówieśników, ale łapiemy się na 10 centyl, mama jest bardzo dumna
Rozwarcie bez zmian, więc leżenie służy
Na egzamin mam zielone światło, pod warunkiem że za 2 tygodnie na wizycie też będzie ok z jej wagą, bo lekarza trochę martwi, żeby czasem nie przestała przybierac za bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 07:17
Achia, Jeżowa, lamka, Aga9090, Emiilka, summer86, Fozzie Bear, 91Ewela09, Rucola, Kaczorka, Lusesita, malka, Bajkaaa, KateHawke, JustynaG, olik321, pilik, Patrycja20, Karma88, -Mamunia-, Lunaris, emi2016, JuicyB, Yoselyn82, Lena21, Nadzieja22, Morusek, Phnappy, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, śliczna będziesz miała córeczkę
Lamka, laktator wizualnie bardzo ciekawyumaszczenie niczym kwiat hortensji
ale! Oby sprawował się dobrze
ma dobrze ssać, a nie wyglądać! (tak czytam to co napisałam i opisu zdecydowanie teraz przychodzi mi na myśl coś innego niż laktator
)
A! I mój mąż też nie chciał stolika (bo po co?) - teraz by nie oddał, bo służy nam jako podnóżek
I muszę pochwalić Stasia. Sciagnelismy mu grę na tablet i tam są równania do policzenia i skubaniec 3 razy (na 5!) dobrze trafiłtypu 17+10=27 (pominę fakt, że liczy do 10 - ale tylko schody, a wszystko inne do Maks 3 ;'D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:15
summer86, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Luneczko, gratuluje z całego serca! Zuzia jest przepiękna
Jestem też w szoku, że rozwarcie nie postępuje i szyjka się nie skraca - to wszystko dzięki Twojej odpowiedzialnej postawie, nakierowanej na leżenie. Dzielna mamusia
A 10 centyl wcale nie brzmi źle. Po porodzie podkoksujesz malutką, a i sam poród może będzie choć trochę lżejszy.
Ps. Załapałam się na fotkę wspaniałego LewkaRucolka, ubranko pierwsza klasa, a model uroczy!
Jeżeli mnie pamięć nie myli, to Jeżowa, pytałaś o tematykę wykładów na warsztatach. A więc jest pierwsza pomoc - super pani ratowniczka; kolka niemowlęca - pani położna z sercem; żywienie niemowląt i kobiet karmiących - kolejna wspaniała położna. No i teraz trochę gorzej: wybór fotelika - pan z firmy BeSafe, specyficzny; homeopatia - niestety prawie zasnęłam, może z powodu tematyki i tego, że nie do końca to moja bajka; krew pępowinowa - na szczęście szybko poszło (oglądaliśmy film). Pierwszy blok interesujący i wartościowy. Drugi - ujdzie. Całość trwała od 17:00 do 20:30. Pod koniec byłam zmęczona, bo była tylko jedna przerwa w połowie.
EDIT: przepraszam! To Achia pytała
Nika, teraz chyba warsztaty będą w TrójmieścieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:24
Luna1993 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Achia super kącik. My mamy podobny ale rolę regału pełni właśnie parapet
Lunka cudowne wieści!!! Zuzia śliczna!! Wypoczywaj i wszystko będzie dobrze:)
Olik zamówiłam plecak/ torbę do wózka ale z polskiej strony. Drożej ale chciałam na już. Haczyki i pasek przeszyje z badziewiastej torby z espiro, dlatego też wzięłam kolor grafitowy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:26
Luna1993 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, wkleisz link do torby?
Mi torba Espiro póki co pasuje, choc na zimę może byc troche za mała, dlatego zaczęłam myślec o innej. -
nick nieaktualnySummer to różowe to jest zdejmowalne, to jest taka żelowa nakładka, którą sobie można schłodzić/rozgrzać i nałożyć jak cycki bolą. A oczka na laktatorze są przyklejane, więc można nie nalepiać, ale mi się podoba z.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:33
-
summer86 wrote:Rucola, wkleisz link do torby?
Mi torba Espiro póki co pasuje, choc na zimę może byc troche za mała, dlatego zaczęłam myślec o innej.summer86 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna ło matulu! Rozpływam się!
lamka ja żem myślała, że to taki osłaniacz, co by cycki przysłonić w miejscu publicznym podczas ściągania. Albo wentylator, żeby piersi się nie spociły
Rucola piątka w temacie spania! Fozzie nienawidzę Cię!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:43
Jeżowa, summer86, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Summer to link z allegro
https://allegro.pl/torba-do-wozka-plecak-dla-mamy-na-butelki-pieluchy-i7498893953.html
wybrałam kolor grafitowy
A to link z ali
https://pl.aliexpress.com/item/Baby-Diaper-Bag-Mom-Baby-Care-Large-Capacity-Unicorn-Nappy-Bag-Fashion-Travel-Backpack-Mummy-Maternity/32851604892.html?spm=a2g17.search0103.3.23.3ccc5307xJeiiZ&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10843_10059_10696_100031_10084_10083_10103_451_452_10618_10304_10307_10820_10301_10821,searchweb201603_56,ppcSwitch_5&algo_expid=b224dd99-94dc-4520-b81e-34ab772d540f-3&algo_pvid=b224dd99-94dc-4520-b81e-34ab772d540f&priceBeautifyAB=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:57
summer86 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021