Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
JuicyB jeśli to łojotokowe to powinno szybko zejść
jeśli odwrotnie do AZS to tlenkiem cynku można leczyć ale fajnie że masz robioną maść- są dużo tańsze i skuteczniejsze niż gotowe specyfiki. Zdrówka dla Hubcia!
JuicyB lubi tę wiadomość
-
Ewela najwazniejsze, ze cos zaczyna działać. Strasznie Ci współczuję tej męczarni kiedy patrzysz jak Twoje dziecko cierpi.
Mój Młody padł, ciekawe na ile
W ciagu dnia udało mi się Go karmić równo co 3 godziny, 7/10/13/16/19 i dopiero teraz skróciłam przerwe na 2 godziny, planuję Go dokarmić koło 11 jak będę szła spać, po zmianie pieluszki i mam nadzieję, ze dziś troszkę pospimy
Juicy dobrze że u Ciebie też padła diagnoza i że na szczęscie nie jest to skaza... Ostatnio dużo tych alergii czy chorób skóry. Mój Mały też ma skórę delikatną, po porodzie miał nasilony rumień, aktualnie ze stóp i dłoni schodzi mu skóra po nadmanganianie potasu, ale niestety sa też nowe krosteczki jakby wypełnione jakimś plynem... może to potówki, nie wiem. Do poniedziałku będe obserwowac, przemywac rumiankiem i swoim mlekiem a jak przyjdzie położna to zdecydujemy co dalej#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ewela bo właśnie pisałam, że ten Nutramigen Puramino to tak z grubej rury wam dał lekarz.
Debridat ok, też u Starszej miałam na poprawę perystaltyki jelit. Teraz bedzie ok
Fozzie ja nawet nie probuje tego ogarnacWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 22:05
-
Hahaa Lusesita o to samo chciałam zapytać
z ciekawości co tam teraz polecają.
-
https://www.rmfmaxxx.pl/news/Matka-z-Instagrama-znecala-sie-nad-poltoraroczna-corka-Sprawe-bada-Rzecznik-Praw-Dziecka,42398,amp.html
Dziewczyny słyszałyście o tym...? I to jest kobieta która mówi innym jak wychowywać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 22:20
-
Lunka super wieści
Rucola znów nie zdążyłam na zdjecie Lewcia
Malka my używamy smoka, jak ogląda i bawi się rączkami to pozwalam bez problemu, ale jak ssie kciuk to daję smoczek, bo nie chcę, żeby się przyzwyczaił
malka, Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuicy tak, słyszałam, że biedronki często mamy kpi używają
zobaczymy jak się sprawdzi u mnie. Jeżowa też zamówiła.
Mam nadzieję, że synuś szybko zareaguje na maść.
Kate nie rozumiem jak tak można traktować kogokolwiek, a tym bardziej własne dziecko
-
Jak zwykle nie zdążyłam na zdjęcie Twojego Lewka Rucola
Luna śliczna Zuzia
Fozzie, a może to do wietrzenia pupy?Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Właśnie dostałam jakieś awizo dzisiaj, jutro pędzę na pocztę zobaczyć czy to może nie laktator
ogólnie to obawiam się, że jeszcze z nowego mieszkania będę tu po paczki dygać
ale lamka cieszę się, że Twój działa, mam nadzieję, że mój tak samo będzie sprawny
i rozwalił mnie komentarz Melevis, że to fioletowe to wiatraczki haha
Kate sprawa straszna... przemoc w rodzinie to przerażające zjawisko. Nie wiem, jak można znęcać się nad kimś kogo się kocha.
lamka lubi tę wiadomość
-
Juicy, u nas alergolog tez o tym wspominała,ale na razie zostawiła do obserwacji. Z zalecen mamy to tylko to zeby kilka razy dziennie buzke przemywac octaniseptem i nawilżac emolientem.
Anastazja od ok 20 wstała dopiero o 2.40, zjadła 90ml nowego mleka i znów śpi. Matka może tez trochę odetchnieJustynaG, olik321, Bajkaaa, Emiilka, summer86, Jeżowa, Lusesita, Kaczorka, Aga9090, ibishka, JuicyB, KateHawke, lamka, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Fizycznie jest w miarę,gorzej z psychiką. Ale damy radę,w końcu ponad dwa lata czekałam "ma tan placz" i nieprzespane noce. Jak to mówią "Co Cię nie zabije to Cię wzmocni"
Odkąd dostałam pierwszy raz okresu, nigdy nie był tak bolesny. Albo w trakcie ciąży zapomniałam jak to było. -
A może to zmęczenie potęguje ból?
-
Jeżowa - śniło mi się, że urodziłaś! A co najlepsze, poród był błyskawiczny i całkowicie bezbolesny
Ewela - czyli nowe mleczko działasuper, bo może teraz obie odpoczniecie
U nas młoda się buntuje przy kaszy. Najzwyczajniej w świecie nie chce jeść. Za to za kanapką aż piszczy.Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, wczoraj padlam po powrocie do domu
Karma powodzenia z ta glukoza :*
Lamka oby sie sprawdził laktator bo wygląda super
Ewela bardzo sie cieszę, ze jest lepiej i wszystko schodzi bardzo dobra drogę :* odpoczelas troche?
Juicy maści robione są najlepsze, bardzo szybko działajątakże oby za parę dni nie było śladu
Moja waży 2360, wczoraj zapomniałam pisaćmogłoby być lepiej ale cieszę się z tego co mamy
a i pytałam gina, czy ta moja szyjka może w takim stanie dotrwać do terminu, mówił że tak, ale z drugiej strony stres związany z egzaminem może wszystko zacząć
JuicyB, Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Cześć, dziś dziecinka obudziła mnie przed mężem także zamiast wstać i ululać przy robieniu śniadanka, leżę i analizuję. Wnioski:
1) pieronek dalej siedzi poprzecznie i ani myśli się obrócić
2) młoda jest rannym ptaszkiem
3) wzięła sobie do serca zapewnienia tatusia, że będą sobie razem grać w piłkę i trenuje wykopy,
4) albo mam silne dziecko, albo jakieś delikatne kiszki.
Z fotek udało mi się załapać na rozkosznego Zuzinka - dołączam do achów i ochów
Achia, też bym zamieniła komodę z łóżeczkiemMyślę że Kokosek będzie bardzo zadowolony - w końcu noworodki zwykle uwielbiają czerwony
Ja się szykuję na kolejny turnus - tym razem goście z Walii w tym 2 pełnych energii chłopców. Szykuję się głównie psychicznie, bo do sprzątania mąż mi potrzebny. Chyba czas pohałasować, żeby się obudził.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 07:43