Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika moja tez siedzi poprzecznie i kopie kiedy chce i jak chce. Prosze ja zeby kopnela kilka razy, zeby tatus poczul czy zobaczyl. To kopnie raz, mowie M patrz i cisza jak makiem zasial.
Zlosliwa po rodzicach.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma-powodzenia z glukozą, kciuki za dobry wynik
A dzis moj ukochany siostrzeniec konczy 7 lat.
Troche mi przykro, ze Nie ma mnie w Poznaniu,nawet mieszkajac w Gdańsku staralam sie we wrześniu przyjeżdżać.. gdzieś o tej godzinie wracałam do szpitala zmienić szwagra
Młody urodził się chwile po 13. Był piękny Wrześniowy dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 08:03
-
Karma, u nas to samo - tak to widać gołym okiem jak brzuch skacze, a jak mąż położy rękę to mała się płoszy i przestaje ruszać.
Tylko ja mogę się bezkarnie głaskać po macicy
Do tego od poniedziałku mam codziennie epizody twardnienia macicy (brzuch twardnieje w połączeniu z bardzo delikatnym mdlącym @-bólem) zawsze po tym jak młoda więcej podokazuje. Ginka z NFZ powiedziała że trudno, bo przecież nie każemy dziecku się uspokoić i mam przez to tym bardziej uważać na szyjkę
Achia, a jak tam dalsze plany prokreacyjne Twojej siostry? Jednak nie da się tak na zawołanie? Pomyślałam że siostra miała w Tobie ogromną pomoc przy pierwszym dziecku - ciekawe jak odczuje tę różnicę przy drugim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 08:09
Karma88 lubi tę wiadomość
-
Polubilam za macanie macicy.
Eh mi tez twardnial i co jakis czas twardnieje jak mocno Emi pofika, ale bez boli.
Niech Mala fika i siedzi w srodku. W grudniu przyjdzie jej czas. Ciekawe czy wytrzymamy do 22 grudnia czy wczesniej/pozniej Krolewna sie zdecyduje wyjsc.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ewela u Was chyba zaraz czas na pierwsze świadome uśmiechy? To lek na całe zło
A noc bez dziecka - mi się marzy taka, może niedługo też sobie taką zafunduję. Póki co nocne odciąganie chyba przesunę z 2 na 3 i kolejne na 8, więc będzie w sumie tylko raz pobudka na dłużej (te kilka razy na karmienie lub układanie Huba nie liczę, bo sama wtedy śpię na siedząco).
Staraczka Nika, Karma - pamiętam jak u mnie był "szacun" do ojca. Matkę kopał ile chciał, ale tylko ręka ojca na brzuchu i już spokój.Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja z kolei lubi kopać starego po twarzy jak się przytula, jak kładzie rękę to nie
Ewela kochana to super, że będziesz mogła odespać, od razu się lepiej poczujesz :*
Nikuś nie wiem czy to pocieszy, ale mnie te twardnienia bolały od początku a już prawie ciaza donoszonawięc leż, odpoczywaj i uważaj na Was
Muszę dziś ogarnąć twarz i zrobić fotkę z okazji skończonego 36 tc! Jak to niesamowicie brzmi, co nie Emilka ?powiem Wam, że jeszcze 2 lub 3 dni i Tosie rodziłam
reset, KateHawke, Rucola, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika- na razie cisza... Umowila się do ginekologa , specjalnie założyła Luxmed, ale ja znam podejście lekarzy w Luxmedzie jak starasz się ile - raptem ze 3mce. Ciekawe czy dostanie jakiekolwiek skierowanie. Póki co nie pytała mnie o co ewentualnie poprosić. Wkurza się nadal na pracę, nawet mi nie odp jeszcze co mogę Młodemu na urodziny kupić albo dorzucić do czegoś. Sama go zapytam jak zadzwonię. Chciałam żeby przyjechała z nim w październiku na weekend ,ale oczywiście kręci nosem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 08:19
-
nick nieaktualny
-
Głupi ma zawsze szczęście!
Moje zatoki znów dają popalić, więc umówiłam się do laryngologa, ale zaspalam! Stwierdziłam, że może dam radę dojechać w 30 min (nie uwierzycie, nie udało się) i pojawiła sie wizyta koło stacji paliw za 30 minut, gdzie akurat pije kawę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 08:40
reset, lamka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Juice, właśnie te usmiechy zaczynają się pojawiać, głównie wtedy gdy ktoś się małą opiekuje i po jakiejś godzinie mmie zobaczy od razu uśmiech od ucha do ucha ❤
No i oczywiście przez sen często się śmieje.JuicyB, pilik, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja dziś idę do kina na "Dywizjon 303" i na kawcie z psiapisółami- musimy nadrobić tydzień nieobecności
Nika -niech Cię te Walijskie chłopy na rękach noszą, oszczędzaj się
Karma kciuki za "nektar bogów" co by się utrzymał
Achia cudnyjeju jak ja bym już chciała takiego!!! (przypomnijcie mi to potem jak będę narzekać na zmęczenie:] )
Ogólnie to miłego dnia wszystkim!
Karma88 lubi tę wiadomość
-
Nika moja tez leży cały czas poprzecznie, uparte te dziewczyny.
Lamka o ile pamiętam to chyba Ty powtarzalaś w ciazy badanie białka S i chyba Tobie właśnie spadło. Czy lekarz coś sugerował? Zwiększenie dawki heparyny albo coś?
Ja odebrałam dzisiaj wyniki białka i u mnie spory spadek. Cały czas jestem na Neoparin 0,4Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kaczorka oby to był proroczy sen
szybko i bezboleśnie? Biorę w ciemno
Karma widzę, że glukoza nie zrobiła na Tobie większego wrażenia, piąteczka!
Achia nie załapałam się na zdjęcie, ale na pewno pokazałaś super przystojniaka
Ewela cieszę się, że odpoczęłaś choć odrobinę, dobry plan na weekend! Musisz mieć chwilę wytchnienia i dla zdrowia fizycznego, jak i psychicznego po tych Waszych zawirowaniach z Malutką...
Dziś w nocy moja koleżanka urodziła córeczkęjak zobaczyłam zdjęcie, to stwierdziłam "tak, ja już też chcę utulić Agatkę"
ogólnie niech Malutka siedzi w brzuszku ile tylko pragnie, ale mogłaby się zdecydować opuścić lokal nieco wcześniej, żeby tłuścioszek się przecisnął przeze mnie
Bajkaaa, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia nie załapałam się na zdjęcie.
Ewela strasznie się cieszę, że jest lepiej!
Lunka Zuzia już ma super wagę, a będzie jeszcze lepiej
A my w przyszłym tygodniu się spotykamy w gronie Wrocławskich ovufriendowiczek (z Olik, Fozzie i Jeżową) na blachę ciasta i dzban kawy
Agulineczka miałam około 40, powiedziała mi ginka że jeszcze po 30tc powtórzymy i najwyżej wtedy zmienimy dawkę. Na razie jestem dalej na 0,4 ale neoparin/clexane nie zmienia wyniku białka S, więc powiedzmy że czuję się póki co zabezpieczona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 10:16
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mój Słodziak śpi od 21 jak na razie z 5cioma przerwami na cynia. Mój emek mówi na cycka cynio i Mały wydaje się uspokajać jak słyszy cynio :p
Wynagrodził mi całą wczorajszą noc... Do tego uśmiecha się rozkosznie co chwilę przez sen....Eh te dzieci...Jeżowa, Lunaris, Achia, Luna1993, KateHawke, Emiilka, Nadzieja22, Karma88, Lusesita, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
SZkoda że do Wrocka mam tak daleko bo bym do Was skoczyła w czasie przedszkolowania Frania
bawcie się dobrze Mamuśki
Rucola zobaczysz -z dnia na dzień jest coraz lepieja miłość do dziecka rośnie w raz z nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 10:14
-
nick nieaktualnyDobra, wrzucam nawet dwa
jadę teraz do kolezanki i idziemy zobaczyć czy uda nam się coś upolować w lumpkach
idziemy z jej roczną córeczką także będzie wesoło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:34
lamka, pilik, Lunaris, summer86, Rucola, Kaczorka, Bajkaaa, Yoselyn82, KateHawke, Patrycja20, Emiilka, Nadzieja22, Karma88 lubią tę wiadomość