Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję kochane
zaraz będę Was nadrabiać, widziałam tylko śliczny pokój Achii
Patrzę na zdjęcie swojej córeczki i płacze, tak bardzo się cieszę, że jest zdrowa, że tak się to wszystko potoczyło z jej serduszkiem. Ciężko mi uwierzyć w nasze szczęście, tak bardzo ją kochamAchia, Emiilka, olik321, Patrycja20, Jeżowa, Aga9090, Lusesita, Karma88, emi2016, Rucola, Lena21, Nadzieja22, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Luna - Zuziulek nie dość, że zdrowa, to jeszcze śliczniutka
Melevis - Aluśka też wstaje między 5 a 6raz na ruski rok pociągnie do 7. Więc jest nas więcej niedospanych :p
Achia - pokój wydaje się być przytulnyLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna, jaka cudowna ta Twoja kruszynka
Piękna buźka.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna Zuzia ma śliczna buzię
Lamka laktator taki pro się wydaje haha
Dziewczyny dzieci miały szczepienia w szpitalu w ramię? Bo od kilku dni zauważyłam u małego czerwona plamke jakby po szczepionce na ramieniu i teraz nie wiem czy to szczepionka czy coś to ugryzlo... wiem wiem słaba ze mnie matka ze dopiero teraz zauważyłamLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna piękna Zuzia
Malka my bez smoczka, rączki pcha ale nie jeszcze jakoś alarmująco...
Ktoś pytał o skarpetki (nie pamietam, przepraszam) ja kupuje z h&m albo inne byle były długie, wtedy tak naciągam do kolan jak chce żeby chwile je na stopach miałachoć do apiworka nawet jak zimniej odpuściłam bo zawsze budziła się bez skarpet
Olik nie jesteś złą matka! Odczyn po szczepionce wychodzi nawet po ok 6 tygodniach. Może ropieć, nie przemywaj niczym. Przy myciu raczej omijaj a przy wycieranie tylko delikatnie oklepuj. Tak nam mówili w szpitalu i położna tez tak mówiłaolik321, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Luna, Zuzienka jest piękna.
Ładne te nasze "formulowe" dzieciaczki.
Moja gwiazda zasnela chwilę po 20 i nie mam sumienia budzić ją na kąpiel. Może niedługo sama się obudzi.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Olik, w szpitalu uprzedzali, że może się coś takiego pojawić i nie mam się martwić.
olik321 lubi tę wiadomość
-
Olik - pytałam pediatrę o to czerwone miejsce po szczepieniu i powiedziała, że bardzo dobrze, że jest. U Alutki dalej jest widoczne. Później powinno się zrobić bezbarwne
Ewela - odpuść już dziś niuni kąpiel. Niech sobie śpi smacznieolik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita bo ja powiedziałam meżowi że do końca paźdzniernika chciałabym mieć wszystk gotowe i chyba się uda
wiadomo-zamowienia apteczne itp to już na końcówkę,ale żeby reszta była. potem relaks,albo będę wymyślać albo siedzieć na allie
Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 21:10
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reset, Lamka, Kaczorka dzięki za info odnośnie retinoidów.
Reset doczytałam i znalazłam takie info jak napisała Lamka, że stężenie jest na tyle małe, że nie zaszkodzi. Stosuje tylko na twarz, więc Fela nie ma z kremem kontaktu. Będę chyba stosować dalej.
Lamka kupiłam na próbę Avene triacneal expert. Na razie stosuję od około tygodnia, wielkich efektów jeszcze nie widzę, ale skóra jest po nim przyjemna.
Olik to jest ślad po szczepieniu na gruźlicę. U Feli najpierw był czerwony, później zebrała się pod spodem ropa i pewnego dnia przy kąpieli pękło to i się zrobil strupek. To jest normalny odczyn po szczepieniu na gruźlicę. Ważne, żeby zmiany nie ruszać, nic z nią nie robić, sama się ma zagoić. Ja jak pękło popsikałam tylko trochę octeniseptem, bo krew była.
Luna, śliczna Zuzia! Cudne zdjęcie na pamiątkę.
Ewela, ja bym kąpiel odpuściła. Niech mała odeśpi te wszystkie przeżycia.olik321, Kaczorka, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Za to moja dziś nie może usnac ;( a ja padam na twarz bo nie dość że jestem sama to na dodatek dalej drzemy koty z emkiem i on się wcale nie zajmuje małą i gdyby nie mama moja to nie wiem co bym zrobiła...
Luna piękna Zuziaa co do wagi to moja znajoma urodzila w 41"tc 2,5kg córke i wszystko u nich dobrze
-
Cały dzień może na godzinę zasnela to teraz pewnie pospi do północy.
A u mnie po wizycie u alergologa znów zmiany. Pani doktor zmieniła mleko na łagodniejsze ale tej samej firmy. Mamy stosować je 8 tygodni,a później stopniowo przechodzić na Enfamil. Do tego przepisala Debridat. Bardzo fajna babka i co najważniejsze nie jakąś "naciagaczka". Wizyta trwała ponad godzinę, obejrzała dokładnie mała, zbadala ją wzdłuż i wszerz. Jestem bardzo zadowolona i pełna wiary.
A jeszcze z dobrych wiadomości,w końcu moja"przyjaciółka" anemia dała mi spokój
A w sobotę jadę zrobić morfologie i crp małej. Jeśli wszystko będzie dobrze w tygodniu pierwsze szczepienia.Rucola lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
Luna Zuzialek przecudny
Achia mam podobną koncepcję kącikaale jeszcze nie gotowy.
Fozzie OMG! co to za jakaś masakrapierwsze skojarzenie- rajstop dla pedofilów O_o
Fozzie Bear wrote:
Dziewczyny dostałam wysypki! Najpierw pachy, potem pod brodą. Myślałam że to woda basenowa albo coś innego nad morzem ale sypie mnie dalej. Wczoraj pośladki i uda dziś kolana (!) i łydki... co za czort? swędzi a nie wygląda na chorobę tylko raczej na alergie. Zastanawiam się co poza wapnem sobie zaaplikować.
-
Lamka - ten laktator to słynna BIEDRONKA!
A te wkłady żelowe super ulgę dają
Ja padam znowu. Dopiero wróciliśmy, położyłam małego i mam w końcu 5 minut dla siebie. Okazuje się że Hubert ma łojotokowe zapalenie skóry, czyli coś odwrotnego do AZS, który podejrzewałam. Mamy nowe zalecenia co do higieny i jużkiedyś przejdzie. Jutro idę do apteki, aby zlecić przygotowanie maści i zobaczymy jak to zadziała. Fajnie jakby zeszło w kilka miesięcy.
lamka lubi tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021